KK Partizan

.
Гледам ових дана уписе распомамљених француских собарица из комшилука које нетремице прате дешавања у КК Партизан.

Нема ово везе ни са Обрадовићем ни са Тринкијеријем, чак ни са Остојом који тек везу са везом нема, осим поводца у рукама Зна Се Кога.

Док се СНС канцер не одстрани из Партизана ово неће престати.

Онај што је претњама одвратио Миротића да потпише већ завршен уговор, сада се острвио на Жељка.

И поменута екипа све то не види, већ се слади објављујући којекакве будалаштине које немају везе са суштином.

.

.
Гледам ових дана уписе распомамљених француских собарица из комшилука које нетремице прате дешавања у КК Партизан.

Нема ово везе ни са Обрадовићем ни са Тринкијеријем, чак ни са Остојом који тек везу са везом нема, осим поводца у рукама Зна Се Кога.

Онај што је претњама одвратио Миротића да потпише већ завршен уговор, сада се острвио на Жељка.

И поменута екипа све то не види, већ се слади објављујући којекакве будалаштине које немају везе са суштином.

.
И ти верујеш у то да је "ОнаЈ" запретио Миротићу?
А,ко је тај -Онај-?

.
Иначе, супротно општем веровању да су чувени стадион тзв. Маракана, у народу познат и као Септичка јама, изградили навијачи куповањем фантомских (јер се ни једна није појавила као доказ) "циглица", ФК Црвена звезда поклонила је још давних 60-тих УДБА.

3RDrM0T.jpeg

-----------------------------------------------------
Twr6fCk.jpeg

извор: Српска енциклопедија
.
Тај стадион до краја 80-тих није имао семафор већ је била табла на којој се писао резултат као на сеоским утакмицама, Гости 0 / Домаћи 0 и због тога се водио као неизграђени објекат и није морао да се плаћа порез.

ДаклеМ, не просеравај се претерано.

.
Cekaj... Nisam Cigan. Igras na pogresnu "loptu"
Da li je JNA posto vlasnistvo Partizana za vreme Vucica? Januar 2019.

.

.
Ako je tako, da li ja taj koji drzi te "povodce" i doveo Zeljka i ubacio desetine miliona?
Ili je to uradio SNS Ostoja na svoju ruku da Aca ne zna?

Zašto si tako negativan grobaru? Šta bi vam falilo da dovedete Saleta Đorđevića npr.? Žoc je legenda, ali je i 65 godina star. Pre ili kasnije, ne bi više vodio klub. Morao bi neko drugi da dođe. To ne znači da umirete nakon toga. Zvezdaš sam, ali poštujem i Željka, ali i Partizan kada je košarka u pitanju. KK Partizan je dao srpskoj košarci više nego iko drugi.To ne sme da se ugasi.Mnogi od nas razmišljaju ovako kao ja. Lepo je meni kada vas dobijemo u derbiju, ili kada vas ostavimo u prašini na tabeli kao ove sezone :mrgreen: No, bez Partizana nema ni srpske košarke, a vala ni moje Zvezde. Saberite se i nemojte sada da sabotirate svoj klub jer je trofejni trener otišao. Znalo se da će do toga doći. Njegovo :"ne znam..." nakon utakmice sa Atinjanima je sve reklo
Sale je Grobar ali u ovom trenutku niko sa obrazom neće doći u Partizan..jedino neki stranac možda

И ти верујеш у то да је "ОнаЈ" запретио Миротићу?
А,ко је тај -Онај-?
pa što nije došo kad je sve dogovorio?

"Nikolina reč je sveta", naziv je teksta podgoričkog lista "Dan", koji tvrdi da se još pre mesec dana Nikola Mirotić dogovorio sa Partizanom i da će uskoro postati novi košarkaš crno-belih. Oni navode da su preko telefona sa Mirotićem pričali Željko Obradović, Zoran Savić i Ostoja Mijailović.

a onaj je Vučić.. tvoj bolesnik koji se u sve meša i koji nije smeo da dozvoli da tada najbolji igrač Evrope potpiše za mrski Partizan..

nemoj da se praviš glup brt

Poslednja izmena:
Iako je publika nesrecna sto nema Zeljka jer su samo zbog njega i dolazili na utakmice mora se priznati da su na ovoj utakmici igrači igrali slobodnije i opuštenije nego kod Žejjka.Bez tenzija,igra je prvi put ove sezone ličila na košarku a ne na igru nacrtanu flomasterima u bezbrojnim time autima i silnom galamom sa klupe.E sad jbg što nema naših u ekipi šta ćeš.Tako su sastavljali ekipu.
Iako je ekipa bila bolja, nezadovoljstvo sa tribina je očigledno.
A mislim da ekipa bolje odreagovala bez Željka.
Ovaj naš jedini što igra Marinković kao da je sa marsa pao.Odsutan totalno.Neka ga daju u Fmp železnik da tamo igra.
Đžons i Vašington odlični!
Kao da im je pao kamen sa srca što Željka ne vide razgoropadiše se hahaha.
Ovaj trener odlično vodio tim i znalački menjo igrače kada treba.Bez galame i frke.Bravo!

Iako je publika nesrecna sto nema Zeljka jer su samo zbog njega i dolazili na utakmice mora se priznati da su na ovoj utakmici igrači igrali slobodnije i opuštenije nego kod Žejjka.Bez tenzija,igra je prvi put ove sezone ličila na košarku a ne na igru nacrtanu flomasterima u bezbrojnim time autima i silnom galamom sa klupe.E sad jbg što nema naših u ekipi šta ćeš.Tako su sastavljali ekipu.
Iako je ekipa bila bolja, nezadovoljstvo sa tribina je očigledno.
A mislim da ekipa bolje odreagovala bez Željka.
Ovaj naš jedini što igra Marinković kao da je sa marsa pao.Odsutan totalno.Neka ga daju u Fmp železnik da tamo igra.
Đžons i Vašington odlični!
Kao da im je pao kamen sa srca što Željka ne vide razgoropadiše se hahaha.
Ovaj trener odlično vodio tim i znalački menjo igrače kada treba.Bez galame i frke.Bravo!
To se zove šok terapija i može potrajati celu jednu utakmicu.

Ооо,гробари шизофрени,ретардирана распала полументо,па честитам Вам Победу!:)

.Ајд у 100 Марке да ћете заборавите Руменог ако нас звекнете следеће Недеље? Пази,све је могуће у овој намештеној Евролиги јер да сам ја рецимо..рецимо гробар,НЕ ДАО БОГ...ја бих се после Ваше вечерашње Представе дефинитивно клонио гробарлука и почео навијам за тамо,Јавор или Сурдулицу јер за Звезду из принципа не бих могао,јасно....
је ли бре,јел моште се Ви погледате у Огледало уопште и шта видите у Зрцалу,Човека или гмизавца? :lol:

A videt cemo u narednih 5 utakmica.U svakom slučaju igrači su bili opušteniji koliko god narod voli Obradovića.
Bolje energije,brži ,čvršći,brže se rešavalo u napadu.
Ovim crncima nije pasala Zeljkova dernjava i da im **** mater i to je to.
Није се он драо на Црнце.Он се драо на Покушевског и док је био на клупи кад види шта раде црнци на терену.:hahaha:

Ovaj Ocokoljić provalio koliko je sati nije forsirao onog lika sa repom i Marinkovića itd.
Ima iskustva čovek ko mu ne sme igrat.
Mada i ovaj Jabari Parker pali iz svih pozicija a i nije neki šuter.Mora se trgnut malo iako volim ove likove što napadaju koš i ne dodaju lopte ko skretničari.
Steta da Lučiča ne vratiše ima naših okolo i bilo je love za njih.Mirotić,Lučič i bog te veselio.

Drago mi je da smo pobedili, neke igrace posle ovoga ne mogu da vidim ali ne zasluzuje naravno vecina zvizduke, ali ja necu moci da pratim neko vreme cini mi se. Pa makar sve pobedjivali. Nisam bio kuci da gledam, setim se da pogledam livescore da vidim rezultat i posle pet sekundi kao dolazi bus, ja zaboravim na sve to koliko me zanima.

Jednostavno ne mogu da smislim situaciju da je Zelimir otisao, Ostoja ostao, a Vucic dobija ono sto zeli. Jer mu je Zoc podrzao studente, ili jer je klub dobio licencu na 3 sezone pa im vise ne treba "mamac", sad ce oni sami. Ili koji je vec idiotski plan u tim glavama.

Pratio bih protiv pantera sledecu samo da im se uka.kimo malo po polusezoni iz snova, ali nemam cak ni neko nepodnosenje prema njima kao prethodnih sezona kad su tu bili krimos coki i one debilcine od igraca. Sad im od takvih ostao samo Kalenari.

Back