KK Partizan

Samo bih da pozdravim sve koji su me pljuvali tokom sezone kada sam negodovao što nemamo tečan napad i napredak u igri.

Većina igrača je na kraju sezone lošija nego na početku, na terenu smo čak i zbunjeniji nego tad, ama baš nikakav pomak nismo napravili od oktobra do danas.

Ne znam šta je uzrok ali Željko bi trebalo da zna, a ako i dogodine bude kao ove onda ću znati da mu je vreme za penziju.

3-0 poseravanje ciganskog raspaditisa od kluba koji je je u evro ligi rezervisan za tri prva mesta na dnu !

pocistili rumenoglua i njegove majmune!

lepo sam rekao, nedovic teodosic gedraitis, za nase idiote ? vise nego dovoljno!

Očajna igra cele sezone što se eto, osetilo na kraju.

Bez jednog klasičnog pleja, ne može.

Naš nijedan centar ne zna pik n rol rolu da odigra.

Iskakanje centra na vrh reketa gde naš bek ostaje sam sa njihovim centrom je bruka za Željka što forsira tu igru.

Mitrović za naše centre je sam Lebron.

Zaslužena pobeda Zvezde.

да сумирамо листу за рециклажу :

ЛЕДЕЈ КАО ПРВИ , ШУТНУТИ У ДУПЕ ПРИЛИКОМ ИЗЛАЗА

потом јаре. забрнаити му да казе да је играо за нас.

понитка

кабокло

балша

дозер

смаилагић 'реално видели смо, дебил је дебил. шлепо се уз лесора.

камински

смит- показао се к онајбољи у псоледњим уткамицама али је он очај од играча, само говори колко су остали били млохави...

задржати пантера на жалост јер немамо опцију, под уговором је. пљувати га на свакој уткамици . па нек види гованце бездушно, усро на је фајнал фор прошле сезоне оним у мадриду, усро нам је цитаву сезону сада...
нема од њега леба, једну одигра пет буде дунстер...

аварамовић не костане да бдуе резерва ... тип је огрнаичен, у нападу ко мува без главе. оне његове отимачине у одбрнаи сви су прочитали и више му ни то не пије воду...
ок труди се у рпесингу али игра кошарке са лоптом и шут је страно за њега... испод просечан играч... али рекох нек остане труди се колко може...

трифуновић? зависно од ростерак оји бдуемо имали. ове сезоне је био боњи од ових дунстера набројаних, бољи од ледеја понитке...

441078740_25356008604046304_6482373557716912978_n.jpg

Е он би боље прошао овде, отерала га циганија са пола тима да се никад неће вратити да тренира било кога овде.
он је овде водио партизан до титуле и освајања евро купа да му нису то прекинули ковидом... али човић је прекинуо и аба лигу и ако су остали у европи играли до краја...

сад че остојина ботина поп80 да вам прди разна глупетања овде.

човек је ботина лимара који је мајмунима родао сезонске карте за 30 до 50'% скупље, обећавши им ФАЈНАЛ ФОР!

јадне наивчине. а потом добили кабоклак амиснког понитку јарета... :rotf:

само идиот ниеј мого још у октобр уда види да од тих дебила леба нема...

Samo bih da pozdravim sve koji su me pljuvali tokom sezone kada sam negodovao što nemamo tečan napad i napredak u igri.

Većina igrača je na kraju sezone lošija nego na početku, na terenu smo čak i zbunjeniji nego tad, ama baš nikakav pomak nismo napravili od oktobra do danas.

Ne znam šta je uzrok ali Željko bi trebalo da zna, a ako i dogodine bude kao ove onda ću znati da mu je vreme za penziju.
Znas kako ako smo ozbiljni po svemu dosad Zeljko i jeste za penziju, prosla godina kup lako izgubio, na silu i mnogo srece jedva smo osvojili ABA, Evroliga mislim splet okolnosti da smo dotle dosli, prvu godinu Bursa onako izgubio, kup lako izgubio, ABA izgubio, Srpsku ligu nije ni igro kao i da se on predo, ova godina pa ja bih bolje vodio Partizan majke mi :ok: toliko nekih pa skoro amaterskih stvari da je to prosto neverovatno.

Vrlo verovatno moze da se desi da se sledece godine ili one tamo vratimo na fabricka podesavanja kada je Novica igro sa jednu zdravu nogu. :fdlan:

Iskreno nekako to sa Obradovicem mi se nije svidelo jos u prvoj sezoni.

FK Partizan pratim sada onako rekreativno, polako to i KK Partizan.

I, da, naravno da je glavni uzrok propasti JSD Partizan onaj huligancic sa severa koji je uveo S. Koreja stil u Srpski sport.

Jedan Vodja jedan klub. :ortakinje:

crvena zvezda je najbolji kosarkaski klub u srbiji. u regionu.

cestitke raspaditisu od kluba na tituli. jer i od takvih prosecnih morona kakav je crvena zvezda (treci otpoyadi u evro ligi konstantno godinama)

postoje vece debilcine i rumenoglu trener.

cestitke crvenoj zvezdi !

sampioni srbije!

tri nula u finalnoj seriji. pokenjali se retardi davidovac lazic mitrovic rumenoglu i panteru u lice.

Bitno da je limar zauzet menjanjem imena JSD Partizan, da nije sigurno bi obezbedio normalno sudjenje jos u Podgorici. Njegom sefu se nije dopao neplanirani gubitak titule prosle sezone te se svojski pobrinuo da ove sezone sve prodje u skladu sa planovima.

Back