pop80
Elita
- Poruka
- 16.580
na ignor ga stavi ko ja što samStvano si smarač sa tom mržnjom prema Željku, odjavi se jednostavno dok je on tu, nemoj da gledaš, sačuvaj svoje mentalno zdravlje jer si prso potpuno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na ignor ga stavi ko ja što samStvano si smarač sa tom mržnjom prema Željku, odjavi se jednostavno dok je on tu, nemoj da gledaš, sačuvaj svoje mentalno zdravlje jer si prso potpuno.
druže, obradović je i došao na mig vučića, zato nam se ovo i dešavaObradovic i ako je ispustena mustikla zna vise kosarke i pre svega casno radi posao za razliku od svih ostalih koje bi pokusali da oktroisu na nasu klupu uz mig Vucica.
Razumljivo je za Vašingtona. Vuče ceo tim, mozak je tima, i njemu treba odmor. I da ga neko propisno zameni. Ne neko kao Milton. Koji ne zna ko mu glavu nosi.sto se tice kalatesa, svaka cast.
najbolji pojedinac
vasington briljirao a onda stao usere se zbuni se...

Dolazimo do zaključka da igrači ne zarezuju Željka ni za suvu šljivu.Ma da si Zadar, i napravio si 20 razlike, nije normalno da izgubis bas sve. Normalno bi bilo da smo prosuli pola ili malo vise a onda ipak stali na loptu, odigrali nesto dobro i iskontrolisali, ipak je i Monako ekstra-kvalitetan i u dobroj formi, ali mi smo fakticki izgubili utakmicu i dobili malo i srecno. To nije normalno. Nego Zelimir vecito hoce da nauci ekipu da sama odradjuje dogovore, ima to smisla na duze staze ali je ishod uvek neizvestan a proces, kao sto vidimo, bolan za gledati.
Eno, pozalio se da je dogovor bio da se spusta na Bongu protiv Dzejmsa, a igraci odigrali sta su odigrali. Jeste, zvao je i dva tajm-auta. Ali mogu i ja da se dogovorim sa nekom ribom da ce onda da cemo mi ne znam sta, ona ce da klima glavom i nista.![]()
Ostoin botteška utakmica i odlična naša igra.. važna pobeda...
zamislite da smo izgubili ... Željka bi, svi Vučićevi mediji zajedno sa svim ciganskim botovima ( koji po forumima glume navijače Partizana ) , razapeli..pljuvali..smenjivali... .. glupani teraju Željka već 4 godine iz kluba ali on je do sad ispratio 5 ili 6 njihovih trenera..i ovog najnovijeg će... Željko je institucija .. ima svoje mane al kog boli k .. niko nije savršen...
potencira se serija 22:0.. jbg umor igrača, manjak koncentracije... posle Bongine trojke dva plus jedan i to dva puta, izgubljena lopta.. i eto ih na 12.. kad su spustili ispod 10 dođe i do panike, njima sve krene nas neće.. čekao se taj jedan koš a njega nije bilo.. ipak, po nekoj mojoj teoriji, 20 razlike u košarci se ne okreće.. može da se stigne ali 90 % dobija ekipa koja je vodila..
na kraju važan koš Pokuševskog koji je bio odličan sinoć i bacanja Fernanda...
kritikovao sam Željka na ranijim utakmicama zbog ( po mom mišljenju ) kasnog tajm auta ali ovog puta sve je bilo korektno, na vreme
suđenje konačno korektno...
dobili smo Monaka koji je u seriji pobedio oba kluba iz Atine i Makabi.. tim koji je prošle sezone igrao finale i plus se pojačao.. tim u kome je Mirotić rezerva..
odličnu odbranu smo odigrali na Džejmsu i Oboku koji u proseku svakom daju oko 40 a nama 18..
Vašington fenomenalan, Poku odličan, Kalates jako dobar
dakle pobeda čista ko suza.. i ponavljam, odlična naša igra
loše stvari su:
Džabari Parker koji igra kao da ga boli k.. kao da je došo na rekreaciju..lik se jednostavno nije uklopio u tim u ambijent i po mom mišljenju neće se ni uklopiti.. molim Boga da se desi taj trejd da nam dođe TJ Šorts..Željko sinoć kaže da će probati da mu pomogne ali msm da mu pomoći nema..podseća me na Papapetrua iz one sezone koga smo čekali i nismo ga dočekali.. Parker je verovatno dobar pa i odličan košarkaš ali se jednostavno kod nas ne uklapa
Milton ..ok povređen je bio ali loš i u napadu i u odbrani.. nepotrebni faulovi
Sterling.. koliko je dobar u napadu tolika je rupa u odbrani.. mora da popravi taj segment igre što pre.
pratim jedan mali detalj.. petu utakmicu za redom mi promašujemo bacanja iz tehničkih grešaka.. Vanja 4 zaredom a sinoć Vašington.. nekako msm da Bonga treba da ih šutira
opet ziceri.. sinoć 3 polaganja.. 6 poena.. plus kontra posle Bonginog 2+1 to je 9 poena poklonjenih ( Olimpijakosu oko 20 )
na kraju ..Džejms promašuje trojku, mi hvatamo loptu..umesto da se lopta zagrli i istekne preostale dve ili tri sekunde mi krećemo u napad, gubimo loptu i dajemo im još jedan šut...
pobednika su odlučile trojke.. to je i Željko rekao.. nema puno filozofije..ko bolje šiba trojke taj dobija.. to je i Trinkijeri izjavio u jednom podkastu..Evroliga se svela na šut za tri poena.. mi 13 oni 5... sinoć od 7 utakmica 6 su dobile ekipe koje su dale više trojki osim Pariza koji je dao dve trojke više od Panatanaikosa ali iz čak 14 pokušaja više..
dakle lepa i važna pobeda koju treba potvrditi u petak..
.Kako sam ja preživeo tu zadnju minutu, svaka mi čast... I iskreno, Mirotić je goovno od čoveka, ali izuzetan igrač.
Десило се то да га је Вучићев режим отерао из клуба, а Остојини ботови уместо да приупитају газду због чега је то тако крив им је Мирота.Шта се десило да је Миротић одједанпут испао г...?
Нисам у току.
Najpismenija košarkaška publika na svetuteška utakmica i odlična naša igra.. važna pobeda...
zamislite da smo izgubili ... Željka bi, svi Vučićevi mediji zajedno sa svim ciganskim botovima ( koji po forumima glume navijače Partizana ) , razapeli..pljuvali..smenjivali... .. glupani teraju Željka već 4 godine iz kluba ali on je do sad ispratio 5 ili 6 njihovih trenera..i ovog najnovijeg će... Željko je institucija .. ima svoje mane al kog boli k .. niko nije savršen...
potencira se serija 22:0.. jbg umor igrača, manjak koncentracije... posle Bongine trojke dva plus jedan i to dva puta, izgubljena lopta.. i eto ih na 12.. kad su spustili ispod 10 dođe i do panike, njima sve krene nas neće.. čekao se taj jedan koš a njega nije bilo.. ipak, po nekoj mojoj teoriji, 20 razlike u košarci se ne okreće.. može da se stigne ali 90 % dobija ekipa koja je vodila..
na kraju važan koš Pokuševskog koji je bio odličan sinoć i bacanja Fernanda...
kritikovao sam Željka na ranijim utakmicama zbog ( po mom mišljenju ) kasnog tajm auta ali ovog puta sve je bilo korektno, na vreme
suđenje konačno korektno...
dobili smo Monaka koji je u seriji pobedio oba kluba iz Atine i Makabi.. tim koji je prošle sezone igrao finale i plus se pojačao.. tim u kome je Mirotić rezerva..
odličnu odbranu smo odigrali na Džejmsu i Oboku koji u proseku svakom daju oko 40 a nama 18..
Vašington fenomenalan, Poku odličan, Kalates jako dobar
dakle pobeda čista ko suza.. i ponavljam, odlična naša igra
loše stvari su:
Džabari Parker koji igra kao da ga boli k.. kao da je došo na rekreaciju..lik se jednostavno nije uklopio u tim u ambijent i po mom mišljenju neće se ni uklopiti.. molim Boga da se desi taj trejd da nam dođe TJ Šorts..Željko sinoć kaže da će probati da mu pomogne ali msm da mu pomoći nema..podseća me na Papapetrua iz one sezone koga smo čekali i nismo ga dočekali.. Parker je verovatno dobar pa i odličan košarkaš ali se jednostavno kod nas ne uklapa
Milton ..ok povređen je bio ali loš i u napadu i u odbrani.. nepotrebni faulovi
Sterling.. koliko je dobar u napadu tolika je rupa u odbrani.. mora da popravi taj segment igre što pre.
pratim jedan mali detalj.. petu utakmicu za redom mi promašujemo bacanja iz tehničkih grešaka.. Vanja 4 zaredom a sinoć Vašington.. nekako msm da Bonga treba da ih šutira
opet ziceri.. sinoć 3 polaganja.. 6 poena.. plus kontra posle Bonginog 2+1 to je 9 poena poklonjenih ( Olimpijakosu oko 20 )
na kraju ..Džejms promašuje trojku, mi hvatamo loptu..umesto da se lopta zagrli i istekne preostale dve ili tri sekunde mi krećemo u napad, gubimo loptu i dajemo im još jedan šut...
pobednika su odlučile trojke.. to je i Željko rekao.. nema puno filozofije..ko bolje šiba trojke taj dobija.. to je i Trinkijeri izjavio u jednom podkastu..Evroliga se svela na šut za tri poena.. mi 13 oni 5... sinoć od 7 utakmica 6 su dobile ekipe koje su dale više trojki osim Pariza koji je dao dve trojke više od Panatanaikosa ali iz čak 14 pokušaja više..
dakle lepa i važna pobeda koju treba potvrditi u petak..

.Десило се то да га је Вучићев режим отерао из клуба, а Остојини ботови уместо да приупитају газду због чега је то тако крив им је Мирота.

Zeljko je dosao jer su navijaci bili na korak od ulice i jer je Vucic mislio da ce ga lagano kontrolisati. Sve ostalo je suplja prica.druže, obradović je i došao na mig vučića, zato nam se ovo i dešava
inače, potpuno nezaslužena pobeda uz mnogo mnogo sreće sati
ali što narod kaže, i ćorava koka ubode zrno
Zeljko je dosao jer su navijaci bili na korak od ulice i jer je Vucic mislio da ce ga lagano kontrolisati. Sve ostalo je suplja prica.

Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje.
не смејем се ни задњи ни први него реакција на твоју небулозуKo se zadnji smeje, najsladje se smeje.
Ja se ne smejem na tvoje botovanje. Skup je zalogaj sendvica.не смејем се ни задњи ни први него реакција на твоју небулозу
A da ne pominjem da im je svaka treca rec "grobari ovo, grobari ono". To se vidi i ovde.где ја ботујем ујкоJa se ne smejem na tvoje botovanje. Skup je zalogaj sendvica.
..Баш напредује,није лоше.
Bolje pitanje gde ne botujes caci.где ја ботујем ујко