зашто су изашли после претњи човића судијама да им неће гарантовати безбедност ако не буду судиле како њему одговара ?
немој ми сада кмечати.
остоја им реко изађите. ебе се њему он има упутства вође.
.
О овом сам јуче писао на теми о Украјини.
На делу је нацификација Србије у најгорем могућем облику, где је једдна група људи потпуно изузета од закона.
И то је сажето у флоскули: "закон важи за опозицију" (односно, за власт не важи). То је нацизам у најчистијем облику.
Јесенас су се пред дерби цигани пропели на задње ноге и дигли дреку што је за судију на дербију одређен наш најбољи судија, Јовановић и најавили да неће да изађу на терен ако се та одлука не промени.
То је у мадијима углавном прећутано и нигде нема било какве анализе оваквог понашања у једном такмичењу које иначе повлачи дисквалификацију клуба који се овако понаша.
Када је Партизан у априлу ове године након катастрофалних грешака судије почетника који је судио узастопно два дербија, што је потврдила и судијска комисија лиге, најавио да неће да изађе на утакмицу у купу, сви су се расписали колике су казне и како то није по правилима, искључење из такмичења, блаблаблааа, блаблаблааааа.
Ова два случаја указују на директну подршку нацистичком начину размишљања.
То је разрађена метода против које народ не може да се одбрани.
У објави пре утакмице Човић је самоуверено објавио да ће судије можда да убију навијачи ако им резултат не буде по вољи.
И ником ништа.
Судије су логично одреаговале, спасле комичан Човићев тим пораза и сада је све у реду.
Да је Партизан поступио логично, како си написао и одбио да под таквим условима игра утакмицу десило би се исто што се десило и у случају који сам горе описао.
Ту би одмах радили закони, правилници, правила ФИФА, УЕФА, Евролиге, Уједињених нација, људска права и штајазнам.
Закони важе само за противнике. Хајл Човић.
.