- Poruka
- 30.520
Кореја Северна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne verujes ocimaКореја Северна.
Pogledajte prilog 1657451
I Marinković je van stroja.sutra definitivno bez Nilikine i Dejvisa
nema ni Lundberga ni Nakića
dakle bez četvorice
biće teško ali kada nije bilo?
Nažalost moglo bi biti gusto kao sa Albom. Oni su u dobroj formi, Dobili su Pariz neki dan.Jbg brt.. baš teško sutra
Najavio samMajk i Vašington su klasa igrači, prvi je leteo po terenu na obe strane, drugi je mašina za koševe.
Rekao sam ti ja poranio si malo burazeru, za sad je 1-2 a ti nesto reče 4-4 pa reko sa vidim o cemu se radikreće novi ciklus
Alba, Budućnost, Asvel i Zvezda
sa serijom 4 od 4 rešavamo ABU a EL idemo na 8:8..
Ajde ovako brate, da budemo maksimalno iskreni ti i ja, da li stvarno smatras da grobari(znaci tribina jezgro grupe) peva Vucicu p***** i da ta pesma od njih krece?Sta god ti meni odgovorio to krece od ovih kompleksasa sa istoka a to sto jug dozvoljava da im neki tamo istok smislja repertoar pesama za svaku utakmicu to je neka druga stvar.E pa kad smo to razumeli, zbog cega se dicis ti i svi vi tim skandiranjem kad je isto to skandiranje samo kad Partizan gubi(nikad kada vodi) i jos kada ga pokrecu ljudi koji su simpatizeri.A onda se prica kako cigani ne smeju da pevaju protiv Vucica a pevali smo ihahaj puta, i protiv njega i protiv brnabe i da ne nabrajam sad sta sve pisali i za parole a za ulicu bolje i da ne spominjem da smo svuda bili organizatori svega, a najvise puta i sami bili na njoj. Postalo je trend pevati u izlasku sisaj Zvezdo(cak i ljudi koji veze sa sportom i navijanjem nemaju) isto tako je i postalo trend ici na kosarkaske utakmice Partizana od dolaska Zeljka Obradovica, isto tako je postalo trend govoriti kako je Zvezda rezimski klub a eto Partizan nije, i kako su delije stranka a grobari nisu.Ljudi samo pogledajte godinama u nazad ove dve tribine i sve ce vam biti jasno, na jednoj isti ljudi istinski iz ljubavi bez interesa a na drugoj se menjaju garniture na svako godisnje doba, pa nece ici da takvi nama drze slovo o ispravnosti i o moralu, te izlizane price o nekakvom rezimu su smesne,po meni je sramota porediti nas i vas u bilo kom smislu(kada pricamo o navijacima) i to je toКореја Северна.
Pogledajte prilog 1657451