KK Partizan

Kevin Panter se oglasio u debaklu Zvezde u Istanbulu​

https://sportal.blic.rs/kosarka/kk-...u-meca-efes-crvena-zvezda/2024041119094541381

E ovog čamugu sam jedva čekao da se javi ...
prosuo je puno toga i sad bi dase vadi na zvezdu ?
nasao je crkvu u koju ce da se moli

porazi od virtusa bajerna kuci su nedopustivi ako oces u top 8

plej in ko 10 je gubljenje vremena... ne bi dobili dve u gostima , i da dobiju idu na real...

tako da vrlo glupo od njega , sami su krivi za sve

Dobro ... mi smo tu gde jesmo .. i to je to ...

Idemo dalje ... sledeće sezone mora mnogo bolje
ajde ne mastaj gluposti

9 10 sezona u evro ligi ste cirkus , nemate vi ni genetiku kosarkasku u kadru trenerskom strucnom stabu i tradiciju niti navijace za to u basketu

zeliteda bude ko komsija koji je institucija

prosto ne ide

drz se fudbala i gledaj kako bolje u sledecoj sezoni, ovde ste sa covicem go cirkus...da ne navlaci finala aba lige ni to ne biste uzeli nikad

Najjace mi je sto na tom spisku Pantera 1 nema jos Treja Tompkinsa. :mrgreen: Porodicna firma koja dovodi uglavnom renomirane evroligaske kosarkase kao da dovoze Dodikove glasace iz RS, autobusima. I u svojim najjacim ligama su na fazon pretposlednjem mestu.

Mi ne bismo doveli Smita da se Aleksa nije povredio. A to sto smo doveli smo sve otprilike omasili. :mrgreen: Bar za EL nivo. Bice mi zanimljivo koja ce biti procena, da li ce Ponitka, PJ, Kaboklo i Kaminski ostati ako se ceni da imaju potencijala, jer ga imaju, ali pitanje je procene da li se moze ocekivati napredak ili ne. PJ pri tom ima samo jednosezonski ugovor. I da li ce Jaramaz ostati na fazon samo zato sto je domaci igrac.

Ja bih nekog od njih ostavio svakako, ali pitanje je koga. Ako se moze ocekivati napredak Kaminskog pre svega defanzivno, obe ruke gore za njega.
hrvat, da ostavis r srpsku na miru

virtus deseti na kraju

poslednjih sedam poraza
samara ih ko stigne

oni nisu smeli da nas dobiju kod nas

na pcoetku su bili hit dok su svi bili jos neozbiljni ili se uhodavali

kad krenulo zavrsetak padose sa treceg mesta ko sa sljive...

efes da nije bio povredjen otkom citave sezone , puno igraca van igre... bili bi visoko plasirani

takoda mi nikako iznad desetog mesta nismo ni mogli, a i da je milano bio kao sto je pri kraju ni to .... tako da je 11to mesto realnost koju sam jos rekao na pocetku seyone oko desetog mesta...

bitno da im ostoja mazno lovu za karte...prodo im maglu

pa ako zelimo biti ucesnici samo onda ok ... to je coviceva strategija

Oprostaj u lepom stilu od ovogodisnje EL. Moglo je svakako bolje, ali i ovako se nismo obrukali. Cak naprotiv.
Nije se Partizan obrukao? Vala jeste jer su izgledali kao amateri ili pocetnici koji su prvi put uzeli loptu na mnogim utakmicama koje su izgubili u poslednjim minutima. Najveci problem je Zeljko Obradovic. Partizan dok ga je vodio Trinkijeri je izgledao 10x ozbiljnije i bolje nego sada tj. od kad se Zeljko vratio

Nije se Partizan obrukao? Vala jeste jer su izgledali kao amateri ili pocetnici koji su prvi put uzeli loptu na mnogim utakmicama koje su izgubili u poslednjim minutima. Najveci problem je Zeljko Obradovic. Partizan dok ga je vodio Trinkijeri je izgledao 10x ozbiljnije i bolje nego sada tj. od kad se Zeljko vratio
Pusti nas, navijače Partizana da sami procenimo da li smo zadovoljni učinkom svog kluba. Imaš ti svoj klub kojim bi trebalo da se baviš, ne našim.

Da se razumemo, ako ne osvojimo Aba ligu, biće očajna sezona.

Samo čekam naredne sezone Ostoja da poveća ponovo sezonske.

Zbog cena sezonskih, sirotinja ispašta a sirotinja navija bolje od bilo kog da dubokim dzepom. Nivo 400 je uvek bio top.

Da se razumemo, ako ne osvojimo Aba ligu, biće očajna sezona.

Samo čekam naredne sezone Ostoja da poveća ponovo sezonske.

Zbog cena sezonskih, sirotinja ispašta a sirotinja navija bolje od bilo kog da dubokim dzepom. Nivo 400 je uvek bio top.
Nisam primetio da je dvorana bila prazna ove sezone, što znači da karte nisu bile skupe.

Kk Partizan treba da bude isplativ biznis i da što manje zavisi od državne milostinje, odlazak na sportske utakmice nije socijalna kategorija. Svakako će se deliti neke karte deci i posebnim kategorijama, ali pravi navijač mora da bude spreman da i novcem stane iza kluba.

Nisam primetio da je dvorana bila prazna ove sezone, što znači da karte nisu bile skupe.

Kk Partizan treba da bude isplativ biznis i da što manje zavisi od državne milostinje, odlazak na sportske utakmice nije socijalna kategorija. Svakako će se deliti neke karte deci i posebnim kategorijama, ali pravi navijač mora da bude spreman da i novcem stane iza kluba.

Navijanje prošle sezone je bilo mnogo bolje.
Naravno da nije bila prazna hala ali umesto sa pravim navijačima, napunjeno sa ko zna kakvim. Bio sam silom prilike protiv Makabija da gledam u Bg, dosta se izmenila publika.

Po prosečnoj posećenosti EL utakmica čitave sezone Partizan je broj 1, a Zvezda broj 2 (sto je meni vrlo iznenadjujuće da mi Srbi dosta više posećujemo arenu od npr. dosta mnogobrojnijih Španaca sa vrlo jakim klubovima Realom i Barsom):

https://en.wikipedia.org/wiki/2023–24_EuroLeague_regular_season#Average_home_attendances

Navijanje prošle sezone je bilo mnogo bolje.
Naravno da nije bila prazna hala ali umesto sa pravim navijačima, napunjeno sa ko zna kakvim. Bio sam silom prilike protiv Makabija da gledam u Bg, dosta se izmenila publika.
Ceo svet želi da prisustvuje utakmici kkp, mnogo stranaca dolazi u beograd samo da bi prisustvovali utakmici tako da nemoj da očekuješ 20.000 okorelih grobara u dvorani u Evroligi, a to je pozitivna stvar.

1000006526.jpg

Имамо најбољег тренера на свету...како да га заменимо?...са ким ?
Иначе ова сезона јесте "слабија" од прошле...и по навијању,игри,успеху,на моменте ми и Жељко делује ...не знам прави израз...
у паду форме ?

Zelimir posle dobre sezone ima jednu losu, svi pamtimo da smo prelazili preko njega redovno posto bi postao prvak Evrope prethodne sezone. Jedne sezone uradi svoje, pa onda pusta malo druge, pa opet. :mrgreen:

Имамо најбољег тренера на свету...како да га заменимо?...са ким ?
Иначе ова сезона јесте "слабија" од прошле...и по навијању,игри,успеху,на моменте ми и Жељко делује ...не знам прави израз...
у паду форме ?

Megin trener? Ima dosta trenera koji imaju svežije ideje. Problem kod Željka što svi znaju njegovu igru. Nema ništa novo.

Back