Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.876
Iskreno nisam ocekivao pobedu veceras. Ne izgledamo lose, pobede ce svakako doci u to nema sumnje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je njih nekoliko preplašilo sa nekom anketom ovde da kao Partizan ima dobre šanse i zato nisam stavio 500 evra na Real, a bio sam na ivici da to uradim. Igrao bih još i na Francuze protiv Izraela fudbal. Uzeo bih 230 evra da se nisam pokolebao zbog njihovih navijačkih strasti.Iskreno nisam ocekivao pobedu veceras. Ne izgledamo lose, pobede ce svakako doci u to nema sumnje.

gde smo stali prošle nastavili smo i ove godine...lošeГлаву горе биће боље.
Pogledajte prilog 1623734
... kao i onom sramotnom nesportskom za Marinkovica (posto mu je protivnik usao u dres i napravio faul), tako da se SC trza na silu da izmami utakmicu, a mi se nervoziramo.Da bi se dostigao nivo 40 min konstanto dobre igre klub mora imati 12 jako dobrih igrača.Da trener bilo koga uvede ne trpi rezultat.odlično prvo poluvreme i onda preslikana treća četvrtina iz Baskonije u kojoj za 4 i po minuta primamo 16 poena.. na početku treće četvrtine odbrana raspad, ne znam u čemu je problem
četvrta katastrofalan napad.. prvih 5 min msm da smo dali 3 poena..koš i bacanje ili 3 bacanja
ipak prevelika zaliha je bila iz prvog pol tako da smo rutinski priveli utakmicu kraju
jbg lako je reći: treba da igramo 40 min kao prvo pol što smo.. bez padova.. nadam se da ćemo u nekom delu sezone dostići taj nivo da 35 minuta igramo kao sinoć prvih 20
Braun sinoć odličan
ove sedmice 2 od 4 za sad
ostaju nam Makabi i Zadar za 4 od 4