KK Partizan

Screenshot_2025-11-08-22-16-21-452_com.facebook.katana-edit.jpg

Али оно синоћ 31-5 у бацањима, и то да није био челенџ имали би 3!

Pogledajte prilog 1814090
Али оно синоћ 31-5 у бацањима, и то да није био челенџ имали би 3!
Можда нисте довољно окретни у Нападу? :D

Dobar​

pre 22 sata

Zvezda obitavala oko 18og mesta sa najmanjim budžetom od 8 miliona, najgorim desetogodišnjem suđenjemi žnj trenerima(u to vreme) . Partizan obitava oko 18 mesta sa budžetom 27 miliona i najboljim trenerom u istoriji košarke ne računajući SAD. Isplati li se smejati Zvezdi?

Panteri su igrali uglavnom kuci protiv slabijih protivnika, uz samo jednog u dobroj formi (ZAL) i dva jaka van forme, ne znam koliko igraju na prodor ili pod kosem ali po rezultatima je ocigledno da su se nametali energijom, krojili kriterijum i ne cudi me sto su izveli najvise bacanja. Za nas me cudi, delimicno to moze ici na dusu nasoj kilavijoj igri i u nekoliko utakmica i bezanju od kontakta, ali ono u Pireju je jednostavno zestoko domacinsko sudjenje koje je mozda bilo normalno pre 10-20 godina ali vise mi ne pije vodu da se u 2025. godini i dalje pljacka za domacina sakom i kapom u Evroligi, samo zato sto je to ime i cudo od kluba, a satro se modernizujemo i sto cuda. To sudjenje je svojstveno najboljim danima covicevskog KLS-a.

Једини који треба да добије ногу у дупе је Вучићев Остоја, тако да удбашка машинерија може само да га дува.
FB_IMG_1762694909490.jpg

.
Ма те титуле би они већ затрпали којекаквим статистикама и спиновима, али су им кост у грлу две Жељкове победе над Реалом усред Мадрида у елиминационом делу у којем они "још ни једанпут нису победили", како рече један "бољи тренер од Жељка".

Међутим, оволика журба и нервоза у звездиним ревијама широм Србије је просто нестварна.

Партизан је лошији старт имао прошле сезоне па је опет био надомак пласмана.

.

Trudim se da ih sto manje pratim pa ne znam sta ih tacno svrbi, ali stagod da je od ta dva, nadam se da ce nastaviti da ih svrbi i dalje, i to jos vise. Sekta nesportska propagandna.

Back