KK Partizan

Ja ne znam, ako se iskristalise na kraju da su SNS-ovci busili kao za Mirotica i slicno zato sto im se ne svidja Zoc, ja ne znam hocu li i dalje pratiti, tacno me zabole sta ce uraditi Trinkijeri i sta ce biti sa ovom sezonom. Bas cu da trosim svoje vreme na vuciceve igrarije i da li ce novi tener podgrejati njihovu ustajalu tortu.

Ukoliko je sve cisto, OK, debili smo i idemo dalje. Ali nesto mi ne lici na to.

pazi, cigani i vučić bi najradije ugasili partizan i preorali topčidersko brdo, ali zna žvalonja koliko ima glasača među grobarima i pušta partizan taman toliko da bude drugi, odmah iza zvezde...znaš ono, da se vlasi ne sete...i zato partizan nema šanse da bude bolji i uspešniji od cigana, dokle god je on predsednik
Cekaj.
Vucic je Partizanu poklonio vojni stadion (januar 2019.)
Za godinu dana poklonio oko 20 miliona.
Drzavni sponzori
Zi Jin

Sta bi tek bilo da mrzi Partizan?
Povuci cu ti paralelu izmedju VK i FK Partizan

U Vaterpolu je Partizan(skidam kapu) bio velesila dok je imao fakticki u vlasnistvu SC Banjica i nije placao ama bas nista. U Fudbalu Partizan igrao na vojnom objektu a vojska ne placa poreze, struje, komunalije.....
Cim je Partizan postao vlasnik stadiona (januar 2019.) krece i potreba za placanjima raznih obaveza. Cim je stigao racun u VK odmah kolaps.
Dakle, zar ne mislis da je Partizan poceo da propada onog trenutka kada je dobio obavezu da placa sve kao i svi ostali a na to nije navikao?

Cekaj.
Vucic je Partizanu poklonio vojni stadion (januar 2019.)
Za godinu dana poklonio oko 20 miliona.
Drzavni sponzori
Zi Jin

Sta bi tek bilo da mrzi Partizan?
Povuci cu ti paralelu izmedju VK i FK Partizan

U Vaterpolu je Partizan(skidam kapu) bio velesila dok je imao fakticki u vlasnistvu SC Banjica i nije placao ama bas nista. U Fudbalu Partizan igrao na vojnom objektu a vojska ne placa poreze, struje, komunalije.....
Cim je Partizan postao vlasnik stadiona (januar 2019.) krece i potreba za placanjima raznih obaveza. Cim je stigao racun u VK odmah kolaps.
Dakle, zar ne mislis da je Partizan poceo da propada onog trenutka kada je dobio obavezu da placa sve kao i svi ostali a na to nije navikao?
ne, partizan je počeo da propada onda i kad je stvoren, a stvoren je da gleda u leđa zvezdi...tako je odlučilo komunističko rukovodstvo tj udba...bilo je godina kad je partizan neplanski bio bolji od zvezde u pojedinim sportovima, ali kad je na čelo države došao najgori od najgorih, on se pobrinuo da do toga više ne dođe...sad je borba protiv poslednjeg bastiona, kk partizan i ako žvalonja i dalje bude na vlasti, partizan će biti sveden na nivo splita ili cibone kao jedan beznačajan klub o čijim uspesima će pisati samo wikipedia

Trinkijeri je novi trener. Nije još klub potvrdio ali pišu svi mediji.
Ko što sam pisao jedini trener koga bi mi navijači možda ali možda prihvatili kao zamenu. Videćemo da li ćemo.
Bilo ko drugi da je došao ne bi moglo dalje.

I sad kao piše mi brat da će Arena napušavati debelog Italijana jer je izdajnik, u fazonu svako ko dođe posle Željka je izdajnik..

Ja ne mislim tako.. Trinkijeri je dokazao da je Grobar, da voli Partizan, čak je imao i sukob sa Ostojom.. dolazi u najtežem trenutku i hoće da radi ono što zna.. da bude trener..

Jedino Željko nikako da izađe i da kaže svoju stranu priče.. Čekamo da se to desi i da krenemo dalje ako možemo.. u propast, u propast..ali da krenemo a ne ovako nagađanja, tuga, bes..

Jedino Željko nikako da izađe i da kaže svoju stranu priče..
обраћа се код ова два кловна у емисији :mrgreen:

1764682213163.png

Poslednja izmena:

Back