Baguje malo i Nakic, mada je imao i dobrih poteza. Jedino su mi njih dvojica bili ono kao, podsecanje na proslu sezonu gde moram da razmisljam da li ce igrac da nauci i da se uklopi u osnovne stvari, ili ne. Pravo je osvezenje gledati igrace koji ocigledno znaju sta rade na parketu, fokusirani su, grizu u defanzivi, itd. Bukvalno su svi igraci podjednaki po ulogama, mnogo nas je ubijalo prosle sezone i sto je Panter imao ulogu koju je imao. Ovde se cini da ce Nikilina biti ozbiljan motor-pokretac ekipe, decko ima energiju, vuce... Dzons i Vasington deluju kao vrlo opasni strelci, resavace puno toga. Dejvis verovatno isto tako - sinoc su centri bili malo rezervisani, Koprivica najvise igrao, malo smo se cuvali i malo nam je odgovaralo tako da igramo. A ostali igraci, niko se tu ne istice, i svaki je zanimljiv i donosi nesto svoje: Marinkvoic, Lundberg, Braun, moj favorit Bonga, drugi Dzons, pa i Pokusevski...
Ja sam se povukao skroz na vrh golubarnika da ne smetam popu.

Ocekivao sam standardno dosta publike, ali bilo je i vise nego dosta, zapravo, sve smo gore popunili do kraja, jedino pojedini sezonci u donjem prstenu nisu dosli.
Dobro je sto su igraci dobili sliku o svojim navijacima odmah, bice toga jos. A ako tim bude igrao, bice jos veca ludnica.

Bas bih se rado odvezao u Suboticu u nedelju, ali ne verujem da cu doci do karte na licu mesta, tako da, nista. Da mi pobedimo jos jednog lakog protivnika, a da onda proverimo ove dobre stvari koje smo videli protiv jakog rivala u takmicarskoj utakmici.