Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.832
baš sada gledam košarku sa Valensijom , ma sala dupkem puna
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prosuo je puno toga i sad bi dase vadi na zvezdu ?Kevin Panter se oglasio u debaklu Zvezde u Istanbulu
https://sportal.blic.rs/kosarka/kk-...u-meca-efes-crvena-zvezda/2024041119094541381
E ovog čamugu sam jedva čekao da se javi ...
ajde ne mastaj glupostiDobro ... mi smo tu gde jesmo .. i to je to ...
Idemo dalje ... sledeće sezone mora mnogo bolje
hrvat, da ostavis r srpsku na miruNajjace mi je sto na tom spisku Pantera 1 nema jos Treja Tompkinsa.Porodicna firma koja dovodi uglavnom renomirane evroligaske kosarkase kao da dovoze Dodikove glasace iz RS, autobusima. I u svojim najjacim ligama su na fazon pretposlednjem mestu.
Mi ne bismo doveli Smita da se Aleksa nije povredio. A to sto smo doveli smo sve otprilike omasili.Bar za EL nivo. Bice mi zanimljivo koja ce biti procena, da li ce Ponitka, PJ, Kaboklo i Kaminski ostati ako se ceni da imaju potencijala, jer ga imaju, ali pitanje je procene da li se moze ocekivati napredak ili ne. PJ pri tom ima samo jednosezonski ugovor. I da li ce Jaramaz ostati na fazon samo zato sto je domaci igrac.
Ja bih nekog od njih ostavio svakako, ali pitanje je koga. Ako se moze ocekivati napredak Kaminskog pre svega defanzivno, obe ruke gore za njega.
samo da tu ne bude stani pani... jer mi nemamo nesto izrazito bolji tim vec za nijansu duzi roster ...Okrenimo se obavezama u ABA-ligi.
Nije se Partizan obrukao? Vala jeste jer su izgledali kao amateri ili pocetnici koji su prvi put uzeli loptu na mnogim utakmicama koje su izgubili u poslednjim minutima. Najveci problem je Zeljko Obradovic. Partizan dok ga je vodio Trinkijeri je izgledao 10x ozbiljnije i bolje nego sada tj. od kad se Zeljko vratioOprostaj u lepom stilu od ovogodisnje EL. Moglo je svakako bolje, ali i ovako se nismo obrukali. Cak naprotiv.
Pusti nas, navijače Partizana da sami procenimo da li smo zadovoljni učinkom svog kluba. Imaš ti svoj klub kojim bi trebalo da se baviš, ne našim.Nije se Partizan obrukao? Vala jeste jer su izgledali kao amateri ili pocetnici koji su prvi put uzeli loptu na mnogim utakmicama koje su izgubili u poslednjim minutima. Najveci problem je Zeljko Obradovic. Partizan dok ga je vodio Trinkijeri je izgledao 10x ozbiljnije i bolje nego sada tj. od kad se Zeljko vratio
Nisam primetio da je dvorana bila prazna ove sezone, što znači da karte nisu bile skupe.Da se razumemo, ako ne osvojimo Aba ligu, biće očajna sezona.
Samo čekam naredne sezone Ostoja da poveća ponovo sezonske.
Zbog cena sezonskih, sirotinja ispašta a sirotinja navija bolje od bilo kog da dubokim dzepom. Nivo 400 je uvek bio top.
Nisam primetio da je dvorana bila prazna ove sezone, što znači da karte nisu bile skupe.
Kk Partizan treba da bude isplativ biznis i da što manje zavisi od državne milostinje, odlazak na sportske utakmice nije socijalna kategorija. Svakako će se deliti neke karte deci i posebnim kategorijama, ali pravi navijač mora da bude spreman da i novcem stane iza kluba.
Nisam primetio da je dvorana bila prazna ove sezone, što znači da karte nisu bile skupe.
Kk Partizan treba da bude isplativ biznis i da što manje zavisi od državne milostinje, odlazak na sportske utakmice nije socijalna kategorija. Svakako će se deliti neke karte deci i posebnim kategorijama, ali pravi navijač mora da bude spreman da i novcem stane iza kluba.
Ceo svet želi da prisustvuje utakmici kkp, mnogo stranaca dolazi u beograd samo da bi prisustvovali utakmici tako da nemoj da očekuješ 20.000 okorelih grobara u dvorani u Evroligi, a to je pozitivna stvar.Navijanje prošle sezone je bilo mnogo bolje.
Naravno da nije bila prazna hala ali umesto sa pravim navijačima, napunjeno sa ko zna kakvim. Bio sam silom prilike protiv Makabija da gledam u Bg, dosta se izmenila publika.
Ceo svet želi da prisustvuje utakmici kkp, mnogo stranaca dolazi u beograd samo da bi prisustvovali utakmici tako da nemoj da očekuješ 20.000 okorelih grobara u dvorani u Evroligi, a to je pozitivna stvar.
Pravom navijaču neće biti problem da prisustvuje utakmicama ABA lige, ako nema para za Evroligu.Stranci su bili i prošle godine.
Problem je u tome što je oterana sirotinja.

Имамо најбољег тренера на свету...како да га заменимо?...са ким ?
Иначе ова сезона јесте "слабија" од прошле...и по навијању,игри,успеху,на моменте ми и Жељко делује ...не знам прави израз...
у паду форме ?