pop80
Elita
- Poruka
- 16.610
događa se to da vi Panteri iz Železnika svake sezone uzimate 16 ta i 17 ta mesta i tako već 13 godina ( zvanično ste prošle godine proglašeni za najgori tim Evrolige u zadnjih 10 godina ), a čovek došao posle 20 godina u Partizan i već prve sezone bio na loptu od F4..Ovi igrači znaju da igraju basket, kao što zna i panter, evo ga sa barsom na vrhu tabele, kao što zna i smajli...evo i njega u vrhu sa žalgirisom...za sve je samo rumeni kriv...do nove godine još četri pobede, najviše...ako i toliko bude...šta se ivo događa ja ne znam, ali nije normalno
za jednu sezoonu napravio ono što vi ne možete evo već skoro 15 godina i što nećete napraviti ni u narednih 15, odnosno nikad..
uostalom i sama pudlica Nebojša je u napadu iskrenosti izjavio:
"Da sam ja imao Željka Obradovića u ove tri sezone i ovoliko para, barem jednu Evroligu bih osojio"
https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/24553/covic-da-sam-imao-zeljka-obradovica-osvojio-bih-evroligu/vest#:~:text=Čović je istakao da su oba kluba državni,i ovoliko para, barem jednu Evroligu bih osvojio.
Poslednja izmena:
, mozda Koprivica posle 3,5 godine konacno pocne da gradi prema kosu, mozda neko treba da odgovara zasto je doveden Lakic....