KK Partizan

Decko nije igrao bar mesec dana, trebace vremena. Ispada da je najgori igrac bio Lakic zapravo, mada bi ga Ajzea nadmasio da je igrao vise.
I odmarali smo Ludnberga i kilavog rasnog strelca Dejvisa. Ucinilo mi se da vidim Lundberga na onom jadnom strimu, brkam ga sa Marinkovicem jer Lundberg jedini ima malo belog.

Screenshot_2024-10-20-21-37-32-231_com.facebook.katana-edit.jpg

Neka bude isto, dobri i mi i oni u odbrani, ali ne verujem da ce biti tako, bojim se da ce se raspucati. Nase najgore napadacko prvo poluvreme, ne toliko rezultatom koliko losim napadima i izgubljenim loptama, ocito i Virtus zna odbrane. Ritam nam ne odgovara, moramo da trcimo malo i igramo tecnije, mnogo su nam nezgodni opet.

Virtusovog negativnog skora sam se i pribojavao, nisam znao ni da su doveli Klajburna. Nesto izgubili, nesto i doveli, prejak tim da ima nula od pet.

Bas sra.nje, da se razumemo, nemam nista protiv lose utakmice koju bismo uspeli izvuci na misice. Ocekivao sam takve. Virtus (Banki) znaju kako da nas pokvare ocigledno i to uspesno rade, nema sta. Mozemo reci i koju o kriterijumu, mada ovo nije bila pljacka kao sto je bila prosle sezone gde su nas krpili kao magarce, a ta utakmica nam je okrenula sezonu na lose. Nadam se da nece opet biti tako, vec da cemo izvuci neke pouke i popraviti neke stvari. Ako se to desi, jedan poraz nece biti problem, i bice nadoknadjen.

Po prvi put smo nas gledali potpuno bezidejne, sa vise izgubljenih lopti nego asistencija, uz standardni potop pod nasim kosem u skoku. Neki igraci se nisu ni pojavili, Dejvis opet mekan i uzasan, Nilikina sa nekoliko losih odluka, Bonga u autu. I po prvi put gledamo takve teske iracionalne odluke kao onaj sut za 3 Brauna, da ne pominjem da nam je nestrpljenje Marinkovica na +9 brzo istopilo prednost, mada nije prvi put da tezimo trojkama u tranziciji.

Kontam da je od jednog poraza teza propustena prilika da se dobije energija i samopouzdanje posle dobijene krljaze.

мислиш на последњи шут изненадило га што је уопште дошао до лопте па није ни добацио, дешава се
И ови НБА од 10 Тајм-Аута у последњих 6 Мин. успеју нешто направе..
не да ти исти Играч 3 пута иде у исти Продор,са исте Стране,истом руком ,јел То била договорена Тактика? :D

Vlade Djurovic umesto Savica, a Jakovljevic umesto Zeljka. Kako cemo da haramo.
Види,Ми сутра против Реала и због изостанка Боломбоја против Горостаса од Тавареза..ми ту немамо шта да тражимо.
Али скупо ћемо продати своју Кожу јер смо УКОМПОНОВАНИ Тим за разлику од Вас.

Tako ukomponovani ste na 3-2 u Abi, samo nastavite da budete ukomponovani. Inace sto se tice vecerasnje utakmice nekako je i atmosfera bila losa. Kao da je pobeda bila vec upisana i da ime protivnika nije neke motivisalo za jacu podrsku timu.

Back