RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.583
svi ste očekivali i to do pre mesec danaА ко је то овде очекивао фајнал фор или освајање Евролиге, да ниси нешто помешао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi ste očekivali i to do pre mesec danaА ко је то овде очекивао фајнал фор или освајање Евролиге, да ниси нешто помешао.
pobeda velikog kluba nad malim i to je toNisam gledao. Jel' bilo gurke ili smo sami bili debili?Posto realno, jedino je njima trebala pobeda. Vidim da smo vodili skoro 10 razlike, a onda preokret.
Naravno, posto je smrdljivi Real u pitanju, po difoltu sumnjam na gurku. Ili bolje reci, ljuljku.
Ко то?svi ste očekivali i to do pre mesec dana
ti prviКо то?
Не фантазирај.ti prvi
Па бре, није било лоше у глобалу али опет старе бољке због којих и нисмо у плејофу, Карлик нас је коштао победе са две продате лопте мада је погодио шут за изједначење на крају пре Таваресових 2 поена 2 секнде пре краја.Евидентно да немамо кога да чува Тавареса и Ибаку и сличне центре, мада их је Копривче у другој четвртини мало помео.Дејвис у шуту изврстан и уз Бонгу најбољи у екипи али затварање нашег коша танко.Vi se svi dopisujete sa onima koje sam ja poblokirao ili ih komentarisete, a meni niko nista, osecam se usamljeno.![]()
Pa da, uvek nekako Karlik, Tajrik, Bonga ili Dejvis prave najvise faulova, sve sami grubi igraci.Имали смо 10 поена предности 3 минута пре краја и два напада нисмо реализовали да се то повећа и после тројка Хезоње и суноврат.Наравно судије не би биле то што јесу да нису навлачиле за њих, гомила фаулова неразумљивих углавном над фолирантима попут Љуља, Мусе и Кампаца, и тако су их држали у игри и чекали наше самоубиство.
Video sam ono Ljuljovo kad je odgurnuo Nakica za ramena i vrat a onda se bacio i simulirao da je njemu nesto ucinjeno, bas ogavno stvorenje. Naravno da su sudije propustile to da sankcionisu.Ne fantazirajПартизан је званично најгледанији тим у Евролиги.
Гробари су званично најбољи и најгласнији навијачи у Евролиги.
Pogledajte prilog 1712935
Као и сваке сезоне пре тога.
Треба Евролига нама да плати 5 милиона да играмо то такмичење а не ми њима.
Од тада је почело да се пева само против њега, мада су му звиждали и до тада кад год је примио лопту, а он полуде 2-3 тројке нам је дао.Имао је још ситуација где се буни и тражи лопту за Реал, асистенција преко целог терена за Мусу али лопта оде у аут, а он са центра види ко је лоптом последњи играо Муса или Покушевски, гњида.Срећа после провере судије пресудиле лопту за нас.Pa da, uvek nekako Karlik, Tajrik, Bonga ili Dejvis prave najvise faulova, sve sami grubi igraci.Video sam ono Ljuljovo kad je odgurnuo Nakica za ramena i vrat a onda se bacio i simulirao da je njemu nesto ucinjeno, bas ogavno stvorenje. Naravno da su sudije propustile to da sankcionisu.
čudiš se zato što o basketu pojma nemašDrago mi je da je Barselona oterala Real na 7. mesto, sad svim srcem uz Pariz.
Jeste ova sezona sa nikad jacom sredinom tabele sto joj je i donelo draz ovaj put, ali ovaj gornji dom, majko sveta sta smo mi propustili. Ne mogu da verujem da je totalno neubedljiva Barselona 5. a Efes koji je bio klinicki mrtav vise od pola sezone lagano 6.

nekako mi drago sto sam bio u pravu za Obradovica, iskljucivi krivac za ove jadne 4 godine.
i dalje se nadam da ce se nesto preokrenuti, da proradi neki inat kod igraca, Obradovic pacifista tesko moze nesto da promeni, ostali strucni stab bi odmah raspustio, gledam druge sportove i kosarku pa to se vidi kako strucni stab ucestvuje u utakmici, ovi nasi ko neki zombiji. 
Svi se prave ludi u klubu, ja sam treniro djudo i akido i karate sve skupa oko 10 godina, recimo, Obradovic da mi se neko onako kao trener obraca na utakmici otero bi ga u sebi 100 puta, zabole me i za klub i za sve, tako mi deluju sada nasi igraci.Ja mislim da se skupi pet cepača karata da bi nas dobilo
Немају предност, ми би имали ако будемо други.Budućnost je trenutno po formi najbolja ekipa u ABA
mislim da je posle njih Dubaji, Zvezda pa mi.. mi imamo možda najbolji tim al zadnjih mesec dana igramo ko za krac..od onog duplog kola sa Olimpijakosom i Barsom pa sve na ovamo..
uglavnom svima podjednake šanse za pehar mada realno ABA me ne zanima toliko... bio mi je merak jedino da oderemo Cigane u plej ofu ali kako stvari stoje nećemo se ni sastati u plej ofu
da li neko zna: Cigani startuju sa poz br 4.. idu na Budućnost
ako ih izbace da li Cigani uzimaju prednost domaćeg terena u finalu ili prednost domaćinstva ima ekipa koja je u finale ušla sa pozicije br 2 ili 3?