Mozda nisi shvatio sta sam hteo da kazem u celoj poruci, Dusko Vujosevic je hteo da ih pojede na terenu, Obradovic glumi gospodina, to ne moze da prodje ovde kod nas, ili se boris ko da je zivot ili smrt ili bolje ne izlazi na teren.
Da mi cele godine preuzimamo u odbrani to je bre amaterizam, prosle godine tokom sezone i narocito pri kraju smo pokusavali da ne preuzimamo i uspevali smo kolko tolko, ove godine raspad sistema, na pocetku nas je malo drzao napad efikasnost kad je stao ode sve u propast.
Ako ne budemo igrali Evroligu sledece godine Vodja nam sprema scenario iz fudbala, sprema nam u svakom slucaju da budemo privezak Zvezdi ko u fudbal, za one koji imaju slabo secanje pre Zeljka to smo i bili.
Kad moja keva kaze dok je ovaj na vlasti titule tesko mozemo da vidimo, ako i mi sami malo tome pripomognemo onda je tu propast nema kosarke.
Mnogi kazu bolje da igramo 5 ligu u fudbalu pa da uzivamo nego ovo mrcvarenje Partizana, ej bre VK Partizan jedan od najvecih kolektiva na svetu unisten od strane drzave klub je u komi.
O cemu mi vise da pricamo bog te mazo.