- Poruka
- 30.843
Да ти ја помогнем.Није, небитна је као и ова распала фмп лига.Kazi mi jel sad Aba liga bitna?Posto proslih sezona je bila prica kako je takva razlika u Aba Ligi i Evroligu izmedju nas i vas i kako je Aba Liga neozbiljno takmicenje, pa sad kad ste ispali iz Evrolige me zanima kakvog ste sad misljenja posto vidim da Zeljko sad hvali Aba Ligu jer tu vidi jedinu sansu za trofej ove sezone koji moze da ga opravda u neku ruku
Жељку не треба никакав трофеј као оправдање, али Човићу треба јер годинама спискава огромне паре од државе на играче и ништа.Да не краде не би ништа ни освојио.
ne kažeš da je najbolji igrač Efesa Larkin igrao bolestan? Da nije trenirao 5 dana pre utakmice? Da se u trećoj četvrtini povredio Buboa koji je do tada dominirao i čiju ste povredu onako ciganski proslavili?
To sto sam rekao "pukli" je za mene isto sto i "izgubili", ne moras da budes povredjen zbog toga. Ako hoces da slusas samo birane reci za tvoj voljeni klub, znas gde treba da ides, ja ne biram previse, a narocito ne za FMP-Zvezda-Zeleznik-Diva.
, kada se Petrušev umori i to već neko vreme-ne samo na toj utakmici