KK Partizan

Ko li pušta ovakve glasine da mi je znati :per:

1000006935.jpg

AXIkwuN.jpeg

.
Негде сам наишао да је друга њихова ведета активна на мрежи по питању "духовитих" порука које се тичу Партизана.

Наводно су изјаве из децембра пред дерби, на налозима Стаменковића (овог бонуса репрезентације Н. Зеланда) и Букарија, његових менталних способности дело.

Саботера са њихове стране колико нећеш.

На нашој страни, јављају се неке наше ведете забринуте "шта управа (не)ради" и "где су легенде".

Јасно себе искључују из реда оних који су ћутали када је требало говорити, а сада су истрчали у прве редове да шутну мртво магаре.

Наравно, ником не пада на памет да постави питање регуларности ове карикатуре од првенства.

Ваљда је ту, како Пиксета рече, одавно све решено...

.

Dobra utakmica u Podgorici.. muška , tvrda.. ali još jedan poraz u egal završnici.. neverovatno je da nam se to dešava cele sezone.. Aleksa je morao ono da ubaci na kraju
Šta je tu je idemo na pobedu u petak ..mora to malo bolje

Dobra utakmica u Podgorici.. muška , tvrda.. ali još jedan poraz u egal završnici.. neverovatno je da nam se to dešava cele sezone.. Aleksa je morao ono da ubaci na kraju
Šta je tu je idemo na pobedu u petak ..mora to malo bolje
Utakmica je bila užasna a naš tim potpuno bezidejan.

Zanimljivo kad Minesota prebije mlitavi Denver ti likuješ, ali kad Budućnost prebije mlitavi Partizan tebi je to muška utakmica?

Mislim da gore nismo mogli da odigramo, a imali smo šut za pobedu u Morači. Budućnost je truba, prolazimo ih ali me strah za posle, jer ako nastavimo sa ovakvom sramotom od igre nemamo šta da tražimo u finalu.

Zanimljivo kad Minesota prebije mlitavi Denver ti likuješ, ali kad Budućnost prebije mlitavi Partizan tebi je to muška utakmica?

Mislim da gore nismo mogli da odigramo, a imali smo šut za pobedu u Morači. Budućnost je truba, prolazimo ih ali me strah za posle, jer ako nastavimo sa ovakvom sramotom od igre nemamo šta da tražimo u finalu.
Budućnost nas nije prebila..dobila pola koša.. Budućnost je dobra ekipa.. Minesota je zgazila Denver u obe utakmice..ako je neko bio mlitav od ove 4 ekipe to je tvoj Denver i Jokara Slanina

опуштено

ово је договорено и очекивано

минесота је ишамарала денвер обе утакмице.

ишамарала, не добила.

понизила пљунула.

једва чекам метлу јокићу да видимо дал ће бит патриЈота и придружити се олимпијском тиму или ће да јури коњове....

окупљање је 17 јуна имаће времена да одмори....

будућност је крш екипа.

прави крш.

немојте се заваравaти.

са циганима смо ту негде егал по снази.

њихов плус је што већом енергијом играју.

наши док упале они одоше на плус 20

опет надам се да ћемо их брејкнути.

у случају брејка у једној од прве две кући морамо добити иначе ништа од титуле.

Termini utakmica finalne serije:

1. utakmica
(domaćin Crvena zvezda): ponedeljak, 13. maj

2. utakmica (domaćin Crvena zvezda): sreda, 15. maj

3. utakmica (domaćin Partizan): nedelja, 19. maj

*4. utakmica (domaćin Partizan): utorak, 21. maj

*5. utakmica (domaćin Crvena zvezda): subota, 25. maj

*ukoliko bude potrebe

Примили смо 54 поена за полувреме, све што су шутнули ушпо је, зато се у другом вратило када их је стао шут.
Primili toliko poena zbog najgluplje odbrane koju Željko forsira. Mislis vratilo se kad je sudijska trojka preuzela stvari u svoje ruke. Sramota sta se radi, a pre nego sto ista kazes ovo isto sve mislim i za crveno beli tabor.
Samo kad bi onaj na vlasti ukinuo sve donacije oba KK...

Kakvi qrci palci Vučić,vas treba udarati tokom cele utakmice,ništa bolje niste zaslužili posle onog sinoć.
Pravite se u komentarima nevinašca pa nema mooda niko da izkomentariše onu sudijsku divljačiju sudija sa vašeg platnog spiska Pukla i Javora (Boltauzer "opravdano odsutan")

Primili toliko poena zbog najgluplje odbrane koju Željko forsira. Mislis vratilo se kad je sudijska trojka preuzela stvari u svoje ruke. Sramota sta se radi, a pre nego sto ista kazes ovo isto sve mislim i za crveno beli tabor.
Samo kad bi onaj na vlasti ukinuo sve donacije oba KK...
Да, ми смо паметни, Жељко не зна ништа!Очито нешто целе сезоне не функционише али да је то Жељко тешко, не прави он фаулове када не треба, не заграђује обруч он, не избацује чисте лопте у аут он.Једино што га критикујем је што држи ону незналицу на плеју, али тај ће да оде када Остоја одлепрша.
Каква бре судијска тројка, утакмицу је решио шут, дали су 7 тројки од 9 у првом полувремену, уз то неки фаулови за три, преко руке, или уз наскок, а у другом вола нису могли да погоде, завршили са 9 тројки од 18.Све у свему боља екипа иде даље, требало је да се заврши још у Подгорици али је Алекса промашио зицер, ту ми причај о крађи.
И не мешај Партизан са Човићевим клубом нема смисла, циркус тек сад креће.
Слажем се али да Партизану уплате 6 милиона евра пре тога, колико су уплатили Човићу само у последњих месец дана, ваљда за 16 место у Евролиги, није много.

Back