diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Ko li pušta ovakve glasine da mi je znati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se nikako ne može pretpostaviti, prava misterijaKo li pušta ovakve glasine da mi je znati![]()

To se nikako ne može pretpostaviti, prava misterija![]()
Utakmica je bila užasna a naš tim potpuno bezidejan.Dobra utakmica u Podgorici.. muška , tvrda.. ali još jedan poraz u egal završnici.. neverovatno je da nam se to dešava cele sezone.. Aleksa je morao ono da ubaci na kraju
Šta je tu je idemo na pobedu u petak ..mora to malo bolje
Budućnost nas nije prebila..dobila pola koša.. Budućnost je dobra ekipa.. Minesota je zgazila Denver u obe utakmice..ako je neko bio mlitav od ove 4 ekipe to je tvoj Denver i Jokara SlaninaUtakmica je bila užasna a naš tim potpuno bezidejan.
Zanimljivo kad Minesota prebije mlitavi Denver ti likuješ, ali kad Budućnost prebije mlitavi Partizan tebi je to muška utakmica?
Mislim da gore nismo mogli da odigramo, a imali smo šut za pobedu u Morači. Budućnost je truba, prolazimo ih ali me strah za posle, jer ako nastavimo sa ovakvom sramotom od igre nemamo šta da tražimo u finalu.
Šta si ti sinoć pozitivno video u našoj igri?Budućnost nas nije prebila..dobila pola koša.. Budućnost je dobra ekipa.. Minesota je zgazila Denver u obe utakmice..ako je neko bio mlitav od ove 4 ekipe to je tvoj Denver i Jokara Slanina
borbenost!!!Šta si ti sinoć pozitivno video u našoj igri?
опуштеноUtakmica je bila užasna a naš tim potpuno bezidejan.
Zanimljivo kad Minesota prebije mlitavi Denver ti likuješ, ali kad Budućnost prebije mlitavi Partizan tebi je to muška utakmica?
Mislim da gore nismo mogli da odigramo, a imali smo šut za pobedu u Morači. Budućnost je truba, prolazimo ih ali me strah za posle, jer ako nastavimo sa ovakvom sramotom od igre nemamo šta da tražimo u finalu.
минесота је ишамарала денвер обе утакмице.Utakmica je bila užasna a naš tim potpuno bezidejan.
kad im je najbolji iskljucenПримили смо 54 поена за полувреме, све што су шутнули ушпо је, зато се у другом вратило када их је стао шут.
Primili toliko poena zbog najgluplje odbrane koju Željko forsira. Mislis vratilo se kad je sudijska trojka preuzela stvari u svoje ruke. Sramota sta se radi, a pre nego sto ista kazes ovo isto sve mislim i za crveno beli tabor.Примили смо 54 поена за полувреме, све што су шутнули ушпо је, зато се у другом вратило када их је стао шут.
Да, ми смо паметни, Жељко не зна ништа!Очито нешто целе сезоне не функционише али да је то Жељко тешко, не прави он фаулове када не треба, не заграђује обруч он, не избацује чисте лопте у аут он.Једино што га критикујем је што држи ону незналицу на плеју, али тај ће да оде када Остоја одлепрша.Primili toliko poena zbog najgluplje odbrane koju Željko forsira. Mislis vratilo se kad je sudijska trojka preuzela stvari u svoje ruke. Sramota sta se radi, a pre nego sto ista kazes ovo isto sve mislim i za crveno beli tabor.
Samo kad bi onaj na vlasti ukinuo sve donacije oba KK...