Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.066
Da se veceras nastavi serija pobeda. Asvel se svakako nece sam pobediti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Која то Серија?Da se veceras nastavi serija pobeda. Asvel se svakako nece sam pobediti.

Jedna pobeda - pali se mašina iliti serija pobedaDa se veceras nastavi serija pobeda. Asvel se svakako nece sam pobediti.

Румени ти разиграва Клупу јер је Асвел једна безвезна Екипа ,ничега вредна на дну табеле,онда ти Асвел ували курчинуspasi partizan i ubi se rumeni, rumeni, rumeniii

ајде немој да се правиш наиван!Румени ти разиграва Клупу јер је Асвел једна безвезна Екипа ,ничега вредна на дну табеле,онда ти Асвел ували курчину![]()
како која серија, па једна победа је серија сама по себи (сад партизан добије) @Mstislav то зна најбољеКоја то Серија?![]()
сви предуслови за нову серију победа у петак су сада туBotino ostojina dosta je bilo.Samo da nije
Dzaba bote ostojin da se vadiš sadaŽeljkov poraz. Rešava se utakmica 2 zadnja minuta nama Milton igra pleja a Kalates i Vaš na klupi.. Milton pravi 3 greške zaredom u napadu.
Opet kasno traženje tajm auta.. loše izmene..
Čist trenerov poraz
Volim Željka al jbg večeras je us rao..
Da je igrao Vaš ta 3 napada dao bi trojku i prelomio bi
Da se veceras nastavi serija pobeda. Asvel se svakako nece sam pobediti.