KK Partizan

poraz ko poraz.. ni prvi ni zadnji
početak je sezone pa nije ništa dramatično
vezali smo 4 pobede u sedam dana, ide nam Krka .. teško je za očekivati da na početku sezone imamo seriju od 6 vezanih pobeda a 3 evroligaške utakmice i dva nezgodna gostovanja u aba
isto tako je nemoguće bilo očekivati da virtus veže 5 ili 6 poraza u evroligi a dobra su ekipa
dakle poklopilo se jbg da se sinoć morao desiti poraz.. katastrofa u četvrtoj.. 8 poena
sledeće nedelje duplo kolo..monako pa fener... monako nam je uvek ležao kao ekipa .. ovaj poraz moramo što pre da poništimo pobedom u gostima.. eto prilike u sledeći petak protiv fenera
nadam se da će svoje minute imati i majk i vašington ..treba nam šira rotacija od 10 igrača a sinoć smo opet igrali sa 8
željko očigledno ne veruje u nakića, koprivicu, lakića i pokuševskog i za sada su u planu samo za aba ligu..mada imam utisak da je koprivica morao da ima bar 5 minuta
po meni prelomni trenutak meča promašena trojka marinkovića na 9.. sam ko duh.. u areni je baš tad bila dobra atmosfera i ta trojka bi ih zakucala.. umesto toga u kontri primamo koš uz faul... sledeći napad opet mašimo oni opet koš i faul ili trojka ( ne sećam se ) i za 30 sekundi umesto 12 bilo je samo tri.. po meni opet greška Željka što nije tražio tajm aut kad smo primili taj prvi koš faul tj kad su stigli na 6.. da nas smiri malo.. primetio sam da nema najbolji osećaj kada da traži tajm aut.. imaš 9, mašiš trojku, oni tri poena..odma tajm aut.. ne čekaš da jbno izjednače.. bukvalno ih pušta da se vrate u utakmicu i vratili su se..
greška Obradovića sa Pokuševskim..dao je trojku pa koš čini mi se..onda je napravio neku grešku u odbrani i u sledećem napadu iznudio slobodna bacanja.. .. željko ga zove i ke nja mu nešto tridesetak sekundi umesto da ga pusti da se skoncentriše..moj drug s kojim idem na utakmice ( inače bivši košarkaš ) mi kaže: pazi sad kad promaši bacanja zbog željka.. i oba je promašio..zamenjen je ubrzo i više nije ulazio.. bonga lik totalno van ritma a pokuševski na klupi celu utakmicu.. jbg volim željka al nekad zna da usere baš.. tvrdoglav je..
ajmo sad krka pa duplo kolo da opet uhvatimo neku seriju...
biće sve to dobro...

Poslednja izmena:
Bice dobro i da pobedimo Monako, a nazalost panteri su poslali upozorenje Fenjeru, tako da ovi cim vide tim iz Beograda i tim protiv kog ce da se ocekuje njiihova pobeda, ima da navale.

Nilikina je valjda i protiv Makabija imao nacrtanu akciju posle tajmauta da sutira trojku, i nije ni dobacio. Nije on nikakav suter, ali ga ide na pocetku ove sezone i radi se na njegovom samopouzdanju, trazi se. Sinoc glupa reakcija jer je imao vremena da ide na kos posle ukradene, trebala su nam 2p, ali nije se snasao na brzinu.

Samo ću izdvojiti ono pozitivno od sinoć a to je da smo konačno prestali da radimo ono što nam je najveća boljka u poslednje 3 sezone a to je insistiranje na preuzimanju u odbrani. Sinoć su bekovi probijali blokove, a centri su samo ometali protivničkog beka, bez da ga preuzimaju i izlaze na 9m od koša. Jesmo se često i gubili posle toga, ali je mnogo bitno što idemo u tom smeru.

Rešićemo skok, već smo bolji nego na predhodnim utakmicama, a bezidejan napad je zaslugom stvarno perfektne odbrane Virtusa, imaju odličan pokretljiv tim koji igra kolektivno i grize. Sinoć su Karlik i Nikilina kriminalno podbacili, siguran sam da im se neće ponoviti. Ponovo ću izdvojiti Tajrika, osvaja naša srca.

Moje poverenje u ovaj tim raste.

sad sam pogledao snimak zadnjeg napada. ono je čist faul za Partizan 5 sekundi do kraja. naravno režimske medije boli k za to, da nisam pogledao ne bi ni znao.. al zato ke njaju već 3 dana o penalu u Monaku i o Barseloni

Bilo kontakta telom, regularan faul, ali sto panteri kazu, to se ne svira. Ali se sviralo Kordinijeu i Sengeliji za neke lake poene u onako tvrdoj utakmici. Svejedno, nije mi ta jedna odluka u finisu za kukanje na sudije, posebno ne ako gledamo siru perspektivu - ako budemo napredovali i izasli bolji iz ovog poraza, za mesec dana ga se vise necemo ni secati.

Docekujemo Monako, bice tesko, ali ocekujem reakciju na ovaj poraz. Onda ne ocekujem nista protiv Fenjera, ali ocekujem pranje ovog poraza u Partizu. Podseticu da je Pariz motivisan i mozda malo euforican zbog ucesca - pobedili su PAO i bice nam jako tesko sigurno.Onda valjda cekamo Barsu i bice prilike po meni za prvu veliku pobedu.

sad sam pogledao snimak zadnjeg napada. ono je čist faul za Partizan 5 sekundi do kraja. naravno režimske medije boli k za to, da nisam pogledao ne bi ni znao.. al zato ke njaju već 3 dana o penalu u Monaku i o Barseloni
tri dana žalosti na šport klubu 🤡 ti nekome nešto pričate likujete što je barselona dobila na osnovu 6 sudijskih grešaka slavite Pantera što nas je navodno redovno trpao i ako 8 puta za redom poražen u derbijima, šta očekuje'š da neko kmeči za vama evo ti ga SK oni kmeče za sve pare ono nije faul čista odbrana telom ali ti ne znaš ni šta je faul u fudbalu a ne u košarci, pogledaj malo komentare normalnih grobara na nalozima SK-a

Komentar svakog normalnog grobara je da vesnin klub prosto nije normalan jer je pokrao sve zivo, pola uspeha mu je pokradeno a druga polovina je na decenijsku drzavnu gurku, i bilo kakve analize sudijskih odluka protiv Barselone su smesne. Bole nas dupe sto su vas pokrali, nadam se da ce nastaviti sto vise, ali nece jer nigde u sportu ne postoji plan i program da se nesto pokrade osim u Stjepana Supanca, zato sto vi u sustini niste sportski vec ideoloski klub. Zato ova tema nije mesto za takva smaranja.

Bilo kontakta telom, regularan faul, ali sto panteri kazu, to se ne svira. Ali se sviralo Kordinijeu i Sengeliji za neke lake poene u onako tvrdoj utakmici. Svejedno, nije mi ta jedna odluka u finisu za kukanje na sudije, posebno ne ako gledamo siru perspektivu - ako budemo napredovali i izasli bolji iz ovog poraza, za mesec dana ga se vise necemo ni secati.

Docekujemo Monako, bice tesko, ali ocekujem reakciju na ovaj poraz. Onda ne ocekujem nista protiv Fenjera, ali ocekujem pranje ovog poraza u Partizu. Podseticu da je Pariz motivisan i mozda malo euforican zbog ucesca - pobedili su PAO i bice nam jako tesko sigurno.Onda valjda cekamo Barsu i bice prilike po meni za prvu veliku pobedu.
to i kažem.. neka nisu svirali ali da je u pitanju FMP danas bi imali kuknjave, saopštenja, usporene snimke, video analize sudijskih eksperata i ne bi mogli da živimo narednih 5 dana od njih

sad ću da pogledam hajlajtse od sinoć
Monako izgubio od Pariza.. moramo da ih dobijemo u sredu.. protiv Virtusa sam imao neki loš osećaj al nisam hteo da malerišem ali sada imam dobar osećaj za Monako.. onaj Pariz divlja ekipa..Šorc 28 poena i 10 ast.. razmišljali smo se između njega i Karlik Džonsa i doveli Džonsa.. jbg dobar je i Džons al ovaj je ubica ... plaši me ta utakmica protiv Pariza koja je na programu za dve nedelje.. jeste njih FMP dobio al to im je bila prva u Evroligi.. sad igraju odlično..
Vidim Žalgiris lagano gazi.. Trinkijeri ih je posložio.. dolazi im Zvezda sledeće kolo i biće to još jedna lagana pobeda..posle Zvezde imaće odličnih 5:1
Real naravno krenuo da melje..Zvezda do pre par dana bila šampion Evrope u režimskim medijima a za sedam dana biće na 3:4 , ispod desetog mesta
Milano u raspadu.. Mirotić je na kraju odabrao super luzersku ekipu koja će ove sezone biti na samom dnu

Pariz je opasan, igraju opusteno, sa puno samopouzdanja, trce i prangijaju samo tako, bore se. Jeste svako osim Albe favorit na papiru protiv njih, ali naravno da cemo morati da se ozbiljno namucimo da bismo ih dobili. Panteri su imali srecu da se izvuku u prvom kolu dok oni jos nisu probili led i dok nisu znali gde su dosli. A sad su pobedili i PAO.

Moj utisak je da se niko od jacih nije bas tako pojacao osim naravno PAO-a koji ce opet biti masina kad uhvate zalet. Evroliga je smor jer se igraci samo setaju iz jednog kluba u drugi, ali sad je zanilmjivije jer se kvalitet malo preneo i u sredinu tabele. Trenutno Makabi i Amani deluju kao ekipe koje ce biti slabe i njih treba juriti. Efes mi ne deluje impresivno isto, mada imaju zasad dobar skor.

Не фантазирај, него боље гледај ове твоје са највећим буџетом у историји и то државним па ништа.
A Partizan je na kom budzetu? A da rekao Ostoja od karata... A i prodali su njivu opet da plate porez...

Smesan si druze, oba kluba bez pomoci drzave bi bili na nivou KLS, toliko su sposobni...

A Partizan je na kom budzetu? A da rekao Ostoja od karata... A i prodali su njivu opet da plate porez...

Smesan si druze, oba kluba bez pomoci drzave bi bili na nivou KLS, toliko su sposobni...
Партизан је прошле године од државе имао 30% свог буџета од 20 милиона евра, док је мафијашка пудлица имала 70% његовог буџета од 24 милиона, а то није исто.Уз то не рачунам што вам је државна компанија покуповала сезонске карте па их после делила запосленима и СНС партнерима, иста она која је укинула спонзорство Партизану у сред сезоне, и то је такође неко државно спонзорство.

Тако да нисмо исти нити ћемо бити по било којој основи, па би најбоље било да лајете мало на ове ваше лопове, када би смели наравно.

Samo se ti tesi da je tako. Kao sto rekoh nemoj slepo verovati Ostoji i svemu sto kaze. Realnost malo drugacija
Ја не верујем Остоји ништа, и ово је из АПР за прошлу годину а не од њега овејаног лажова.
Само ти веруј вашим пропалим медијима.

Baš smo moćno delovali protiv Krke, mnogo pozitivnih stvari sam video. Samleli smo ih tempom, nisu mogli da isprate naš žestok ritam.

Prvo Majk i Vašington su klasa igrači, prvi je leteo po terenu na obe strane, drugi je mašina za koševe. Fokusirani, požrtvovani, samo neka nastave ovako. Pokuševski se razgoropadio, Mitar odigrao mnogo minuta i odlično ih iskoristio. Davao koševe, skakao u napadu, imao jednu fensi asistenciju.

Vanja je sipao, prodirao, razigravao, krajem 2/4 mi je baš upalo u oči kako je uradio recovery mismeča u koji je upao Balša, ne sećam se kad sam poslednji put video to.

Niko nije podbacio, Djvis je i dalje malo mekan ali ide na bolje. Malo mi frka što svi skoruju ko blesavi, treba neko da bude i igrač zadatka 😅

Poslednja izmena:
Screenshot_40.png

Back