KK Partizan

jbg, uvek sam tu kad treba da se kritikuje al ovaj put nema mesta kritici..momci su se borili ali nisu mogli da nadoknade izostanak čak petorice igrača..to je bukvalno pola ekipe van stroja

utakmica je prelomljena na 9 razlike za nas 5.30 do kraja treće kad su ubacili trojku u zadnoj sekundi napada iz ugla, sledeći napad Vašington izblokiran na ulazu, oni kontra i još jedna trojka.. 6 poena u 10 sekundi i sve je krenulo nizbrdo..

loša otvaranja mečeva i te trojke u poslednjim sekundama napada ili četvrtina nas prate kroz celu sezonu.. nikako nisu slučajne..moramo poraditi na tome jbg

ne znam ko će sve biti spreman za petak i Istanbul ali ni tamo nam se ne piše dobro.. idemo na 7:10 nažalost
ipak, gledam raspored za januar i mislim da možemo u neku novu seriju dobrih rezultata

kući posrnuli Fener, Makabi, Zvezda
na strani Pao, Asvel, Milan

sve bi ovo mogli da dobijemo ukoliko nam zdravstveni bilten bude zadovoljavajući

470230215_2557042651155599_8303355143482707001_n.jpg

Najgore posle ovako glupih poraza koji kostaju mi je sto mi se ni ne gleda celo kolo niti ostale utakmice, izgubim entuzijazam. Protiv Efesa kontam da nemamo sanse nikako, a posebno ne bez 5 igraca, tako da sam ja unapred upisao skor 7/10.

Dosta me podseca na prosli decembar kada smo igrali dosta cvrsto i pouzdano i posle pobeda u Kaunasu i Vitoriji vec poceli da razmisljamo o plej-ofu, a onda se raspali protiv Virtusa u unapred dobijenoj utakmici, i nikad taj tim nije nasao koheziju. Lici mi da smo i sad u tom nekom momentu, da mi treba ili da se zaista pronadjemo kao ekipa, ili cemo da nastavimo da bauljamo i igramo ovako ili onako, da ne budemo ni losi ali ni zaista dobri.

Videh da panteri vode 3 cetvrtine protiv Efesa i morao sam da pogledam prenos da vidim kako to izgleda i onda prekoret - znaci i nas ce da raznesu jos ranije sa odbranom ako budemo ovako tanki sa sastavom i dekoncentrisani. Ali necu da mracim, dozvolimo necem pozitivnom da se desi. :mrgreen:

Nisam ocekivao pobedu uopste vec poraz fenjer-tipa, ali me je obradovala prva cetvrtina jer je dala neke naznake da mi tu mozemo bar nesto. Onda sam morao da idem pa nisam gledao, ali vidim da smo prosli isto kao i panteri. Dodali gas u poslednjoj, kvaliteta imaju, i to je to.

Jel' to sad gostujemo panterima u ABA? Nek' nam opet budu mini-prekretnica. Posle toga Fenjer mora pasti. No, nije ovo Evroliga, verujem da ce se predsednik kosarkaskog saveza Srbije u ABA ligi vec potruditi da njegov i vladarov oficijelni klub ima bolje sudjenje nego u sramotnoj EL.

Нису они додали гас него су погодили неке кључне тројке док ми нисмо.Добро смо играли цео меч, скраћени ростер је можда разлог.

Puno nase protivnike se.ru trojke, ima i do nas. I Asvel je tako pogadjao. No dobro, pad koncentracije i nedovoljan tempo idu na dusu skracenom rosteru. Vidim da se vratio Nakic, nadam se da smo od NG sa Lundbergom konacno kompletni.

Ja necu gledati jer nemam gde, a ne ide mi se kod nekog ko ima. Iskreno, ne volim da gledam pantere kad su domacini, ne gleda mi se ta njihova naprednjacka atmosfera, otuzno je i cesto jadno.

Puno srece veceras, bilo bi lepo da pobedimo, ali ne znam u kom sastavu nastupamo i da li je realno. Moja ocekivanja su prevashodno usmerena na Fenjer.

Naivno izgubljeno, ali uz sve povrede i momentum nije lose izgledalo. Bolje sad izgubiti nego u drugom mecu Evroligi i u Aba plejofu gde se trofeji uzimaju. Mladji smo, poletniji, Panteri ce do juna da budu na infuzijama.

Back