KK Partizan

Iskreno nisam ocekivao pobedu veceras. Ne izgledamo lose, pobede ce svakako doci u to nema sumnje.
Mene je njih nekoliko preplašilo sa nekom anketom ovde da kao Partizan ima dobre šanse i zato nisam stavio 500 evra na Real, a bio sam na ivici da to uradim. Igrao bih još i na Francuze protiv Izraela fudbal. Uzeo bih 230 evra da se nisam pokolebao zbog njihovih navijačkih strasti. :)

U trecoj je prvo zakuvao domaci trener protestima i iskljucenjem, na sta su sudije reagovale stalnim gledanjem snimaka :mrgreen: ... kao i onom sramotnom nesportskom za Marinkovica (posto mu je protivnik usao u dres i napravio faul), tako da se SC trza na silu da izmami utakmicu, a mi se nervoziramo.

Odlicno, ova vrsta ispita je polozena - dobra energija, sigurna pobeda, sa sve jos jednim igracem manjem i nekim rovitim. Sledeca vrsta ispita ce biti naredne nedelje - gostovanje Zadru posle duplog kola, secamo se kako je to bilo prosle sezone.

Stvarno nas neće, tako smo prošle godine jedini gostovali Makabiju...

Screenshot_2024-10-14-12-36-06-150_com.android.chrome-edit.jpg

Nazalost nisam bio kuci da uzivam u prvom poluvremenu, gledao sam ovo osciliranje u drugom. Doduse, odgovorio je Bajern agresivno, imaju oni sad vec i kvalitet sa pojacanjima, tako da smo dobro mi resili ovo uprkos uzasnoj cetvrtoj cetvrtini. Ocekivao sam pobedu, ali da ne prelazimo 10 razlike i nesto tako na guzove celu utakmicu, ovako je samo pola poslednje cetvrtine bila na guzove.

Oscilacije pod hitno resiti, ali ekipa je nova, bojim se da se mora cekati. Odbrana dobra, ali cesto je ne zavrsavamo, mada imamo malo i nesrece da svaku utakmicu bar u EL primamo neku trojku o tablu i tako neke gluposti.

Konacno cemo i mi da zaigramo "u gostima" protiv Makabija onako u Pioniru, ali Makabi nam bas ne odgovara kad igra onu svoju kosarku. Nadam se da cemo smisliti lek za to, odigrati dobru odbranu, bilo bi lepo da dobijemo tu jednu gostujucu.

Ако ништа делујемо живље него прошле године, а постоје осцилације што је типично за почетак сезоне и нови екипу.

Иначе и прецедник нас је обрадовао.
https://mozzartsport.com/kosarka/ve...5fOd3D7eveHpTg0U9Q_aem_AylvZwumoS8l-eP66m83Aw
још да видимо само одакле је то платио, да не буде да су паре за лиценцу ФКП отишле овде, или је можда она донација мафијашкој пудлуци сада поравнана!

Problem svuda je da prva petorka ne moze 40 min konstano igrati.A druga petorka je ipak druga.Njih treba ubacivati po par min samo i nista vise.Kad se dokažu tek onda veca minutaža.U svakom slucaju dobra igra Partizana sve cestitke.
Kada klub ima 12 dobrih ko Barca i Real lako im je rotirati i zezati se.

odlično prvo poluvreme i onda preslikana treća četvrtina iz Baskonije u kojoj za 4 i po minuta primamo 16 poena.. na početku treće četvrtine odbrana raspad, ne znam u čemu je problem
četvrta katastrofalan napad.. prvih 5 min msm da smo dali 3 poena..koš i bacanje ili 3 bacanja
ipak prevelika zaliha je bila iz prvog pol tako da smo rutinski priveli utakmicu kraju
jbg lako je reći: treba da igramo 40 min kao prvo pol što smo.. bez padova.. nadam se da ćemo u nekom delu sezone dostići taj nivo da 35 minuta igramo kao sinoć prvih 20
Braun sinoć odličan

ove sedmice 2 od 4 za sad

ostaju nam Makabi i Zadar za 4 od 4

Nas je kenjao šut u 1/2, njih je kenjao u 2/2.

Sviđa mi se tim, daleko bolji od prošlogodišnjeg malokrvnog, sve će to leći na svoje.

Moramo da oslobodimo plejeve da buše odbranu, mogu to Nikilina a pogotovo Karlik, Tajrik postaje novi Lesor, napaljen je maksimalno, domaći igrači iznad očekivanja, ostali kvalitetni i sa mnogo rezerve. Odbrana nam pada u poslednjim sekundama pa pustimo šut spolja i ofanzivni skok, rešiće se i to.

Sve u svemu, izuzetno značajna pobeda, mislim da ćemo biti sve bolji.

odlično prvo poluvreme i onda preslikana treća četvrtina iz Baskonije u kojoj za 4 i po minuta primamo 16 poena.. na početku treće četvrtine odbrana raspad, ne znam u čemu je problem
četvrta katastrofalan napad.. prvih 5 min msm da smo dali 3 poena..koš i bacanje ili 3 bacanja
ipak prevelika zaliha je bila iz prvog pol tako da smo rutinski priveli utakmicu kraju
jbg lako je reći: treba da igramo 40 min kao prvo pol što smo.. bez padova.. nadam se da ćemo u nekom delu sezone dostići taj nivo da 35 minuta igramo kao sinoć prvih 20
Braun sinoć odličan

ove sedmice 2 od 4 za sad

ostaju nam Makabi i Zadar za 4 od 4
Da bi se dostigao nivo 40 min konstanto dobre igre klub mora imati 12 jako dobrih igrača.Da trener bilo koga uvede ne trpi rezultat.

Back