KK Partizan

Ovi igrači znaju da igraju basket, kao što zna i panter, evo ga sa barsom na vrhu tabele, kao što zna i smajli...evo i njega u vrhu sa žalgirisom...za sve je samo rumeni kriv...do nove godine još četri pobede, najviše...ako i toliko bude...šta se ivo događa ja ne znam, ali nije normalno
događa se to da vi Panteri iz Železnika svake sezone uzimate 16 ta i 17 ta mesta i tako već 13 godina ( zvanično ste prošle godine proglašeni za najgori tim Evrolige u zadnjih 10 godina ), a čovek došao posle 20 godina u Partizan i već prve sezone bio na loptu od F4..
za jednu sezoonu napravio ono što vi ne možete evo već skoro 15 godina i što nećete napraviti ni u narednih 15, odnosno nikad..

uostalom i sama pudlica Nebojša je u napadu iskrenosti izjavio:

"Da sam ja imao Željka Obradovića u ove tri sezone i ovoliko para, barem jednu Evroligu bih osojio"

https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/24553/covic-da-sam-imao-zeljka-obradovica-osvojio-bih-evroligu/vest#:~:text=Čović je istakao da su oba kluba državni,i ovoliko para, barem jednu Evroligu bih osvojio.

Poslednja izmena:
Večeras teška i važna utakmica ali svaka je takva kad si na 2:4
Vidim ne igra im Vilbekin.. očekujem najgore, nadam se najboljem...
samo da sudije ne budu njihov šesti, sedmi i osmi igrač ko prekjuče.. nek budu šesti i imamo čemu da se nadamo..

Poslednja izmena:
lepe reči pred današnji meč FMP- PAO..

Turski košarkaš Čedi Osman otkrio je da je postojala mogućnost da sarađuje sa Željkom Obradovićem, kao i zbog čega je odbio ponudu Partizana.

Turski košarkaš se tako posle osam godina vratio u Evropu, gde sada nastupa za ekipu Panatinaikosa, koju sa klupe predvodi Ergin Ataman.

On je u intervjuu za Sportal otkrio da mu je neostvarena želja bila ta što nije bio u istom klubu kao Željko Obradović, sa kojim je hteo da sarađuje.

"Željko Obradović je svakako najbolji trener u Evropi. Sa jedne strane sam imao Ergina Atamana, trenera sa kojim radim dugo godina, posebno u reprezentaciji, već od 2014, a sa druge strane je bio Obradović, koji je u karijeri osvojio sve i svašta. Naravno, raditi za oba trenera je za mene predstavljalo veliku sreću. Odlučio da radim sa trenerom Atamanom, zato što ga znam dugi niz godina, znam njegov sistem, znam kakvu košarku voli da igra, tako da sam zbog toga malo više otišao na tu stranu. Najviše zato što je prošle godine osvojio Evroligu sa Panatinaikosom. Znam šta očekuju od ekipe i ja sam hteo da igram za Panatinaikos da bih imao šansu da osvojim opet Evroligu sa njima. To je bilo to. Naravno, sa druge strane, raditi sa Željkom Obradovićem... Ne znam, ako pitate bilo kog igrača u Evroligu, svi bi rekli valjda da bi hteli da rade sa njim.", rekao je Osman za Sportal.

Циганмахала.
FB_IMG_1730456231848.jpg

Priblizava nam se velika kosarkarska svemirska crna rupa, vrlo smo blizu te rupe, ako ubrzo nesto ne uradimo da izbegnemo tu rupu, usisace nas ta rupa i moz da se slikamo za licnu kartu.

U stvari protekle godine nas je vec usisala neka bejbi crna rupa, ova sada sto nam se priblizava ako nas usisa ko zna kad cemo da se izvucemo.

Ko se ne seca, kada je Novica igro sa jednom zdravom nogom, e ta crna rupa u kojoj smo bili, to je slicna ova koja se sada ponovo priblizava.

Valjda mozemo nekako da se izdignemo i proigramo kosarku, po prirodi sam neki mali pesimista, mozda ova utakmica sa Parizom bude presudna, mozda Obradovic konacno sprovede njegovih 100 kombinacija za napad, mozda konacno mozemo da igramo sa 9, 10 igraca u rotaciji, mozda Obradovic napavi od Lundberga pleja ko sto je to uradio sa Panterom z:shock:, mozda Koprivica posle 3,5 godine konacno pocne da gradi prema kosu, mozda neko treba da odgovara zasto je doveden Lakic....

Mozda i ja dobijem sedmicu na Loto..... :snovi:

Gledam Alena u Zalgirisu i utisak je da smo se olako odrekli pojedinih igraca. Pred pocetak prosle sezone virus ga je bukvalno prepolovio, sada kada se oporavio i nabacio kilazu opet je onaj Smajli koga pamtimo u dresu Partizana.

Gledam Alena u Zalgirisu i utisak je da smo se olako odrekli pojedinih igraca. Pred pocetak prosle sezone virus ga je bukvalno prepolovio, sada kada se oporavio i nabacio kilazu opet je onaj Smajli koga pamtimo u dresu Partizana.
Svako ko ode iz partizana se preporodi...dok je bio dule stvarali smo zvezde, a rumenko uništava igrače...svi su to shvatili zato su i pobegli...onaj lakić u zadru bio koš ubica, a sad ne zna gde je levo a gde desno....sve je do trenera i uprave

Predviđam da će Partizan ove sezone biti rezultatski slabiji u odnosu na prethodnu. Uopšte nisam optimista na osnovu pokazanog učinka od početka sezone do sad. Prošli sastav tima je ipak bolje funkcionisao od ovog novog.

Dali nam jesu ali na koji način? Bez jake odbrane, dosta puta naš igrač na metar i po od onog ko šutira.

Da su bar pola prišli čoveku pri šutu, bilo bi 50/50 sanse da ubace.
Јесте али треба убацити 19 тројки чак и када си сам, најгори је опет скок то никако да контролишемо, надао сам се у Дејвиса.

Јесте али треба убацити 19 тројки чак и када си сам, најгори је опет скок то никако да контролишемо, надао сам се у Дејвиса.
Kako ti komentiraš činjenicu da KK Partizan ima veći budžet nego FK Partizan? Ja mislim da s obzirom koliko mnogo ulažete u košarku imate sramotne rezultate pritom mislim na Euroligu. Izgleda da ove sezone ni Partizan ni Zvezda neće proći čak niti u osminu finala sudeći po tablici trenutnoj.

Kako ti komentiraš činjenicu da KK Partizan ima veći budžet nego FK Partizan? Ja mislim da s obzirom koliko mnogo ulažete u košarku imate sramotne rezultate pritom mislim na Euroligu. Izgleda da ove sezone ni Partizan ni Zvezda neće proći čak niti u osminu finala sudeći po tablici trenutnoj.
Зато што је у ККП највеће име данашње кошарке и захваљујући њему обезбедили смо 70% буџета за прошлу годину док су 30% државна спонзорства, а биће слично и ове године, таквог у ФКП нема, сада је дошао Мијат па ћемо видети, оба клуба су финансијски уништена од стране режима и на путу су опоравка.Уз то новац не гарантује резултат и колики год био буџет ККП највећи број клубова у Евролиги има већи, а како Партизан има нов тим који тек треба да се уигра резултати су очекивани, да подсетим да је ПАО прошле године освојио Евролигу док је предходне довео 12 нових играча и прошао као бос по трњу, дакле треба времена.Што се тиче ових других то не гледам и не занима ме шта ради новокомпоновани клуб једног лопова.

Doveo je PAO prosle sezone masu novih igraca uz tanku domacu bazu, ali je ipak postojala (mi je prakticno nemamo, osim ako ne racunamo Koprivicu i povratnika Marinkovica). Oni su poceli mrsavo, ali su usli u TOP8 i bili na konopcima u Beogradu protiv Makabija na 1:2, preziveli, i postali prvaci. Naravno, kljuc je u tome da ih vodi trener koji je u poslednje vreme najuspesniji, o tome kakvi su igraci Nan, Hernangomez, Slukas, Lesor kog su preuzeli od nas, itd.

Mi ovde imamo opet igrace koji dolaze iz NBA a nisu bas Kendrik Nan, ili igrace koji dolaze iz EK i moras ih uciti nekim stvarima. Sve je to normalno.

Meni je ipak nenormalno samo kako smo jedan trogodisnji proces prekinuli radikalno na kraju prosle sezone, to mi se najmanje svidelo od svega.

Sto se sinocne utakmice tice, iskreno, nisam je bas ni gledao, malo pratio, vidljiva je bila nemoc i prva nasa utakmica ispod nivoa EL. Za sve to ima razloga i malo opravdanja u jacem i odmornijem protivniku, ali ta nemoc me je zabrinula. Jedino iz ovog duplog kola sto raduje su Pokusevski i Nakic.

Sad slede Pariz i Barselona. Prakticno nesto sto moramo.

I da se razumemo, sve ovo sto mi imamo ove i prethodne 2 sezone su na papiru dobri igraci i najbolje sto smo ikad imali po suvom kvalitetu, samo je PAO ipak za klasu iznad, platezno i po kvalitetu, to sam hteo reci.

Doveo je PAO prosle sezone masu novih igraca uz tanku domacu bazu, ali je ipak postojala (mi je prakticno nemamo, osim ako ne racunamo Koprivicu i povratnika Marinkovica). Oni su poceli mrsavo, ali su usli u TOP8 i bili na konopcima u Beogradu protiv Makabija na 1:2, preziveli, i postali prvaci. Naravno, kljuc je u tome da ih vodi trener koji je u poslednje vreme najuspesniji, o tome kakvi su igraci Nan, Hernangomez, Slukas, Lesor kog su preuzeli od nas, itd.

Mi ovde imamo opet igrace koji dolaze iz NBA a nisu bas Kendrik Nan, ili igrace koji dolaze iz EK i moras ih uciti nekim stvarima. Sve je to normalno.

Meni je ipak nenormalno samo kako smo jedan trogodisnji proces prekinuli radikalno na kraju prosle sezone, to mi se najmanje svidelo od svega.

Sto se sinocne utakmice tice, iskreno, nisam je bas ni gledao, malo pratio, vidljiva je bila nemoc i prva nasa utakmica ispod nivoa EL. Za sve to ima razloga i malo opravdanja u jacem i odmornijem protivniku, ali ta nemoc me je zabrinula. Jedino iz ovog duplog kola sto raduje su Pokusevski i Nakic.

Sad slede Pariz i Barselona. Prakticno nesto sto moramo.
Kako ti nabrajaš te košarkaše kao da po cile dane to pratiš. Ja jedva znam 5 NBA igrača nabrojati a kamoli u Euroligi. Od sportova jedino nogomet i boks detaljno gledam.

Već od druge četvrtine Obradović je mogao da deli minute i onima koji su ih imali manje do sada. Najbolje ih je iskoristio Mitar Bošnjaković.
,,Logično je da igrači dobiju dosta minutaže koji nisu igrali, pre svih Majk, Bošnjaković je večeras pravio neke greške koje vam nisu vidljive, ali naravno da moram da ukažem na to."
Ukazivanje:
"Šta me gledaš koji k****, šta me gledaš, glupane jedan?"

Aleksa i domaća kompanija - već viđeno ;)

Back