KK Partizan

Marinkovic na kraju prica o povratku u Partizan i o trenutnom stanju u ekipi. Priznaje kako ekipa nema iskustva i rutine da zavrsava utakmice i da smo zato izvisili za bolji plasman u EL, ali da je radna atmosfera odlicna i da postoji "glad" za uspehom. Nadam se da ce se to videti barem u plej-ofu ABA.

I to kakav.
Da vam se ovako pos*re po faci u trenutku kada je samo trebalo izdržati taj jedan šut Nolana pa da nastavite slavlje koje je počelo dan pre Zvezdinom eliminacijom.
Кад немаш неки светли тренутак твог мутанта од клуба онда је ваљда и ово доста.Нисам ни очекивао да се сетиш тројке у Загребу.
Иначе где код кренеш ту је неки лоповлук државниг пројекта, после ових испадања у полуфиналу знамо ко је играо Евролигу.

Nije losa utakmica bila u Ljubljani, nismo briljirali osim malo u prvom poluvremenu, ali obzirom koliko smo se uvek mucili tamo, pobeda bez vecih tenzija je dobra. Gresili smo opet dosta u drugom poluvremenu, ali nije bilo vode preko usiju. Upada u oci da je broj slobodnih bacanja pred poslednji minut bio 31-10 za njih, brutalno. Jesmo mi delom zasluzni za to, ali malo brutalan kriterijum - kao da su nas castili onim faulovima u napadu u drugoj cetvrtini da bi nam svirali sve u drugom poluvremenu. Bilo je i novih momenata u defanzivi, pokusaji nove odbrane sto je davalo rezultata u prvom poluvremenu.

I to kakav.
Da vam se ovako pos*re po faci u trenutku kada je samo trebalo izdržati taj jedan šut Nolana pa da nastavite slavlje koje je počelo dan pre Zvezdinom eliminacijom.
I da proslaviš kada su vam braća iz Zagreba ustupila da igrate Evro ligu. Kopaču litijuma, jel te više bolela trojka iz auta ili Kecmanova trojka tvojoj braći? Ali iskreno. Pokušaj jednom da budeš čovek i da ne lažeš.

1000006296.jpg

I da proslaviš kada su vam braća iz Zagreba ustupila da igrate Evro ligu. Kopaču litijuma, jel te više bolela trojka iz auta ili Kecmanova trojka tvojoj braći? Ali iskreno. Pokušaj jednom da budeš čovek i da ne lažeš.
Zna se da se ližete sa ustašama jer ne možete protiv braće kada ste nastali u istoj državi.
Mene nije ništa bolelo ali zato vi tuđmanovi slindžarosi nosite još uvek to prokletstvo (isto kao i vaša braća hrvati u košraci) od te Nolanove trojke :D

Zna se da se ližete sa ustašama jer ne možete protiv braće kada ste nastali u istoj državi.
Mene nije ništa bolelo ali zato vi tuđmanovi slindžarosi nosite još uvek to prokletstvo (isto kao i vaša braća hrvati u košraci) od te Nolanove trojke :D
Kopaču litijuma, ne znam samo kome su braća iz Zagreba ustupili mesto u EL 2014. Prema tome, prodaj mooda za bubrege negde drugde. Bolelo te itekako, proplakao si deceniju zbog Kecmanove trojke, jer su ti braća iz ZG tada izvisila. Ali turskoj ciganiji iz Železnika je najveći uspeh u istoriji Nolanova trojka.

Back