KK Partizan

nije te sramota da komentarises ?

vlasnik dva kluba u jednoj ligi to nema ni u africi. aj malo je to nego sad i pored toga i predsednik KOSARKASKOG SAVEZA i tebe nije sramota da to koemntarise podrugivjauci se ?
pa time samo pokayujes da imas obraza kolko ga ima i na ......

svaki pratizanovac kako rekoh bivsi igrac koji igra preko ili trenutni treba da bojkotuje dok je ovo zlo na celu saveza.

da se ne podsecamo svih ''POSTENIH DELA'' u finalima aba lige pa i ona cuvena sa kk buducnost...
da se ne pdosecamo postenja zbog kojeg ga je i evro liga sankcionisala prosle godine zabranom regsitrovanja igraca na tri meseca...

uglavnom dva kluba ima u ligi i plus predsednik kosarkaskog saveza. afrika nam nije ravna po ovim fekalijama koje se kod nas desavaju...
Pa šta da čovek radi kad su ga prosto ljudi izglasali ?

Pa šta da čovek radi kad su ga prosto ljudi izglasali ?
to nisu ljudi. to su lopovska govna nastimovana.

drugi kandidat je iz iste lopovske bolumente samo doduse sa pred znakom crno beli lopurda zecevic. koji rukovodi skupsitnom fk partizan i koji je odbio cak i sotvaku vucelica pre godinu dana... iz iste kace lopovske odakle su kako vucela vayura tako i covic terzic.

i gle cuda abs njih dvojica kandidati za predsednika KSS ?

aj bar zecevic nema dva kluba vec u istoj ligi ...

NEMA TO VEZE SA LJUDIMA
u kosarki i fudbalu vlada ista lopovska zgadija

a odobrava ova vlast...

ja bih se na tvom mestu stideo takvih komentara. mnogi zvezdasi su izjavili gadjenje oko ovoga sto se trenutno desava ali ti prednjacis u tome da pokazujes kolko nemas obraza.

Stoga jasno je, pošto bi izbor Nebojše Čovića za predsednika KSS trebalo da bude samo formalnost :rotf: :rotf: :rotf: , jer je velika većina delegata (29-30 od 33) upravo njega predložila za predsednika KSS, a jedan delegat može samo jednu ličnost da predloži, više neće moći da obavlja ulogu prvog čoveka Crvene zvezde. Kao prvi favorit da dođe na njegovo mesto figurira član Upravnog odbora kluba Željko Drčelić.

dakle sad ce formalno da se kao pozdravi sa upravljanjem fmp 1 i fmp 2....

o leb te ebo

Ne bih da rušim temu .. mislim da izbor Čovića neće imati udela na Partizan
o leb te ebo!
:rotf:

nece on od partizana imati udela videces.

KLS LIGA NE POSTOJI ZA PARTIZAN a ne treba postojati n ireprezentacija jer ce ovo govedo na tome da ubira poene.

nema problema, nek igraju coviceve limenke, kalinic nedovic dobric lazic mitrovic davidovac ...

Stoga jasno je, pošto bi izbor Nebojše Čovića za predsednika KSS trebalo da bude samo formalnost :rotf: :rotf: :rotf: , jer je velika većina delegata (29-30 od 33) upravo njega predložila za predsednika KSS, a jedan delegat može samo jednu ličnost da predloži, više neće moći da obavlja ulogu prvog čoveka Crvene zvezde. Kao prvi favorit da dođe na njegovo mesto figurira član Upravnog odbora kluba Željko Drčelić.

dakle sad ce formalno da se kao pozdravi sa upravljanjem fmp 1 i fmp 2....

o leb te ebo

Vidis problem je sto na papiru Čović se ne vodi kao predsednik/vlasnik FMP. Zakonski je nazalost rešeno. A to sto je na celu KSS nije nikakav problem i nije mu prvi put. Vrati se malo u proslost

Vidis problem je sto na papiru Čović se ne vodi kao predsednik/vlasnik FMP. Zakonski je nazalost rešeno. A to sto je na celu KSS nije nikakav problem i nije mu prvi put. Vrati se malo u proslost
zakonski :rotf:

od juce on ''zakonski nije ni predsednik zvezde no neka budala iz upravnog odbora.

sve ''zakonski''

drugim recima kao vc solja i toalet papir, pairom pokrije gofna da se ne vide...

Лепа представа за почетак, уз срамотно суђење поготово Миливоја Јовчића, који нас је крао и прошле сезоне, боље да се овакве гњиде вређају него човићева жена.

prvo o Čoviću i KSS u..
KSS kao savez ima ingerencije samo nad reprezentacijom.. KSS nema veze sa ligom tj svinjcem KLS.. nikakve veze.. mada taj svinjac nikako ne treba da igramo pošto pudlica preko svojih sudija vedri i oblači i tom ligom.. na stranu što mu tu svinjac ligu igraju dva kluba tj dva fmp a
KSS ima veze i sa onim Kupom u Nišu al to takmičenje je obesmišljeno pošto se igra u terminima kad se dosta toga reševa u Evroligi , plus za je bncija sa ograničenim brojem stranaca.. Partizan ako igra taj Kup igraće sa 6 igrača ( Vanja, Pokuševski, Lakić, Nakić, Bošnjaković, Dimitrijević) , plej i ostali bi došli iz juniorskog pogona.. znači najbolje da se pojavimo tamo i izgubimo u četvrtfinalu odma..da ne dozvolimo FMP u da se iživljava nad nama.. msm na ovaj pravi FMP sa Teodosićem..
da bi obezbedio da reprezentacija nastavi da funkcioniše, tj da bi sprečio eventualni bojkot Bogdana i ostalih Grobara, ljigavac je odma pojurio za Karijem i verovatno će mu ponuditi novi ugovor koji Pešić neće da odbije.. zna smrad da je stvorena dobra hemija između selektora i igrača i da niko neće da odbije njegov poziv..
dakle izbor Pudlice na čelo KSS a ne menja ništa što se nas tiče

o utakmici.. ko je gledao sve je video..sa pola gasa pregažen Borac.. 96 poena u laganom ritmu.. svaka čast..ekipa već sada moćno izgleda
jedino Koprivica dečko baguje, nikako da odigra nešto.. mišljenja sam da je i on trebao da leti al šta je tu je..
ipak ono najbitnije nas čeka za sedam dana kada igramo sa Baskonijom..

Poslednja izmena:
Baguje malo i Nakic, mada je imao i dobrih poteza. Jedino su mi njih dvojica bili ono kao, podsecanje na proslu sezonu gde moram da razmisljam da li ce igrac da nauci i da se uklopi u osnovne stvari, ili ne. Pravo je osvezenje gledati igrace koji ocigledno znaju sta rade na parketu, fokusirani su, grizu u defanzivi, itd. Bukvalno su svi igraci podjednaki po ulogama, mnogo nas je ubijalo prosle sezone i sto je Panter imao ulogu koju je imao. Ovde se cini da ce Nikilina biti ozbiljan motor-pokretac ekipe, decko ima energiju, vuce... Dzons i Vasington deluju kao vrlo opasni strelci, resavace puno toga. Dejvis verovatno isto tako - sinoc su centri bili malo rezervisani, Koprivica najvise igrao, malo smo se cuvali i malo nam je odgovaralo tako da igramo. A ostali igraci, niko se tu ne istice, i svaki je zanimljiv i donosi nesto svoje: Marinkvoic, Lundberg, Braun, moj favorit Bonga, drugi Dzons, pa i Pokusevski...

Ja sam se povukao skroz na vrh golubarnika da ne smetam popu. :mrgreen: Ocekivao sam standardno dosta publike, ali bilo je i vise nego dosta, zapravo, sve smo gore popunili do kraja, jedino pojedini sezonci u donjem prstenu nisu dosli.

Dobro je sto su igraci dobili sliku o svojim navijacima odmah, bice toga jos. A ako tim bude igrao, bice jos veca ludnica. :mrgreen: Bas bih se rado odvezao u Suboticu u nedelju, ali ne verujem da cu doci do karte na licu mesta, tako da, nista. Da mi pobedimo jos jednog lakog protivnika, a da onda proverimo ove dobre stvari koje smo videli protiv jakog rivala u takmicarskoj utakmici.

prvo o Čoviću i KSS u..
KSS kao savez ima ingerencije samo nad reprezentacijom.. KSS nema veze sa ligom tj svinjcem KLS.. nikakve veze.. mada taj svinjac nikako ne treba da igramo pošto pudlica preko svojih sudija vedri i oblači i tom ligom.. na stranu što mu tu svinjac ligu igraju dva kluba tj dva fmp a
KSS ima veze i sa onim Kupom u Nišu al to takmičenje je obesmišljeno pošto se igra u terminima kad se dosta toga reševa u Evroligi , plus za je bncija sa ograničenim brojem stranaca.. Partizan ako igra taj Kup igraće sa 6 igrača ( Vanja, Pokuševski, Lakić, Nakić, Bošnjaković, Dimitrijević) , plej i ostali bi došli iz juniorskog pogona.. znači najbolje da se pojavimo tamo i izgubimo u četvrtfinalu odma..da ne dozvolimo FMP u da se iživljava nad nama.. msm na ovaj pravi FMP sa Teodosićem..
da bi obezbedio da reprezentacija nastavi da funkcioniše, tj da bi sprečio eventualni bojkot Bogdana i ostalih Grobara, ljigavac je odma pojurio za Karijem i verovatno će mu ponuditi novi ugovor koji Pešić neće da odbije.. zna smrad da je stvorena dobra hemija između selektora i igrača i da niko neće da odbije njegov poziv..
dakle izbor Pudlice na čelo KSS a ne menja ništa što se nas tiče

o utakmici.. ko je gledao sve je video..sa pola gasa pregažen Borac.. 96 poena u laganom ritmu.. svaka čast..ekipa već sada moćno izgleda
jedino Koprivica dečko baguje, nikako da odigra nešto.. mišljenja sam da je i on trebao da leti al šta je tu je..
ipak ono najbitnije nas čeka za sedam dana kada igramo sa Baskonijom..
ovde je bio za jb za Kup.. 4 stranca su dozvoljena.. mada opet teško protiv Zvezde

Dobro nas muci motivisani Spartak, nismo jos nasli sut, a bogami dobro su nam i odbranu procitali. Morace da se zagrize ozbiljnije. Malo kontrasta u odnosu na prelaku utakmicu u sredu nije naodmet, samo da se ne petljamo suvise.

Na kraju ipak bez neizvesnosti, resili smo u 4-oj lagano. Ne valja sto nas je Spartak kontrolisao nekih 25min - ako igramo lose i ako nas ne ide, dobro je da mi skokom, trcanjem i odbranom drzimo kontrolu, a to nije bio slucaj u prvom delu utakmice.

Balsa nam je dao malo sigurnosti pod kosem, Lundberg nas je rastrcao, a Bonga se nije poremetio budjavim Hordovljevim faulovima vec je jedini pogadjao trojke i doveo nas do pobede. Dzons i Braun najefikasniji, ali sve to nekako iz drugog plana, neprimetno. Dejvis sad kad je tvrdo pokazuje zasto mi se nije svideo iako ima svoju klasu, ali mnogo bre mekano to. I na kraju, odmarali smo Vasingtona i Pokusevskog.

jbg slobodna bacanja katastrofa..
šut za 3 isto loš
ali i pored toga ubacili smo 89 poena
Spartak jako dobra i nezgodna ekipa.. slušao sam Gagija Jovanovića kod Tegija , kaže ekipa za peto, šesto mesto..
gledam raspored ovo nam je do 11. kola i Igokee možda i najteže gostovanje a uz Dubaji koga čekamo u Areni i Zvezde kojoj gostujemo i najteža utakmica..
ok gostujemo i Zadru i Megi a čekamo Cedevitu i Budućnost al mislim da ćemo to rutinski da dobijemo
ne smemo da kiksnemo bukvalno ni jednom u 15 kola.. ako puknemo od Zvezde to ne smatram za kiks..dakle prvi deo prvenstva mora na 14:1..biće teško ali ne i nemoguće

Screenshot 2024-09-30 at 08-46-18 Instagram.png

Back