Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.139
Ima tu pocetnickog elana koji ce ispariti dogodine, ali nije samo sreca. Imali smo i mi taj elan, sad smo k'o mrtvi konji. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne verujem u to.Немају предност, ми би имали ако будемо други.
Ne bi trebalo da je tako, mislim da je on u pravu.Ne verujem u to.
Covece ako opale prvog oni uzimaju prednost terena!
Sto ce na kraju i biti a mi smo svoje usrali porazom od buducnosti
JokNe bi trebalo da je tako, mislim da je on u pravu.
U svakoj ligi se prednost domaćeg terena u plejofu određuje po plasmanu u regularnoj sezoni, nema preuzimanja domaćinstva.
Pravdanje unapred.Trebali bismo veceras biti blagi favoriti zbog prednosti domaceg terena, ali dobro znamo da to nama ne znaci previse.
SUNCE TI milosno!!!!Opet ono takmicenje gde besmislenog Dos Santosa faulira vazduh, pa mu se omogucava da se razigrava uz pomoc suludih prodora jer uvek dobije nesto. Na poluvremenu smo dobri samo +7 (iako imamo ocito bolju energiju) zato sto smo katastrofalno resavali tranziciju + uzeli bar 3 nestrpljiva suta, gde mi kao nesto jurimo da se ubrzamo i biramo glupa resenja. Sa dobrom tranzicijom ovo je trebalo ici i do +15..
Nadajmo se nastavku koncentrisane igre bar u odbrani, gde skripi jedino defanzivni skok, ali mnogo promasuju, odbijaju se lopte na sve nacine.
Jedino dobro od sinoc je pobeda za psihu i to sto smo uspeli da rutiniramo utakmicu iz nestabilne igre i situacije.da ali mislim da će Budućnost da ih dobije u plej ofu tako da vrv nećemo s njima više da se sastajemo.. a ni mi nismo sigurni protiv Arapa.. jedino ako si mislio na KLS ali to je sasvim druga priča pošto su njihove sudije i ograničen je broj stranaca.Ako je Lundberg otpisan to je najgore od ove sezone, jer se radi o dobrom igracu (ne vrhunskom, ali bas solidnom). To da je Vosington otpisan me ni ne cudi, neki nikad-cuo Amer direkt iz NBA je uvek kocka i racunas da se to moze desiti, ali Lundberg je druga prica.
Mislim da nismo bas bili OK sinoc sa onom nervozom u tranziciji, nerezonskim segmentima i kako smo dozvoljavali da nas buse iz pika u drugom poluvremenu. Nasa prednost od 10 ili vise je u Zocovom mandatu najnestabilnija stvar na svetu.Jedino dobro od sinoc je pobeda za psihu i to sto smo uspeli da rutiniramo utakmicu iz nestabilne igre i situacije.
Ali ako nastavimo ovako igrati, necemo se dobro provesti protiv njih jer ce se njima vratiti pre ili kasnije Bolomboj kao vazan sraf i zaista dobar igrac, i imace na svojoj strani kriterijum (videli smo kako to izgleda na nasem parketu u relativno nebitnoj utakmici), zato sto ce vrsiti pritisak, flopovati, kukumavciti, navlaciti nase igrace na incidente, plus vanterenske aktivnosti.
Zato protiv Cedolimpije moramo nastaviti da se stabilizujemo i pokazemo sigurniju igru.

dobili su ih uz kriminalno suđenje al su izgubili u BG isto uz krimninalno suđenje.. 2 puta je Budućnost opljačkana i opet su uspeli da dobiju jednu..Na KLS ne mislim nista.
Ja mislim da Buducnost i Dubai uopste nemaju mnogo izgleda protiv nas. Jednostavno smo osetno kvalitetniji. Bolje pozicije Dubaija i Buducnosti u odnosu na nas su do naseg fokusa na EL (mislim na oba tima). Sad kad je fokus samo ovde, mislim da ce se tek videti. Panteri su inace i dobili Buducnost u PG ako se dobro secam.
No, dosta toga zavisi i od nas samih i naseg raspolozenja i psihe. Ako i mi i panteri budemo kao izduvan balon, a i sinoc se videlo da nismo bas kvalitetni niti blizu vrhunca forme, tako ce rasti sanse Buducnosti i Dubaiju.