KK Partizan

Управо се о томе ради. Пљујемо по Жељку и играчима, а они су реално прву утакмицу добили, да не кажем отета им је победа.
Оно што је проблем је да се овом експертизом ништа не добија. Утакмица је завршена како је завршена, судије ће можда бити кажњене а следећи пут кад буде требало одсудиће исто. Колико год ми достављали доказе. Сила Бога не моли!!
зашто су изашли после претњи човића судијама да им неће гарантовати безбедност ако не буду судиле како њему одговара ?

немој ми сада кмечати.

остоја им реко изађите. ебе се њему он има упутства вође.

Kad su iz Aba lige rekli da je Budućnost ostecena...bilo je bravo, svaka čast. Sad ti isti kazu da je KKP ozbiljno ostecen...grobarska liga, prodane duse kakvi eksperti😂
Oštećeni ste vi....ali u vašim mozgovima !
Kačite nebuloze i bez ikakvih dokaza da ste u bilo kojoj situaciji tako drastično oštećeni dok na drugoj strani imaš sve u slikama i video zapisima....j*bala vas "ekspertiza" !

Oštećeni ste vi....ali u vašim mozgovima !
Kačite nebuloze i bez ikakvih dokaza da ste u bilo kojoj situaciji tako drastično oštećeni dok na drugoj strani imaš sve u slikama i video zapisima....j*bala vas "ekspertiza" !
нормално ебеш експертизу судија аба лиге.

битна је експертиза човића.

реци ти нама циго јел те није ни мало стид што је твој клуб (чега нема ни у афричкој лиги) припретио судијама дан пред утакмицу да им не гарантује безбедност ако не буду судили како вама одговара ?

знаш кажу да гуица нема образ ?

имаш ли гуицу уместо образа ?

Ne bi bilo toga da Ostoja nije izbacio saopstenje... Jbg moraju obojica da pravdaju novac dobijen od drzave.
кад ваша циганка не мора да правда девет година у евро лиги а највећи успех четврти отпозади не морају ни ова двојица...

ту евро лигу је партизан 2010 играо фајнал фор као и 2004 , 1992 првак европе и константно давао врх кошарке у репрезентацији, дивац ђорђевић даниловић паспаљ, ребрача ...

ви од како сте ту са намештеном лигом и човићем ем српска кошарка оде у кур (ни једног репрезентативца легенду нисте избацили )ем смо у евро лиги постали боранија ... и ове године сте били сигурни за прва три места од доле.

јбг ту нема склањалица ко у аба лиги и нема претњи судијама да им не гарантујете безбедност...

зашто су изашли после претњи човића судијама да им неће гарантовати безбедност ако не буду судиле како њему одговара ?

немој ми сада кмечати.

остоја им реко изађите. ебе се њему он има упутства вође.
.
О овом сам јуче писао на теми о Украјини.

На делу је нацификација Србије у најгорем могућем облику, где је једдна група људи потпуно изузета од закона.

И то је сажето у флоскули: "закон важи за опозицију" (односно, за власт не важи). То је нацизам у најчистијем облику.

Јесенас су се пред дерби цигани пропели на задње ноге и дигли дреку што је за судију на дербију одређен наш најбољи судија, Јовановић и најавили да неће да изађу на терен ако се та одлука не промени.

То је у мадијима углавном прећутано и нигде нема било какве анализе оваквог понашања у једном такмичењу које иначе повлачи дисквалификацију клуба који се овако понаша.

Када је Партизан у априлу ове године након катастрофалних грешака судије почетника који је судио узастопно два дербија, што је потврдила и судијска комисија лиге, најавио да неће да изађе на утакмицу у купу, сви су се расписали колике су казне и како то није по правилима, искључење из такмичења, блаблаблааа, блаблаблааааа.

Ова два случаја указују на директну подршку нацистичком начину размишљања.

То је разрађена метода против које народ не може да се одбрани.

У објави пре утакмице Човић је самоуверено објавио да ће судије можда да убију навијачи ако им резултат не буде по вољи.

И ником ништа.

Судије су логично одреаговале, спасле комичан Човићев тим пораза и сада је све у реду.

Да је Партизан поступио логично, како си написао и одбио да под таквим условима игра утакмицу десило би се исто што се десило и у случају који сам горе описао.

Ту би одмах радили закони, правилници, правила ФИФА, УЕФА, Евролиге, Уједињених нација, људска права и штајазнам.

Закони важе само за противнике. Хајл Човић.

.

.
О овом сам јуче писао на теми о Украјини.

На делу је нацификација Србије у најгорем могућем облику, где је једдна група људи потпуно изузета од закона.

И то је сажето у флоскули: "закон важи за опозицију" (односно, за власт не важи). То је нацизам у најчистијем облику.

Јесенас су се пред дерби цигани пропели на задње ноге и дигли дреку што је за судију на дербију одређен наш најбољи судија, Јовановић и најавили да неће да изађу на терен ако се та одлука не промени.

То је у мадијима углавном прећутано и нигде нема било какве анализе оваквог понашања у једном такмичењу које иначе повлачи дисквалификацију клуба који се овако понаша.

Када је Партизан у априлу ове године након катастрофалних грешака судије почетника који је судио узастопно два дербија, што је потврдила и судијска комисија лиге, најавио да неће да изађе на утакмицу у купу, сви су се расписали колике су казне и како то није по правилима, искључење из такмичења, блаблаблааа, блаблаблааааа.

Ова два случаја указују на директну подршку нацистичком начину размишљања.

То је разрађена метода против које народ не може да се одбрани.

У објави пре утакмице Човић је самоуверено објавио да ће судије можда да убију навијачи ако им резултат не буде по вољи.

И ником ништа.

Судије су логично одреаговале, спасле комичан Човићев тим пораза и сада је све у реду.

Да је Партизан поступио логично, како си написао и одбио да под таквим условима игра утакмицу десило би се исто што се десило и у случају који сам горе описао.

Ту би одмах радили закони, правилници, правила ФИФА, УЕФА, Евролиге, Уједињених нација, људска права и штајазнам.

Закони важе само за противнике. Хајл Човић.

.
нисмо требали изаћи ту уткамицу после претњи судијама да им не гарантују безбедност.

али зато ми на челу имамо вођиног потрчка који ће се потрудити да изађемо.

и овде имају својих ботуља ... онај из ниша је остојин дрипац и плаћеник

да није остоје на челу , ми не би изашли на ту утакмицу где се хладно прети судијама да им се не гарантује безбедност ако...

но ту је остоја на челу клуба да се све то прогута...

нисмо требали изаћи ту уткамицу после претњи судијама да им не гарантују безбедност.

али зато ми на челу имамо вођиног потрчка који ће се потрудити да изађемо.

и овде имају својих ботуља ... онај из ниша је остојин дрипац и плаћеник

да није остоје на челу , ми не би изашли на ту утакмицу где се хладно прети судијама да им се не гарантује безбедност ако...

но ту је остоја на челу клуба да се све то прогута...
.
Немаш начин да се некаквим показним акцијама одбраниш од узнапредовалог нацизма.

А код нас је узнапредовао далеко преко сваке мере.

Навео сам ти пример који показује однос према једној и другој страни у истој ситуацији.

Исто би било и да је КК Партизан одлучио да под оваквим условима неће да игра утакмицу.

То би било од емотивног, па ово се никада није десило, до административно правног: по члану блаблабла, блаблабла...

Пропали политичар Човић се не би скидао са јутарњих и вечерњих емисија да објасни народу какав је то скандал.

Да не заборавимо и наше продане душе које нису виделе ЈНА од прошлог пролећа, да Бог да да се никад више не врате на то свето место.

Ено им празан југ на Маракани, па тамо нека бацају димне бомбе.

.

Kad su iz Aba lige rekli da je Budućnost ostecena...bilo je bravo, svaka čast. Sad ti isti kazu da je KKP ozbiljno ostecen...grobarska liga, prodane duse kakvi eksperti😂
Iz ABA lige su rekli da je Buducnost ostecena u situaciji kada je Ferelu dosudjen faul a Panter izbacio nogu (sto je istina), kao i da mu je prethodno ispravno dosudjena nesportska jer je udario Aleksu dok je ovaj pokusao da ga izblokira a sudije svirale faul. To je sve. Nema nista o tome kakve su "faulove" sudili za Buducnost na sutu za 3p (jezivo), zbog cega su se upleli kao pile u kucine i onda su sudili onu glupost Panteru da bi se oprali.

A ova "ekspertiza" se tice celokupnih gresaka na utakmici, gde je odnos 8:2 za Pantere. Mozemo mi da idemo sad u detalje, ali sve to oslikava odnos onoga sto se desavalo na utakmici.

Sta cemo sa time? Eno Ostoja je obecao korake na sednici ABA-lige. Ako se zavrsi kaznama za sudije, OK, ali nedovoljno - mora vecina lige da stane protiv pisaca saopstenja, ljudi koji prete, organizuju svesno nerede, ugrozavaju bezbednost akterima utakmice, jednom recju, kriminalcima poput Covica, a bogami i Bokana koji je ove sezone nasao za shodno da opet ucestvuje posle nekoliko godina pauze.

Malo je sumanuto da se kaznjavaju sudije kojima je jedan klub objavio da im ne moze garantovati bezbednost ukoliko ne sude kako se tom klubu svidja.

Iz ABA lige su rekli da je Buducnost ostecena u situaciji kada je Ferelu dosudjen faul a Panter izbacio nogu (sto je istina), kao i da mu je prethodno ispravno dosudjena nesportska jer je udario Aleksu dok je ovaj pokusao da ga izblokira a sudije svirale faul. To je sve. Nema nista o tome kakve su "faulove" sudili za Buducnost na sutu za 3p (jezivo), zbog cega su se upleli kao pile u kucine i onda su sudili onu glupost Panteru da bi se oprali.

A ova "ekspertiza" se tice celokupnih gresaka na utakmici, gde je odnos 8:2 za Pantere. Mozemo mi da idemo sad u detalje, ali sve to oslikava odnos onoga sto se desavalo na utakmici.

Sta cemo sa time? Eno Ostoja je obecao korake na sednici ABA-lige. Ako se zavrsi kaznama za sudije, OK, ali nedovoljno - mora vecina lige da stane protiv pisaca saopstenja, ljudi koji prete, organizuju svesno nerede, ugrozavaju bezbednost akterima utakmice, jednom recju, kriminalcima poput Covica, a bogami i Bokana koji je ove sezone nasao za shodno da opet ucestvuje posle nekoliko godina pauze.

Malo je sumanuto da se kaznjavaju sudije kojima je jedan klub objavio da im ne moze garantovati bezbednost ukoliko ne sude kako se tom klubu svidja.
šta će ostoja učiniti sa pretnjama zvezde sudijama dan pred utkamicu da im ne garantuju bezbednost ako ...

videsmo da nije učinio ništa i da je to PREĆUTAO verovatno po nalogu vođe...

a da li će makar sad to poteći ?

ostoja vas muze i peca ko ribice... baci vam maglu u smislu - ove sezone cilj je fajnal for i vi se upecate ko som na durdubak... potom uvali rpeksupe sezoenske karte, poskupi ih drasticno na odnosu prethodne sezone i ak osu i tadbile preskupe na finansijsku moć u srbiji...

dovede vam kabokla ponitku jareta ...

.
Немаш начин да се некаквим показним акцијама одбраниш од узнапредовалог нацизма.

А код нас је узнапредовао далеко преко сваке мере.

Навео сам ти пример који показује однос према једној и другој страни у истој ситуацији.

Исто би било и да је КК Партизан одлучио да под оваквим условима неће да игра утакмицу.

То би било од емотивног, па ово се никада није десило, до административно правног: по члану блаблабла, блаблабла...

Пропали политичар Човић се не би скидао са јутарњих и вечерњих емисија да објасни народу какав је то скандал.

Да не заборавимо и наше продане душе које нису виделе ЈНА од прошлог пролећа, да Бог да да се никад више не врате на то свето место.

Ено им празан југ на Маракани, па тамо нека бацају димне бомбе.

.
te prodane duše su aparat udbe

loši smo al loša je i Zvezda.. pa pogledaj Tea raspalog , Nedovića, i ostale.. nemaš dva igrača da valjaju.. Mitrović, Jago i to je to otprilike.. to nam je bila šansa..da i ovako loši uzmemo Abu..i dalje postoji ta šansa.. burazer mi je rekao pre ove serije da Panter diže trofej na njegov rođendan a rođendan mu je 25.05.
ko je očekivao da će Denver da se vrati posle onakvog razbijanja u prve dve? a mi nismo razbijeni.. nikad gori Obradović bez akcija, sa užasnim izmenama, očajna igra i kriminalno suđenje pa smo opet izgubili na par lopti..
dobijamo sledeće dve a onda..
Druze ti poredis Denver i Partizan da li si ti normalan?Sta je tebi u glavi da ti poredis takve stvari?Vise citaj manje pisi.Savet onako za dzabe.Pa ti kako volis

звезда је играла веома лоше прве две утакмице. прву су навукли са судијама. другу наискуство и на наше дебиле незаинтересоване и млохаве.
уз то звезда са ровитим боломбојем и теодосићем без канге и тепића...

сигурно неће одиграти и трећу лоше...

а ми ?

код нас ништа сигурно није осим да ови млохави идиоти не уливају ни мало поверења од бајерна виртуса игокее, меге, задра сплита студентског...

1000007113.jpg

Када лажете онда лажите уверљивије јер и само време “ недостајућег снимка” је лажно а лако можете проверити на екс платформи. Трећа камера која снима из дна ходника даје одговоре на многа питања.
Нанелија је Смит спасио батина, требао би да му захвали.

Када лажете онда лажите уверљивије јер и само време “ недостајућег снимка” је лажно а лако можете проверити на екс платформи. Трећа камера која снима из дна ходника даје одговоре на многа питања.
Нанелија је Смит спасио батина, требао би да му захвали.
A nije ti čudno da našeg najboljeg igrača ove sezone napadne pre podne vaš igrač koji nije ni prva rezerva vama?

Marš u tri pm sa naše teme!

Back