KK Partizan

Kolika sujeta i kolika mrznja i kompleksi su u Zeljku Obradovicu to dugo nisam video.Pocinje konferencija ne zna da cestita Zvezdi na pobedi,ne on odmah ko je kriv zasto kako kad gde ko.Bukvalno svaki put kad izgubi neko je kriv samo on nije i uvek su uticali drugi faktori.To je dokaz ko si i sta si i koliko te boli sto za 3 godine imas samo 1 trofej i sto je u poslednjih 10 derbija skor 9-1 pa nas mrzis onako iz dna duse samo sto glumi ljudsku velicinu pa pokusava da prikrije to a sve je samo to nije

🤡 🤡 🤡

1734990330228.png

Panterima se vratio jezik kada treba vredjati i gadjati Zelimira, a kad treba podrzati proteste protiv Vucica, ni muva da se cuje dok vodje Delija Tender saopstavaju sta sme a sta ne sme. Najodvratnija publika u univerzumu ubedljivo. Sreca sto ne moramo da ih gledamo sada neko vreme.

PS: A to sto toga nema u EL samo govori da to ne rade cak ni na emocije ili misljenje o Zocu i Partizanu, vec na naredbu. Kako Vucic i Covic narede.

Panterima se vratio jezik kada treba vredjati i gadjati Zelimira, a kad treba podrzati proteste protiv Vucica, ni muva da se cuje dok vodje Delija Tender saopstavaju sta sme a sta ne sme. Najodvratnija publika u univerzumu ubedljivo. Sreca sto ne moramo da ih gledamo sada neko vreme.

PS: A to sto toga nema u EL samo govori da to ne rade cak ni na emocije ili misljenje o Zocu i Partizanu, vec na naredbu. Kako Vucic i Covic narede.
Ajde brate molim te mi daj odogovor na samo jedno pitanje.Zasto se tvoja navijacka grupa nije oglasila tim povodom i nije izbacila parolu bilo kakvu?Jel umes ti i slicni tebi da razlikujete sta je kada navijacka grupa kaze sta misli i sta je kad simpatizeri sami krenu svoje.To se kod vas desava da vam simpatizeri vicu protiv vrhovnog, i ta pesma krece od njih ne od grobara kao navijacke grupe to moras da shvatis.I nemojte vi da glumite imperiju kad to nikako niste

sinoć su pozdravili Vučića
što kaže moj brt 12 godina su ćutali na sve izdaje i kriminal a a sada kad vide da je gotov odjednom su se ohrabrili..
inače što se utakmice tiče jbg.. dobra borba je bila i na kraju one dve greške.. igrali smo bez pola tima.a oni kompletni.. .
šta je tu je ..ABA je i dalje u našim rukama al slede nam mnogo važnije utakmice..Fener i Makabi.. nadam se da ćemo imati bar 9 igrača u petak

Očekuješ od navijača režimske k.učke da budu protiv vrhovnog? Oni koji su podržali Rio Tinto? Treba opravdati dobijene tendere za puteve.

što kaže moj brt 12 godina su ćutali na sve izdaje i kriminal a a sada kad vide da je gotov odjednom su se ohrabrili..
inače što se utakmice tiče jbg.. dobra borba je bila i na kraju one dve greške.. igrali smo bez pola tima.a oni kompletni.. .
šta je tu je ..ABA je i dalje u našim rukama al slede nam mnogo važnije utakmice..Fener i Makabi.. nadam se da ćemo imati bar 9 igrača u petak
Tako su radili i kada je pokojni Milošević bio u pitanju. Sve pandurčine SPS sedele u njihovoj upravi, a zna se i pesmica pokojnom Slobi.

Javila se cak i Danica Crnogorcevic, aktivirali se desnicari, pa moraju sad i oni, a na ABA nema organizovanih tenderasa pa su pustili mu.da posle 12 godina. Setili se da ne valja.

Vidim da su sudije iskljucile onog dzibera i time su dobili za pravo da sviraju sve i svasta, bilo mi je jasno kad sam video da igraju fe-no-me-nal-nu odbranu, a poslovnicno nezainteresovani za sudjenje Zoc dobija tehnicku. To sve ide uz gostovanje panterima u ABA.

Brine me sto igramo samo sa 6-7 igraca, ali po Zocovom reagovanju Nakic ocito nije bio spreman, Poku je krenuo ali je i on rovit i vidim da nam je okrenuo momentum cim je usao, znaci nespreman, a za Balsu je verovatno procenjeno da nece moci nista protiv brzeg i eksplozivnijeg Bolomboja.

Ali ako smo sa 6-7 igraca igrali na jednu loptu sa njima u gostima, uz domacinsko sudjenje, to je i vise nego dobro. Mi nemamo 2/3 spoljne linije koja je prevashodno defanzivno sposobna da ih ponisti, sto smo videli i u prvoj utakmici, a mogu da se nose sa nama i da budu bolji pod kosem. Tako da bi morali te prednosti da materijalizujemo na nasem parketu, samo da budemo kompletni.

No, imamo i bitnija posla od ovog Vucicevog pokusaja da se bude bitan kosarkaski klub.

bitna je i razlika.. bilo mi jasno da će na kraju sudije da navuku za njih i da gubimo ali sam se nadao minimalnom porazu..na kraju 5 razlike... nije loše mada moglo je i bolje..
kada ih dobijemo u revanšu većom razlikom imaćemo pobedu više i bolji međusobni..znači praktično dve pobede više, što nam daje mogućnost kiksa u Podgorici ili Dubajiu ( ako oni do kraja sve dobiju )
ako ih dobijemo od 1 do 4 ne bi smeli da izgubimo ni u PG ni u Emiratima..

Tako su radili i kada je pokojni Milošević bio u pitanju. Sve pandurčine SPS sedele u njihovoj upravi, a zna se i pesmica pokojnom Slobi.
Jel te nije sramota da ti pises o strankama i ko je gde sedeo?Osvajali ste u vreme zutih sve sto se moglo osvojiti i u fudbalu i u kosarci vrteli ste barjak toletov,ajde sad zamisli da mi vrtimo barjak od predsednika fss?Vrteli ste i barjak Šešelja na kom je pisalo srpski junak,da te ne podsecam sta sve jos i ti si nasao nama ovde da prosipas price o moralu.U fudbalu sponzora nismo imali na dresovima bilo 2344 za moju Zvezdu a u kosarci isto bez sponzora i ti se nasao ovde da pises nesto?Ajde bre prosetaj

Očekuješ od navijača režimske k.učke da budu protiv vrhovnog? Oni koji su podržali Rio Tinto? Treba opravdati dobijene tendere za puteve.
Ajde posto keeper ne sme da odgovori na prosto pitanje zamolio bih tebe posto si ti kao neki ostrasceni grobar da mi odgovoris na isto pitanje, zasto vasa navijacka grupa nije izbacila nikakvu parolu za trenutno desavanje i otvoreno usla u rat sa drzavom?To sto simpatizeri pevaju nije isto kao kad navijacka grupa peva a to je velika razlika.Kad je bila gej parada u Beogradu ko je organizivao koja navijacka grupa?Ciji su ljudi lezali za istu?Kad je bila mirdita na dorcolu ko je organizovao?Kad je bilo sta vezano za srpstvo mi organizujemo vas ni na mapi nema i da stavimo sve na papir mozes samo usima da se pokrijes i ti i slicni tebi

Kolika sujeta i kolika mrznja i kompleksi su u Zeljku Obradovicu to dugo nisam video.Pocinje konferencija ne zna da cestita Zvezdi na pobedi,ne on odmah ko je kriv zasto kako kad gde ko.Bukvalno svaki put kad izgubi neko je kriv samo on nije i uvek su uticali drugi faktori.To je dokaz ko si i sta si i koliko te boli sto za 3 godine imas samo 1 trofej i sto je u poslednjih 10 derbija skor 9-1 pa nas mrzis onako iz dna duse samo sto glumi ljudsku velicinu pa pokusava da prikrije to a sve je samo to nije
Иди гледај ФМП и не загађуј тему глупостима.

To od njih dočekati nećeš. Jer za njih je Željko Bog. Iznad kluba i svega. I taman posla da on nešto ne radi dobro.
sa 9 Evro titula Željko i jeste košarkaški Bog
da ti nacrtam:
Svi Zvezdini plus Efempeovi treneri u zadnjih 50 godina ( od kad postoji Zvezda a sada Efempe ) a bilo ih je min tridesetak, imaju samo jednu
Kari Pešić sa Bosnom
dakle :
Željko Obradović :9
Trideset Zvezdinih trenera : 1
nek me ispravi neko ako sam se za je bo
Da li je možda Boža Maljković trenirao nekad onu staru, pravu Zvezdu? On ima 3 sa Splitom tj Jugoplastikom..

edit: nije jbg.. bio je asistent od 83 će do 86 te.. to se ne računa.. . dakle ipak:

Željko Obradović 9
Svi Zvezdini i Efempeovi treneri u istoriji oba kluba : 1

Poslednja izmena:

Back