KK Partizan

Obradovic i ako je ispustena mustikla zna vise kosarke i pre svega casno radi posao za razliku od svih ostalih koje bi pokusali da oktroisu na nasu klupu uz mig Vucica.
druže, obradović je i došao na mig vučića, zato nam se ovo i dešava
inače, potpuno nezaslužena pobeda uz mnogo mnogo sreće
ali što narod kaže, i ćorava koka ubode zrno

teška utakmica i odlična naša igra.. važna pobeda...

zamislite da smo izgubili ... Željka bi, svi Vučićevi mediji zajedno sa svim ciganskim botovima ( koji po forumima glume navijače Partizana ) , razapeli..pljuvali..smenjivali... .. glupani teraju Željka već 4 godine iz kluba ali on je do sad ispratio 5 ili 6 njihovih trenera..i ovog najnovijeg će... Željko je institucija .. ima svoje mane al kog boli k .. niko nije savršen...

potencira se serija 22:0.. jbg umor igrača, manjak koncentracije... posle Bongine trojke dva plus jedan i to dva puta, izgubljena lopta.. i eto ih na 12.. kad su spustili ispod 10 dođe i do panike, njima sve krene nas neće.. čekao se taj jedan koš a njega nije bilo.. ipak, po nekoj mojoj teoriji, 20 razlike u košarci se ne okreće.. može da se stigne ali 90 % dobija ekipa koja je vodila..

na kraju važan koš Pokuševskog koji je bio odličan sinoć i bacanja Fernanda...

kritikovao sam Željka na ranijim utakmicama zbog ( po mom mišljenju ) kasnog tajm auta ali ovog puta sve je bilo korektno, na vreme

suđenje konačno korektno...

dobili smo Monaka koji je u seriji pobedio oba kluba iz Atine i Makabi.. tim koji je prošle sezone igrao finale i plus se pojačao.. tim u kome je Mirotić rezerva..

odličnu odbranu smo odigrali na Džejmsu i Oboku koji u proseku svakom daju oko 40 a nama 18..

Vašington fenomenalan, Poku odličan, Kalates jako dobar

dakle pobeda čista ko suza.. i ponavljam, odlična naša igra

loše stvari su:

Džabari Parker koji igra kao da ga boli k.. kao da je došo na rekreaciju..lik se jednostavno nije uklopio u tim u ambijent i po mom mišljenju neće se ni uklopiti.. molim Boga da se desi taj trejd da nam dođe TJ Šorts..Željko sinoć kaže da će probati da mu pomogne ali msm da mu pomoći nema..podseća me na Papapetrua iz one sezone koga smo čekali i nismo ga dočekali.. Parker je verovatno dobar pa i odličan košarkaš ali se jednostavno kod nas ne uklapa

Milton ..ok povređen je bio ali loš i u napadu i u odbrani.. nepotrebni faulovi

Sterling.. koliko je dobar u napadu tolika je rupa u odbrani.. mora da popravi taj segment igre što pre.

pratim jedan mali detalj.. petu utakmicu za redom mi promašujemo bacanja iz tehničkih grešaka.. Vanja 4 zaredom a sinoć Vašington.. nekako msm da Bonga treba da ih šutira

opet ziceri.. sinoć 3 polaganja.. 6 poena.. plus kontra posle Bonginog 2+1 to je 9 poena poklonjenih ( Olimpijakosu oko 20 )

na kraju ..Džejms promašuje trojku, mi hvatamo loptu..umesto da se lopta zagrli i istekne preostale dve ili tri sekunde mi krećemo u napad, gubimo loptu i dajemo im još jedan šut...

pobednika su odlučile trojke.. to je i Željko rekao.. nema puno filozofije..ko bolje šiba trojke taj dobija.. to je i Trinkijeri izjavio u jednom podkastu..Evroliga se svela na šut za tri poena.. mi 13 oni 5... sinoć od 7 utakmica 6 su dobile ekipe koje su dale više trojki osim Pariza koji je dao dve trojke više od Panatanaikosa ali iz čak 14 pokušaja više..

dakle lepa i važna pobeda koju treba potvrditi u petak..

Poslednja izmena:
Ma da si Zadar, i napravio si 20 razlike, nije normalno da izgubis bas sve. Normalno bi bilo da smo prosuli pola ili malo vise a onda ipak stali na loptu, odigrali nesto dobro i iskontrolisali, ipak je i Monako ekstra-kvalitetan i u dobroj formi, ali mi smo fakticki izgubili utakmicu i dobili malo i srecno. To nije normalno. Nego Zelimir vecito hoce da nauci ekipu da sama odradjuje dogovore, ima to smisla na duze staze ali je ishod uvek neizvestan a proces, kao sto vidimo, bolan za gledati. :mrgreen:

Eno, pozalio se da je dogovor bio da se spusta na Bongu protiv Dzejmsa, a igraci odigrali sta su odigrali. Jeste, zvao je i dva tajm-auta. Ali mogu i ja da se dogovorim sa nekom ribom da ce onda da cemo mi ne znam sta, ona ce da klima glavom i nista. :mrgreen:

Ma da si Zadar, i napravio si 20 razlike, nije normalno da izgubis bas sve. Normalno bi bilo da smo prosuli pola ili malo vise a onda ipak stali na loptu, odigrali nesto dobro i iskontrolisali, ipak je i Monako ekstra-kvalitetan i u dobroj formi, ali mi smo fakticki izgubili utakmicu i dobili malo i srecno. To nije normalno. Nego Zelimir vecito hoce da nauci ekipu da sama odradjuje dogovore, ima to smisla na duze staze ali je ishod uvek neizvestan a proces, kao sto vidimo, bolan za gledati. :mrgreen:

Eno, pozalio se da je dogovor bio da se spusta na Bongu protiv Dzejmsa, a igraci odigrali sta su odigrali. Jeste, zvao je i dva tajm-auta. Ali mogu i ja da se dogovorim sa nekom ribom da ce onda da cemo mi ne znam sta, ona ce da klima glavom i nista. :mrgreen:
Dolazimo do zaključka da igrači ne zarezuju Željka ni za suvu šljivu.

zamislite da smo izgubili ... Željka bi, svi Vučićevi mediji zajedno sa svim ciganskim botovima ( koji po forumima glume navijače Partizana ) , razapeli..pljuvali..smenjivali... .. glupani teraju Željka već 4 godine iz kluba ali on je do sad ispratio 5 ili 6 njihovih trenera..i ovog najnovijeg će... Željko je institucija .. ima svoje mane al kog boli k .. niko nije savršen...

potencira se serija 22:0.. jbg umor igrača, manjak koncentracije... posle Bongine trojke dva plus jedan i to dva puta, izgubljena lopta.. i eto ih na 12.. kad su spustili ispod 10 dođe i do panike, njima sve krene nas neće.. čekao se taj jedan koš a njega nije bilo.. ipak, po nekoj mojoj teoriji, 20 razlike u košarci se ne okreće.. može da se stigne ali 90 % dobija ekipa koja je vodila..

kritikovao sam Željka na ranijim utakmicama zbog ( po mom mišljenju ) kasnog tajm auta ali ovog puta sve je bilo korektno, na vreme

dobili smo Monaka koji je u seriji pobedio oba kluba iz Atine i Makabi.. tim koji je prošle sezone igrao finale i plus se pojačao.. tim u kome je Mirotić rezerva..

odličnu odbranu smo odigrali na Džejmsu i Oboku koji u proseku svakom daju oko 40 a nama 18..

loše stvari su:

Džabari Parker koji igra kao da ga boli k.. kao da je došo na rekreaciju..lik se jednostavno nije uklopio u tim u ambijent i po mom mišljenju neće se ni uklopiti.. molim Boga da se desi taj trejd da nam dođe TJ Šorts..Željko sinoć kaže da će probati da mu pomogne ali msm da mu pomoći nema..podseća me na Papapetrua iz one sezone koga smo čekali i nismo ga dočekali.. Parker je verovatno dobar pa i odličan košarkaš ali se jednostavno kod nas ne uklapa

Sterling.. koliko je dobar u napadu tolika je rupa u odbrani.. mora da popravi taj segment igre što pre.

pratim jedan mali detalj.. petu utakmicu za redom mi promašujemo bacanja iz tehničkih grešaka.. Vanja 4 zaredom a sinoć Vašington.. nekako msm da Bonga treba da ih šutira

opet ziceri.. sinoć 3 polaganja.. 6 poena.. plus kontra posle Bonginog 2+1 to je 9 poena poklonjenih ( Olimpijakosu oko 20 )

na kraju ..Džejms promašuje trojku, mi hvatamo loptu..umesto da se lopta zagrli i istekne preostale dve ili tri sekunde mi krećemo u napad, gubimo loptu i dajemo im još jedan šut...

pobednika su odlučile trojke.. to je i Željko rekao.. nema puno filozofije..ko bolje šiba trojke taj dobija.. to je i Trinkijeri izjavio u jednom podkastu..Evroliga se svela na šut za tri poena.. mi 13 oni 5... sinoć od 7 utakmica 6 su dobile ekipe koje su dale više trojki osim Pariza koji je dao dve trojke više od Panatanaikosa ali iz čak 14 pokušaja više..

Ostoin bot

Tipičan primer

Шта се десило да је Миротић одједанпут испао г...?
Нисам у току.
Десило се то да га је Вучићев режим отерао из клуба, а Остојини ботови уместо да приупитају газду због чега је то тако крив им је Мирота.

potencira se serija 22:0.. jbg umor igrača, manjak koncentracije
... posle Bongine trojke dva plus jedan i to dva puta, izgubljena lopta.. i eto ih na 12.. kad su spustili ispod 10 dođe i do panike, njima sve krene nas neće.. čekao se taj jedan koš a njega nije bilo.. ipak, po nekoj mojoj teoriji, 20 razlike u košarci se ne okreće.. može da se stigne ali 90 % dobija ekipa koja je vodila..

loše stvari su:

Najpismenija košarkaška publika na svetu :hahaha:

Što se Mirote i Nedovića tiće super je što ih navijači nisu vređali tokom cele utakmice..bilo je jednom skandiranje i to je sve.. treba navijati a ne vređati.. uvek su nam ti kojima smo im jbali majke zatrpavali koš... treba i ono gvno Milutinova iskulirati.. i Petruševa..

inače Nedović je imao jednu trojku, otvoreni šut na samom kraju.. sreća pa je promašio..
Mirotić nekako iz ničega , sa klupe nam ubacio 17..

bilo bi lepo da Monako dobije Zvezdu a mi Asvela i prišli bi najboljoj ekipi na svetu i budućim prvacima Evrope i Sveta i Univerzuma na samo dve pobede.. a idu u Valensiju sledeće nedelje...

Parker imao smrtan slučaj u porodici i otputovao u USA

e sad jbg možda je i to razlog njegove kur co bolje na utakmicama.. recimo da mu je neko ( majka, otac, brat ) bio jako bolestan i na samrti a da je on to krio od svih pa i od Željka... onda je to i više nego opravdani razlog njegovih loših igara.. jedno je jasno..niko ga otkad je došao nije video nasmejanog a kad nemaš pozitive u sebi nema ni dobre igre...

videćemo kad se vrati

Nema sta Parker da ne govori, ako je bilo tako, rekao je, ali se od svih nas koji negde radimo ocekuje da radimo, samo ce svako normalan imati razumevanje za nas ako ne dajemo 100% nego 70% i slicno. A profi sport je zeznut, jer male stvari, koncentracija, prave veliku razliku.

Da, i ja sam se zacudio kako su se ispricali Zoc i Spanulis, mislio sam mozda su i pre toga progovorili.

Probile Zoca emocije, morao je prvom do sebe da se izjada. :mrgreen:

Zeljko je dosao na mig Vucica kada je ovaj pozeleo da bude malo sado-mazo i da ga Zoc kaznjava, a onda sledece sezone on njemu uzvraca sa 20 crnih pojacanja, itd.

Nego, srecan sam sto igramo u petak pa cu biti kuci da gledam, a jos sam srecniji sto panteri igraju sutra u 20h pa cu se vratiti vozom za NS malo pre njih. Prosle ili pretprosle nedelje sam se vracao sa njima, koja dziberana, idu za Novi Sad i kazu "Nemamo karte, sici cemo na sledecoj stanici", a sledeca stanica je Petrovaradin. :mrgreen: A da ne pominjem da im je svaka treca rec "grobari ovo, grobari ono". To se vidi i ovde.

Дебил Покушевски Вас спасао :)..Баш напредује,није лоше.
Чисто ме занима,на кога ће Вам Жељко убудуће избацује фрустрације сопствене неспособности,на некога мора? :lol:

Back