KK Partizan

Ovo je taj isti transparent sa druge strane. Bas me je odusevilo kad sam nabasao na njega. :mrgreen:
Drago mi je da postoje ljudi koji nece zaboraviti nikog zasluznog za stanje u kom smo.

Pogledajte prilog 1679978
Човек који је уништио нашу кошарку, пре њега је рецимо домаћа лига имала директног представника у Евролиги, без било каквих лиценци и плаћања, што ја сад незамисливо са овом сплачином коју је направио.

I to, i odnos prema drugim klubovima (o Partizanu da ne pricam), i drugim igracima (ne zaboravimo kako su preuzimali najsumnjivije igrace samo da ih Dule ne bi uzeo), upotreba navijaca, nasilja, vlasti i policije u prekidima i njihovim titulama, a o zakulisnim radnjama za "zelenim stolom" da ne pricamo. To je mozda i najmanji problem. I to je samo kosarka, a gde su jos njegove akcije iz Slobinog vremena dok se bogatio kao SPS, pa onda iz DOS-a gde ostaje neispitano njegovo ucesce u atentatu, i ovaj sitnis na kraju u vezi Kosova i Agrobanke.

Bukvalno jedan od ljudi koji bi uz vrhusku i ljude iz senke SNS-a trebao da je medju prvima za lustraciju.

Navijacima Partizana preporuka da masovno izadju na ulice
твој друг и брат по клупским бојама @kapetanmark ће сигурно изаћи на улице само док заврши СНС ботовске теме инспирисане насловима "информера" вечерњих новости и компаније од "штампе" :mrgreen: 🤡

твој друг и брат по клупским бојама @kapetanmark ће сигурно изаћи на улице само док заврши СНС ботовске теме инспирисане насловима "информера" вечерњих новости и компаније од "штампе" :mrgreen: 🤡
e kad su ganjci postali protiv vucica ja mislim da lepseg primera licemerja nema

a terzin srednji prstic ?

kako dopustas ''srbendo'' da ti klub vodi idiot lopovski koji narodu koji trazi pravdu obraca sa srednjim prstom ?

:mazi:

Da vidimo mi ove nedelje kako mi stojimo. Bojim se da je Virtus sada opasniji i borbeniji i da nam uopste nece biti lako, da je onaj od pre 2 meseca, ocekivao bih pobedu i u gostima. Ne znam da predvidim jer ih slabo pratim. Monako svakako favorit, ali ne i nepobediv, daleko bilo.

Bojim se da ekipu nije suvise "povredio" poraz od Pantera u situaciji gde smo mi u boljoj seriji i na domacem parketu, i da ne zapadnemo u krizicu koja bi nas kostala plasmana. Umesto da preteknemo direktnog rivala, sad i njima i Bajernu i Parizu gledamo u ledja malo iz daleka.

Moze mali pad forme, ali posle ove nedelje, do kraja meseca se nece igrati nista osim kupa vesne covic (sada i zvanicno), i reprezentacija.

Kada je vec tendencija da se mi svetimo za poraze u prvom delu sezone, i da se pantercici osvete nama, onda hajde da se tako nastavi i ove nedelje. :mrgreen:

Posle njanjave prve, sjajna druga cetvrtina. Interesantno je da im nismo dali pogodak za 2p u drugoj, nista ispod kosa, iako nas je Sengelija isterorisao ispod kosa u prvoj. Ne svidja mi se jedino nedostatak bilo kakve nase igre pod njihovim obrucem, mnogo kilavo. Pola posla, ajde dalje.

Виртус - Партизан 71:81.
475931649_18031403153624174_219228420780268504_n.jpg

Издржали смо некако, све смо ово кући морали да добијемо.

Napisao sam pre neki dan da će bol zbog poraza od Efempea izlečiti jedino pobeda u Bolonji.. Tako i bi.. Odlična igra i u odbrani i u napadu. Lakić ponovo iks faktor .. I dalje mi nije jasno zašto ga je Željko zakucao na klupu protiv Železnika ali šta je tu je..
Sterling i Karlik odlični.. Dejvis važna trojka, a Tajrik skok u napadu, koš i dodatno bacanje, trenutak koji je prelomio utakmicu na 4 razlike čini mi se ..
Na krilima ove pobede mogao bi i Monako da padne! Imali smo ih i u prvom delu sezone kada ništa nismo igrali ali sudije su nas unakazile u toj utakmici
Ako dobijemo možemo i do sedmog mesta a onda nam dolazi Baskonija zadnjeg dana februara .. znači potvrdili bi to sedmo mesto a možda bi otišli i korak više.. I dalje smo u igri ne samo za sedmo mesto nego i za top 6! Pozicije devet i deset su smrt u ovakvom formatu tako da moramo uhvatiti sretni broj 7 do kraja! Da podsetimo : u plej inu sedmi ima dve meč lopte na svom parketu za plasman u plej of.. prvu protiv osmog a u slučaju poraza još jednu protiv pobednika devetog i desetog.. dakle to treba da nam bude neki cilj a ako može i više tj top 6 što da ne.. mada još je rano jbg..
Željko je koristio samo 7 igrača tako da treba očekivati Vašingtona, Majka i Pokuševskog.. možda i Kopriva dobije koji minut..
Zonski presing, ubiti ih trojkama, Lakića na Džejmsa i biće to dobro

Poslednja izmena:
Od Berlina smo dobili sva laksa i srednje-teska gostovanja: Berlin, Vilerban, Milano i Bolonja. Izgubili smo teska protiv PAO u Atini i protiv Efesa u Istanbulu.

Vreme je da dobijemo neka teska, da kazemo da je Monako srednje-teska kategorija. Takvi ce biti i Kaunas i Minhen, protiv timova koji nisu sad favoriti EL ali imaju jak domaci parket. I ostaju jos Pirej i Barselona koja nije briljantna, ali nikad tamo ne dobijamo.

Počeli užasno, zbili redove i isčupali pobedu, moram priznati uz puno sreće jer smo im se nudili celu 4/4.

Ne znam zašto se Željko odlučio za ovako malu rotaciju, Pokuševski je samo na kratko ušao, Vašington i Majk nisu videli teren, to je moglo opasno da nam se obije o glavu da je i Karlik morao da izađe zbog 5 ličnih.

Jesmo im se nudili i bili losi u cetvrtoj, ali znali smo da je Virtus borben i da nece to bas ici tako lako, tako da mislim da je sve to razumljivo. Nemam utisak da smo bili blizu preokreta, jedino da smo se potpuno raspali.

Kratka rotacija jer sve shvatamo kao finale, ali stvarno je prekratka. Poku je izgresio i zato izasao, ali Vasington i Majk? Sve to ce imati vise smisla ako vidimo specijalne uloge za njih odmorne protiv Monaka, videcemo.

Majk je inace sumnjiv igrac nazalost, vidim ja da to malo igra dobro, malo dekocentrisano, malo igra pa ne igra. Bojim se da smo malo pogresili sa njime, iako ce svakako biti koristi od njega minimum. Nadam se da ce se ustaliti.

Ekipa smo koja se nije pojacavala, vidim da neki to vide kao nasu losu politiku, ali Zelimir ocito drzi do svojih principa i gradi tim. Mi imamo zjapecu rupu na 4 sa Pokuom i Majkom koji nisu sposobni da svaku utakmicu iznesu, iako neke dobro odrade, narocito Poku.

Jesmo im se nudili i bili losi u cetvrtoj, ali znali smo da je Virtus borben i da nece to bas ici tako lako, tako da mislim da je sve to razumljivo. Nemam utisak da smo bili blizu preokreta, jedino da smo se potpuno raspali.

Kratka rotacija jer sve shvatamo kao finale, ali stvarno je prekratka. Poku je izgresio i zato izasao, ali Vasington i Majk? Sve to ce imati vise smisla ako vidimo specijalne uloge za njih odmorne protiv Monaka, videcemo.

Majk je inace sumnjiv igrac nazalost, vidim ja da to malo igra dobro, malo dekocentrisano, malo igra pa ne igra. Bojim se da smo malo pogresili sa njime, iako ce svakako biti koristi od njega minimum. Nadam se da ce se ustaliti.

Ekipa smo koja se nije pojacavala, vidim da neki to vide kao nasu losu politiku, ali Zelimir ocito drzi do svojih principa i gradi tim. Mi imamo zjapecu rupu na 4 sa Pokuom i Majkom koji nisu sposobni da svaku utakmicu iznesu, iako neke dobro odrade, narocito Poku.
Realno Majk, Bonga, Marinković i Nakić su 4 promašena pojačanja po meni plus Kopriva kome se isto trebalo zahvaliti.. dakle petorica po meni nisu ispunili očekivanja i treba bar dvojicu ili trojicu oterati na kraju sezone i dovesti nekog umesto njih.. Vanja odigrao samo jednu dobru, sad povređen.. nema ništa od njega..
Možda jedino Bonga i krene nešto da igra.. , ima ga u odbrani kolko tolko , napad ćoškari ko Branko Lazić.. al ova četvorica ne verujem da će biti od koristi

Poslednja izmena:
Pretera ga sa Bongom, lik je ono sto se zove zahvalan igrac a ne strelac i zver od igraca. Sve dok on pogadja ono malo sto sutne i sve dok radi posao koji mu Zelimir daje, a vidim da mu daje dosta posla i minuta, on je ispunio. Marinkovic slicno, mada razumem frustraciju u vezi njega. Ali ne treba zaboraviti da on nije nikada bio stalni vec povremeni skorer, prosto nije ta liga. Lik koji je bio stalan u Baskoniji sa povremenim eksplozijama kad mu se ukaze prilika, sta vise ocekivati u timu koji je ipak nesto malo vise od Baskonije? Pride ni Zelimir nije stedeo reci da objasni koliko je bitan u odbrani, a i kao kapiten.

Za Nakica je prerano, imao je on dobre role ali trenutno je Lakic u beast-modu i to je tako.

Moze i Vosington da se pokaze kao promasaj, nije dosta trpati samo Borac Cacak. Uglavnom, mi nemamo igrace od kojih se ocekuje ne znam sta, sve su to manje-vise jednaki igraci evroligaske sredine, sa malo evroligaskog iskustva u proseku, neki stigli i iz EK, a ovi sto su iz NBA su bez EL iskustva maltene. Velika ocekivanja mozemo imati samo od Karlika i u velikoj meri od Vosingtona i Brauna. To je ono, evo ti lopte, resavaj sad, ako ne mozes - ne vredis.

Tim treba da ima vođe ali mora da ima i pomoćnike, svi ti "promašaji" mogu da odigraju odlične role.

Trenutno u KKP ne postoji igrač koga ne mogu da gledam, svi su ok. Pa do pre dve nedelje bi i za Lakića neko mirne duše mogao reći da je potpuni promašaj, daj mu šansu i vreme, uklopi ga i tek onda možeš da ga ocenjuješ.

Tim treba da ima vođe ali mora da ima i pomoćnike, svi ti "promašaji" mogu da odigraju odlične role.

Trenutno u KKP ne postoji igrač koga ne mogu da gledam, svi su ok. Pa do pre dve nedelje bi i za Lakića neko mirne duše mogao reći da je potpuni promašaj, daj mu šansu i vreme, uklopi ga i tek onda možeš da ga ocenjuješ.
ma volim ja sve njih al više sam očekivao.. nema veze, šta je tu je..

Честитке на победи над Виртусом. Добро је кад су српски представници у елитном такмичењу конкурентни за 8 најбољих.

Боље кад нисмо фаворити.Монако релативно лако победио Басконију, мада су имали сиве минуте у другом полувремену, Џејмс био најбољи.Биће одморнији то свакако мада је и Жоц скратио ротацију у Болоњи.

Back