KK Partizan

Nisam bio tu da gledam revans, pa sam malo ispao iz konteksta. Juce sam bar ispratio. Novo mi je da se Bokan opet vratio u covicizam posle nekoliko godina mira, sta, zasto, cemu, mogu samo da nagadjam. Sto se utakmice tice, nasa prava ovosezonska, sa losim poluvremenom i nekim furioznim segmentom. Nista novo i nista sto govori da se mozemo u nesto pouzdati.

Vidim da su panteri prebacili finale u Pionir, sto se realno znalo da bi uradili oduvek. Nista ih ne kosta, ionako su lagali da imaju 11,000 sezonaca, nemaju ih ni za Pionir, ali naravno da je sramotno da jedan klub koji pretenduje na velicinu mora da juri manju halu da bi mogao da ima kompetitivnu prednost fizickog uticaja na sudije i protivnicke igrace preko covicevih huligancica. Bruka i sramota od kluba, oduvek bili.

Nemam ocekivanja od ovih utakmica, cak ne znam ni da li da se izlazem losem trocasovnom "spektaklu". Videli smo sramotno sudjenje u ovoj majstorici, gde je Hordov svirao za Bokana i Covica, a ova dvojica su svirale alibi-sudjenje da im se ne zameri, pa su na kraju svirali sve i svasta. Ne znam da li je postojala utakmica sa vise faulova na sutu za tri poena, mislim da bi vredelo proveriti.

Tek nas ceka "spektakl" po tom pitanju, i naravno, utakmice u Areni ce biti najnormalnije (u zavisnosti od toga cemu panteri izloze nase igrace u svom svinjcu), i naravno da ce javno mnjenje sve to iznivelisati zato sto ce da se skandira Besnoj i Nedovicu, i slicno. Posebnu ulogu ce da ima Teodosic sa svojim koprcanjem i velikom zeljom da osvoji bitnu titulu sa svojim maticnim FMP-om.

Да, ми смо паметни, Жељко не зна ништа!Очито нешто целе сезоне не функционише али да је то Жељко тешко, не прави он фаулове када не треба, не заграђује обруч он, не избацује чисте лопте у аут он.Једино што га критикујем је што држи ону незналицу на плеју, али тај ће да оде када Остоја одлепрша.
Каква бре судијска тројка, утакмицу је решио шут, дали су 7 тројки од 9 у првом полувремену, уз то неки фаулови за три, преко руке, или уз наскок, а у другом вола нису могли да погоде, завршили са 9 тројки од 18.Све у свему боља екипа иде даље, требало је да се заврши још у Подгорици али је Алекса промашио зицер, ту ми причај о крађи.
И не мешај Партизан са Човићевим клубом нема смисла, циркус тек сад креће.
Слажем се али да Партизану уплате 6 милиона евра пре тога, колико су уплатили Човићу само у последњих месец дана, ваљда за 16 место у Евролиги, није много.
Odavno si ti izgubio dodir sa stvarnoscu...

Реконструкција реконструисаног Пионира у току...
442441173_928100372659826_1247342504943066361_n.jpg

Marinković napušta Baskoniju: "Vratiću se sa Partizanom ili..."

Srpski košarkaš Vanja Marinković nagovestio je odlazak iz Baskonije. Baskonija je izgubila meč poslednjeg kola regularnog dela od Real Madrida, čime je stavljena tačka na ovu sezonu.

Nakon meča, Marinković je spomenuo u Partizan, koji se spominje kao njegova naredna destinacija.

"Ovo je moja poslednja sezona ovde. Ali, vratiću se. Ne znam da li sa Partizanom ili nekim drugim timom, ali vratiću se. Hvala vam svima", rekao je Marinković.

Sto bi rekao Zeljko Obradovic "ko seje mrznju" ili "majka ide sa detetom a on pokazuje srednji prst" i onda dodje Lesor i okaci na stori jednog Madara koji pokazuje srednji prst i napise mood.Pa eto ko seje mrznju i ko dize tenziju gde je nema.Ako pobedimo opet ce biti konferencija na kojoj ce Zeljko o moralima nekim da prica a samo o tome ne bi trebao

Sto bi rekao Zeljko Obradovic "ko seje mrznju" ili "majka ide sa detetom a on pokazuje srednji prst" i onda dodje Lesor i okaci na stori jednog Madara koji pokazuje srednji prst i napise mood.Pa eto ko seje mrznju i ko dize tenziju gde je nema.Ako pobedimo opet ce biti konferencija na kojoj ce Zeljko o moralima nekim da prica a samo o tome ne bi trebao
Kakve veze ima odnos Lesora i Madara sa odnosom KKP i KKFMPCZ?

"Klub sa Kalemegdana nije bio ni malo nežan, pre svega prema Dožaiju, a u dopisu je naglasio i da „ako sudije budu „grešile“ kao u petak, ili kao na utakmici Partizan – Crvena zvezda prošle sezone sa identičnim namerama i „slučajnim greškama“ KK Crvena zvezda Meridianbet ne može da garantuje bezbednost."

Ovo je recimo otvorena pretnja sudijama, a po pravilima lige ako domaćin ne može da garantuje bezbednost na utakmici koju organizuje onda bi trebalo da izgubi službenim rezultatom ili barem da se utakmica igra bez publike.

Dakle ovo je sad okačeno, juče-danas?

Da te pitam samo, čiji je igrač Lesor?
Ciji je igrac bio da ja tebe pitam?Prvo nas pa onda vas,pa otud i ta doza kompleksa a stavlja se na dan utakmice da on pokaze svima kako on mrzi Zvezdu u kojoj je igrao.Pa se jedan takav igrac doceka u Areni sa megafonom a isti taj covek povede KK Kamerun i vi takvog igraca dizete u nebesa.Sve po strani poenta je mrznja koju unosi a nije da ga ne prate svi zivi na drustvenim mrezama i nije kao da nece dodatno zakuvati situaciju ovim potezom

"Klub sa Kalemegdana nije bio ni malo nežan, pre svega prema Dožaiju, a u dopisu je naglasio i da „ako sudije budu „grešile“ kao u petak, ili kao na utakmici Partizan – Crvena zvezda prošle sezone sa identičnim namerama i „slučajnim greškama“ KK Crvena zvezda Meridianbet ne može da garantuje bezbednost."

Ovo je recimo otvorena pretnja sudijama, a po pravilima lige ako domaćin ne može da garantuje bezbednost na utakmici koju organizuje onda bi trebalo da izgubi službenim rezultatom ili barem da se utakmica igra bez publike.
Obo može samo u vučićevoj čovićevoj prdari od države

Gle cuda, kradu, nezamislivo. Znaci Pukl je tu da bude slika i prilika objektivnosti, a ova dvojica kradu sakom i kapom. Sramotno je sta se dan danas dozvoljava antikosarkasu Lazicu, a ovaj "faul" kad se Jago sapleo sam o sebe je bio poseban hit i dozivljaj.

Poceli smo dobro, ali generalno dosta vremena smo proveli bezidejno ili sa losom selekcijom za jedno finale bilo cega. Dosta igraca neprimetno, Ponitka ne sme da preskace suteve onoliko, Kaminski mora nesto i da pogodi jer sve sutira kad je sam. Sreca pa ni panteri ne pogadjaju svoja poklon-bacanja inace bismo primili 45.

Ne svidja mi se sto izgledaju nabrijanije od nas, ovi nasi kao nah, eto tu smo, a ove je patuljak lozio danima. Kaminski pravi faul i pruza ruke Bolomboju da ustane, ovaj ga ni ne gleda, glumi mrznju i ludilo. Budale.

Back