Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.078
Zasto smo toliko puno duplih/koraka napravili, a vidim da nismo ni izvodili lopte iz auta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
снови загребачкогNaivno izgubljeno, ali uz sve povrede i momentum nije lose izgledalo. Bolje sad izgubiti nego u drugom mecu Evroligi i u Aba plejofu gde se trofeji uzimaju. Mladji smo, poletniji, Panteri ce do juna da budu na infuzijama.
Ajde brate molim te mi daj odogovor na samo jedno pitanje.Zasto se tvoja navijacka grupa nije oglasila tim povodom i nije izbacila parolu bilo kakvu?Jel umes ti i slicni tebi da razlikujete sta je kada navijacka grupa kaze sta misli i sta je kad simpatizeri sami krenu svoje.To se kod vas desava da vam simpatizeri vicu protiv vrhovnog, i ta pesma krece od njih ne od grobara kao navijacke grupe to moras da shvatis.I nemojte vi da glumite imperiju kad to nikako nistePanterima se vratio jezik kada treba vredjati i gadjati Zelimira, a kad treba podrzati proteste protiv Vucica, ni muva da se cuje dok vodje Delija Tender saopstavaju sta sme a sta ne sme. Najodvratnija publika u univerzumu ubedljivo. Sreca sto ne moramo da ih gledamo sada neko vreme.
PS: A to sto toga nema u EL samo govori da to ne rade cak ni na emocije ili misljenje o Zocu i Partizanu, vec na naredbu. Kako Vucic i Covic narede.
sinoć su pozdravili VučićaPanterima se vratio jezik kada treba vredjati i gadjati Zelimira, a kad treba podrzati proteste protiv Vucica, ni muva da se cuje dok vodje Delija Tender saopstavaju sta sme a sta ne sme. Najodvratnija publika u univerzumu ubedljivo. Sreca sto ne moramo da ih gledamo sada neko vreme.
PS: A to sto toga nema u EL samo govori da to ne rade cak ni na emocije ili misljenje o Zocu i Partizanu, vec na naredbu. Kako Vucic i Covic narede.
Očekuješ od navijača režimske k.učke da budu protiv vrhovnog? Oni koji su podržali Rio Tinto? Treba opravdati dobijene tendere za puteve.Panterima se vratio jezik kada treba vredjati i gadjati Zelimira, a kad treba podrzati proteste protiv Vucica, ni muva da se cuje dok vodje Delija Tender saopstavaju sta sme a sta ne sme. Najodvratnija publika u univerzumu ubedljivo. Sreca sto ne moramo da ih gledamo sada neko vreme.
Tako su radili i kada je pokojni Milošević bio u pitanju. Sve pandurčine SPS sedele u njihovoj upravi, a zna se i pesmica pokojnom Slobi.sinoć su pozdravili Vučića
što kaže moj brt 12 godina su ćutali na sve izdaje i kriminal a a sada kad vide da je gotov odjednom su se ohrabrili..
inače što se utakmice tiče jbg.. dobra borba je bila i na kraju one dve greške.. igrali smo bez pola tima.a oni kompletni.. .
šta je tu je ..ABA je i dalje u našim rukama al slede nam mnogo važnije utakmice..Fener i Makabi.. nadam se da ćemo imati bar 9 igrača u petak
Javila se cak i Danica Crnogorcevic, aktivirali se desnicari, pa moraju sad i oni, a na ABA nema organizovanih tenderasa pa su pustili mu.da posle 12 godina. Setili se da ne valja.sinoć su pozdravili Vučića
što kaže moj brt 12 godina su ćutali na sve izdaje i kriminal a a sada kad vide da je gotov odjednom su se ohrabrili..
Ни пораз не умете да признате спортски.Vidim i da smo pokradeni jbg.
Koraci Bolomboja min pre kraja kad je zakucao i oteta lopta zbog 5 sek a prošlo je 4..
A šta je tu je.. zaboraviti pa ih razbiti u revanšu 20!
Pogledajte prilog 1661754
Naravno da mi nisi odgovorio na samo jedno pitanje koje sam ti postavio, vazno da mi ovde eseje pises o nekom moralisanju a sve ste samo to nisteJavila se cak i Danica Crnogorcevic, aktivirali se desnicari, pa moraju sad i oni, a na ABA nema organizovanih tenderasa pa su pustili mu.da posle 12 godina. Setili se da ne valja.
Jel te nije sramota da ti pises o strankama i ko je gde sedeo?Osvajali ste u vreme zutih sve sto se moglo osvojiti i u fudbalu i u kosarci vrteli ste barjak toletov,ajde sad zamisli da mi vrtimo barjak od predsednika fss?Vrteli ste i barjak Šešelja na kom je pisalo srpski junak,da te ne podsecam sta sve jos i ti si nasao nama ovde da prosipas price o moralu.U fudbalu sponzora nismo imali na dresovima bilo 2344 za moju Zvezdu a u kosarci isto bez sponzora i ti se nasao ovde da pises nesto?Ajde bre prosetajTako su radili i kada je pokojni Milošević bio u pitanju. Sve pandurčine SPS sedele u njihovoj upravi, a zna se i pesmica pokojnom Slobi.
Ajde posto keeper ne sme da odgovori na prosto pitanje zamolio bih tebe posto si ti kao neki ostrasceni grobar da mi odgovoris na isto pitanje, zasto vasa navijacka grupa nije izbacila nikakvu parolu za trenutno desavanje i otvoreno usla u rat sa drzavom?To sto simpatizeri pevaju nije isto kao kad navijacka grupa peva a to je velika razlika.Kad je bila gej parada u Beogradu ko je organizivao koja navijacka grupa?Ciji su ljudi lezali za istu?Kad je bila mirdita na dorcolu ko je organizovao?Kad je bilo sta vezano za srpstvo mi organizujemo vas ni na mapi nema i da stavimo sve na papir mozes samo usima da se pokrijes i ti i slicni tebiOčekuješ od navijača režimske k.učke da budu protiv vrhovnog? Oni koji su podržali Rio Tinto? Treba opravdati dobijene tendere za puteve.
То је већ традиција, и то морају играчи да имају у глави увек.Vidim i da smo pokradeni jbg.
Koraci Bolomboja min pre kraja kad je zakucao i oteta lopta zbog 5 sek a prošlo je 4..
A šta je tu je.. zaboraviti pa ih razbiti u revanšu 20!
Pogledajte prilog 1661754
Иди гледај ФМП и не загађуј тему глупостима.Kolika sujeta i kolika mrznja i kompleksi su u Zeljku Obradovicu to dugo nisam video.Pocinje konferencija ne zna da cestita Zvezdi na pobedi,ne on odmah ko je kriv zasto kako kad gde ko.Bukvalno svaki put kad izgubi neko je kriv samo on nije i uvek su uticali drugi faktori.To je dokaz ko si i sta si i koliko te boli sto za 3 godine imas samo 1 trofej i sto je u poslednjih 10 derbija skor 9-1 pa nas mrzis onako iz dna duse samo sto glumi ljudsku velicinu pa pokusava da prikrije to a sve je samo to nije
To od njih dočekati nećeš. Jer za njih je Željko Bog. Iznad kluba i svega. I taman posla da on nešto ne radi dobro.Ни пораз не умете да признате спортски.
Какав идол такви и навијачи.
sa 9 Evro titula Željko i jeste košarkaški BogTo od njih dočekati nećeš. Jer za njih je Željko Bog. Iznad kluba i svega. I taman posla da on nešto ne radi dobro.