KK Partizan

Kada mi ne bi bilo muka da ponovo odgledam utakmicu uzeo bi da napravim mapu naših šuteva na koš, uz brojanje napada tokom kojih nismo ušli u reket i napada koje smo kompletno proveli van linije za 3.

Željko će naravno reći da smo dobro odigrali ali hebiga, nije nas išlo...

Vidimo od ove godine da ova ekipa bas nije to to, ali tek panteri nisu "to". Ja da zameram igracima koji su takvi kakvi su (tm by Dzile), posle one gurke za pantere u prvoj, bas i necu. Svako 'ebeno finale u ovoj ligi gde se mafijasima dozvoljava da vedre i oblace startuje 1:0 za njih kao sto i liga startuje 2:0 za njih, a mi cemo da se cesemo dal je Kaminski ovo ili je Smailagic ono, i sto je Aleksa lud ko sto jeste, itd.

U Arenu lepo po 2:2 pa da vidimo, verovatno nista, ali ko zna. Ako pobedimo, trebaju nam ozbiljne promene, ako izgubimo i u Areni nesto, tek onda reset, sto je grehota za tim koji se ovoliko gradio.

Proslu nisam glegao celu, ovu ajd da pogledam, ovo bole oci sta mi igramo :trlja:mi nemamo jedan jebeni organizovani napad da odigramo.

Obradovic nadam se da nece na kraju da kaze ono njegovo to je samo kosarka zivite zivot, bolje da cutim.

Panter treba da ga je sramota, Ledej takodje, ovako su igrali kada su odlazili iz Milana kada su izgubili titulu.

Kulminacija moze da bude da ne igramo Evroligu sledece godine, to smo i zasluzili ovakvom igrom cele godine, ne bi me cudilo, Zvezda mobilizacija, sudije nemaju garanciju bezbednosti ko u S.Koreja, ovi nasi laganica cele godine.

Ma :mmmm:ovo je najveci krivac Obradovic, njegovo ime na kraju nam moze doci glave, crni Obradovicu sta si radio u Partizanu 3 godine to niko ne zna.

Upravo to, ovo nije borba na zivot i smrt kao sto to neki predstavljaju, vec sport.

Samo sto bi to prvo trebao da shvati recimo Covic, koji bi trebao da se bavi zivotom, da ne kazem sudnicom.
Mozda nisi shvatio sta sam hteo da kazem u celoj poruci, Dusko Vujosevic je hteo da ih pojede na terenu, Obradovic glumi gospodina, to ne moze da prodje ovde kod nas, ili se boris ko da je zivot ili smrt ili bolje ne izlazi na teren.

Da mi cele godine preuzimamo u odbrani to je bre amaterizam, prosle godine tokom sezone i narocito pri kraju smo pokusavali da ne preuzimamo i uspevali smo kolko tolko, ove godine raspad sistema, na pocetku nas je malo drzao napad efikasnost kad je stao ode sve u propast.

Ako ne budemo igrali Evroligu sledece godine Vodja nam sprema scenario iz fudbala, sprema nam u svakom slucaju da budemo privezak Zvezdi ko u fudbal, za one koji imaju slabo secanje pre Zeljka to smo i bili.

Kad moja keva kaze dok je ovaj na vlasti titule tesko mozemo da vidimo, ako i mi sami malo tome pripomognemo onda je tu propast nema kosarke.

Mnogi kazu bolje da igramo 5 ligu u fudbalu pa da uzivamo nego ovo mrcvarenje Partizana, ej bre VK Partizan jedan od najvecih kolektiva na svetu unisten od strane drzave klub je u komi.

O cemu mi vise da pricamo bog te mazo. :dash::poludeo:

Vidimo od ove godine da ova ekipa bas nije to to, ali tek panteri nisu "to". Ja da zameram igracima koji su takvi kakvi su (tm by Dzile), posle one gurke za pantere u prvoj, bas i necu. Svako 'ebeno finale u ovoj ligi gde se mafijasima dozvoljava da vedre i oblace startuje 1:0 za njih kao sto i liga startuje 2:0 za njih, a mi cemo da se cesemo dal je Kaminski ovo ili je Smailagic ono, i sto je Aleksa lud ko sto jeste, itd.

U Arenu lepo po 2:2 pa da vidimo, verovatno nista, ali ko zna. Ako pobedimo, trebaju nam ozbiljne promene, ako izgubimo i u Areni nesto, tek onda reset, sto je grehota za tim koji se ovoliko gradio.
тек сада видиш... до сада си глупетао за све паре...
звезда јесте крш , пензоса теодосића и осталихх просека али су и такви ако не јачи за мало онда бар исти и могу одбранити предност домаћег терена кое си просо са мегама игокеом студентским и пм...

дакле моје прогнозе од почетка сезоне су се све оствариле. у евро лиги ни у првих десет.
прогнозе да ће нас циганија добити су такође реалне биле јер квалитетом нисмо јачи! ми се тешимо од прошле сезоне када смо били пуно јачи са папапетру са егзумом и лесором

нема лесора и папапетруа већ су ту дебилчине понитка каболко камински

од бабе не бива девојка!

пантер опет дебилан и бедан! боли га кур има баснословни уговор па може да ке.ња по терену... катастрофална игра у нападу. углавном смо изван линије за три ни близу коша...

жељко ? а верујем да би он свакако мого где хоће да иде да тренира најскупље тимове... ок.

па иди.

остоја вас је све направио мајмунчинама да покупујете сезонске за још скупље паре а у валио вам кувчину са каминским кабоклом и понитком!

џаба вам кмечање сад. сви ви брнаиоци остоје и жељка наедите се пите заједно са њима

Mozda nisi shvatio sta sam hteo da kazem u celoj poruci, Dusko Vujosevic je hteo da ih pojede na terenu, Obradovic glumi gospodina, to ne moze da prodje ovde kod nas, ili se boris ko da je zivot ili smrt ili bolje ne izlazi na teren.

Da mi cele godine preuzimamo u odbrani to je bre amaterizam, prosle godine tokom sezone i narocito pri kraju smo pokusavali da ne preuzimamo i uspevali smo kolko tolko, ove godine raspad sistema, na pocetku nas je malo drzao napad efikasnost kad je stao ode sve u propast.

Ako ne budemo igrali Evroligu sledece godine Vodja nam sprema scenario iz fudbala, sprema nam u svakom slucaju da budemo privezak Zvezdi ko u fudbal, za one koji imaju slabo secanje pre Zeljka to smo i bili.

Kad moja keva kaze dok je ovaj na vlasti titule tesko mozemo da vidimo, ako i mi sami malo tome pripomognemo onda je tu propast nema kosarke.

Mnogi kazu bolje da igramo 5 ligu u fudbalu pa da uzivamo nego ovo mrcvarenje Partizana, ej bre VK Partizan jedan od najvecih kolektiva na svetu unisten od strane drzave klub je u komi.

O cemu mi vise da pricamo bog te mazo. :dash::poludeo:
Па дај да мењамо вођу онда!! :whistling:

I Dusko je zavrsio karijeru kako je zavrsio u sudaru sa Severnom Korejom. Hteo je da ih pojede, pa je njihova + Vuciceva logistika pojela njega u onom momentu kad su Radonjic i Covic konacno uspeli da posle 3 godine materijalizuju tu logistiku na parket, srecom pa su toliko nesposobni bili da smo imali makar malo radosti pre toga.

I ja hocu da ih pojedem, pa nisam spreman na kriminal i na sve sta su oni spremni, i to je to.

i čovićevi luzeri kenjaju po željku i ostojinim majmunima. tim treci od nazad u evro ligi, iznad albe i asvela...

uzasna sezona je ocekivana za svakog ko imalo poznaje kosarku. od majmuna nema leba. u evro ligi ni medju prvih deset. u aba ligi mega studentski igokea zadar cedevita su se ispisali po ovim majmunima kaminskiom kaboklu ponitki i panteru koji jednu odigra ko svet pa pet je k.určina

može mu se da ebe rumenog i ostoju koji ebu naivčine koji im zakupiše arenu a za leba nemaju posle

ok, treba da budemo ko ciganka da budemo zadvoqni učešćem samim u evro ligi i da nas otresa jedan usrani virtus pa bajern u sred arene...

nemamo mi kvalitet da bduemo prvi ni u aba ligi. kakvi god da su oni su u ovom trenutku za nesto bolji i to je dovoljno za prednost domaceg terena

kolko god hvalisali zeljka pomiriti se mora sa činjenicom da titule osvaja kada ima ekipu milionera ili ti roster vrhunskih od bar 8 igrača i plus sasvim dobra dva tri igrača..

kolik oje samo utkamica prosuo u zadnjim sekundama... prosle godine baskonija uemsto da pravimo faul kad imamo plus tri na 7 sekundi mi ga pusitmo da trci do kraja i stuen trojku...
ove godine isto da nema ko uhvatiti loptu podk osem koju je moneke pokupio...

od virtusa ej puci kod kuce i bajerna!

pa koje kriv sto ih nije pripremio bar za to ako vec ne mozes dobijati ozbiljnija imena...

ovde je on nonsalantan glumi gospodina. moze mu se ima i ovde ogromnu lovu . plusu ne mora mator da se potuca po svetu vise i stranim zemljama...

Evo ga, dobro smo igrali ali nije nas išao šut :dash:

Screenshot_2024-05-15-23-32-45-124_com.android.chrome-edit.jpg

Daj bre, potpuno smo malokrvni, ovo je sramota a ne sport. Nema to veze sa Čovićem nego s nama. Oni jure svaku loptu i ginu u odbrani, mi dolazimo na utakmice turistički.
Nikad nisam ni sporio da smo malokrvni i tanki kao tim, ne razumem u cemu je problem.

Za mene je generalno daleko veci problem sta se radi pred svako finale bilo cega u poslednjih 10+ godina, to nije sport nego kriminal, a ovo o cemu ti pricas je nasa greska ove sezone (sto je napravljen tim takvog karaktera) i sto moramo da ispravljamo za sledecu sezonu ako mislimo opet imati onu prethodnu sezonu, a cekali smo i vise od nje. I da, sport je da se nekad tako u.se.res i pogresis, to si i ti pricao ako se ne varam.

Sad mi "uzivamo" u tome a sve smo vec znali i pre - Zelimir ima lezeran i ne-vujosevicevski pristup odredjenim stvarima u vezi tima, ove sezone ne pali. Ocigledno pali sa igracem tipa Lesor koji ce sam po sebi da grize, i ocigledno ne pali sa ladovinom Kaminskim. I isto tako smo znali da panteri zive da naprave Severnu Koreju za finale ABA-lige. Zato smo mi imali proslu sezonu i u istoriji mnogo vise od toga, a oni nece imati nikad ni ono sto smo mi imali prosle sezone, samo popljackane titule u covicevskim brlozima.

Sad, kao navijaci smo se nadali boljem, i to je normalno.

Nikad nisam ni sporio da smo malokrvni i tanki kao tim, ne razumem u cemu je problem.

Za mene je generalno daleko veci problem sta se radi pred svako finale bilo cega u poslednjih 10+ godina, to nije sport nego kriminal, a ovo o cemu ti pricas je nasa greska ove sezone (sto je napravljen tim takvog karaktera) i sto moramo da ispravljamo za sledecu sezonu ako mislimo opet imati onu prethodnu sezonu, a cekali smo i vise od nje. I da, sport je da se nekad tako u.se.res i pogresis, to si i ti pricao ako se ne varam.

Sad mi "uzivamo" u tome a sve smo vec znali i pre - Zelimir ima lezeran i ne-vujosevicevski pristup odredjenim stvarima u vezi tima, ove sezone ne pali. Ocigledno pali sa igracem tipa Lesor koji ce sam po sebi da grize, i ocigledno ne pali sa ladovinom Kaminskim. I isto tako smo znali da panteri zive da naprave Severnu Koreju za finale ABA-lige. Zato smo mi imali proslu sezonu i u istoriji mnogo vise od toga, a oni nece imati nikad ni ono sto smo mi imali prosle sezone, samo popljackane titule u covicevskim brlozima.

Sad, kao navijaci smo se nadali boljem, i to je normalno.
Ne seri sad botino ostojina!

Uvek si govorio ksko ce se popraviti doci na svoje...

Samo budala nije video sta radi ostoja
Etp to ******i zamazo oči sa limarom igro si malo evro ligu ni mesju 10 nisu mogli, u i mrs u misiju rupu zadovoljan kasicicom...

U aba ligi ku.rčina i sad ces se morati moliti da ti daju vajld kard ko bedniku neaposobnom...

Da Bog da ne igrali evro ligu!

Jednom je data vajld kard turskom miljeniku vise nema!

Ај мало у одбрану играча, није једноставно ни створити тај вољни моменат кад ти судијска тројка не дозвољава да играш. Узгред, оно што теби свира као фаул у нападу, противнику свира кош плус додатно. Жељко је од играча тражио да играју кошарку, без полемике са судијама, што је требало да држи концентрацију, али није успело. Причам о првој утакмици, ова друга је само последица прве...

Ај мало у одбрану играча, није једноставно ни створити тај вољни моменат кад ти судијска тројка не дозвољава да играш. Узгред, оно што теби свира као фаул у нападу, противнику свира кош плус додатно. Жељко је од играча тражио да играју кошарку, без полемике са судијама, што је требало да држи концентрацију, али није успело. Причам о првој утакмици, ова друга је само последица прве...
Što nisu bili prvi i ostvarili prednost terena?

Back