KK Partizan

Brt mrzi me da čitam al znam da ste ti i neki govorili da ćemo biti 13 ti na kraju
Sačekajmo još 8 dana pa da vidimo da l smo 13 ti.. deseti iii deveti..blizu je 12 ti april..
ја сам слепче рекао да нема шансе да уђемо у плеј ин , међу првих 10!
а потом сам додао да како стоје ствари можемо бити чак и 13ти

углавном рекох и пред гостовање ефеса у истанбулу да ће ефес добити да немамо шансе. тако да иди код остоје по сендвич и моли за аутограм крминског и прдокла

Mi smo imali ne situaciju u svojim rukama, nego finise utakmica u svojim rukama. Sa dve ili tri utakmice koje smo poklonili drugima, pre svega Olimpijakosu i Bajernu, nista ne bismo mislili o ovome. Jedino mi zao sto nemam za koga navijati, sve do zla boga odvratne ekipe osim mozda Monaka i Barselone donekle, ali brate, sta se dozvolilo smecarskom Realu ovih sezona, samo bahato. Panteri za bogate.

Steta za one silne poraze na jednu loptu, samo jednu utakmicu da smo resili u nasu korist bila bi sasvim neka druga pesma. Kako god sledi borba za Aba trofej protiv tima koga smo opet ostavili daleko iza sebe u EL uprkos silnim milionima ulozene u navedene. Znamo u kakav se cirkus upustamo, reakcija i motivacija moraju i bice na 200%.

srpska posla - kalkulacije

i pored prosutih utkamica od ranije (bajern virtus obe u beogradu) imao si odlučujuću protiv olimpijakosa na svom terenu. imo si 13 plus pred poslednju deonicu.
prosuo si.

umesto da rutinski dovedeš krjau, ideš na kontakt i bacanja, tako i u odbrani, ti brzaš , gubiš puno lopti, šutiraš trojke brzopletene kao da ti juriš veliki minus...

diletanti.

onome ko imalo ima mozga bilo je jasno da efes dobija u poslednjoj jer su u odličnoj formi i konačno kompletni... da postoji veliak sansa da real to odradi u korist baskonije koja sad ima priliku za osmo mesto koje bi joj donelo borbu za čak sedmo mesto...

a ti kalkuliši i veruj ostoji koji ti proda karte papreno još skuplje ne go prošle sezone i proda maglu da ćemo igrati fajnal for,,,

svi su verovali da željko mođe da izvuče i sa ovim retardimma ... pa ne može. kabolko kaminski dožer andjuša jare smailaga balša i retard jare nisu za prvih deset o prvih osam da ne pricamo...

Steta za one silne poraze na jednu loptu, samo jednu utakmicu da smo resili u nasu korist bila bi sasvim neka druga pesma. Kako god sledi borba za Aba trofej protiv tima koga smo opet ostavili daleko iza sebe u EL uprkos silnim milionima ulozene u navedene. Znamo u kakav se cirkus upustamo, reakcija i motivacija moraju i bice na 200%.
kakvi kompleksi od čmara čovketa limenog...

jes mi smo uložili sitnicu ...

Za sledeću sezonu mora žestoko da se tim formira. Prvo mora da čistimo igrače koje ove godine nisu ništa napravili u EL.

Smit, Ponitka prvi. Panter što nas više puta ukanalio. Andjušiš epizodista. Smajli jer je pogubljen ove sezone da je od potencijala postao klasičan igrač. Dožer promašaj.

Od srpskih igrala ostali bi Avramović, Trifunović i Balša.

Od stranih Naneli, Ledej i neko izmedju (Kaminskog ili Kabokla)

To je šest igrača. Šest moraju da dodju.

Ako je neko verovao da smo mi sa ovim timom mogli da osvojimo EL, taj je bao optimista.

Da bi bili konkurenti da osvojimo EL, potrebno je imati dve kvalitetne petorke. Da oni što su na klupi imaju iste kvalitete od onih što su na terenu.

Još je rano ali ja jako želim Klajburna u Partizanu. Takodje i Moneke, on mislim da čak i ima želju da dodje.

I da, bez jednog čistog pleja bolje i da ne krećemo sezonu sledeću.

сада све мисли на финале аба лиге.
биће јако тешко. реално ово није тим неког квалитета. прошлогодишњи је далеко боњи јер су перјанице били лесор папапетру егзум. и мадар недостаје...

сада све мисли на финале аба лиге.
биће јако тешко. реално ово није тим неког квалитета. прошлогодишњи је далеко боњи јер су перјанице били лесор папапетру егзум. и мадар недостаје...
Ove godine je uprava maznula sebi proviziju na uštrb nešto lošije ekipe koje su sastavili.
Ništa specijalno.Da su sastavili dobru ekipu ne bi maznuli sebi lovu.

srpska posla - kalkulacije

i pored prosutih utkamica od ranije (bajern virtus obe u beogradu) imao si odlučujuću protiv olimpijakosa na svom terenu. imo si 13 plus pred poslednju deonicu.
prosuo si.

umesto da rutinski dovedeš krjau, ideš na kontakt i bacanja, tako i u odbrani, ti brzaš , gubiš puno lopti, šutiraš trojke brzopletene kao da ti juriš veliki minus...

diletanti.

onome ko imalo ima mozga bilo je jasno da efes dobija u poslednjoj jer su u odličnoj formi i konačno kompletni... da postoji veliak sansa da real to odradi u korist baskonije koja sad ima priliku za osmo mesto koje bi joj donelo borbu za čak sedmo mesto...

a ti kalkuliši i veruj ostoji koji ti proda karte papreno još skuplje ne go prošle sezone i proda maglu da ćemo igrati fajnal for,,,

svi su verovali da željko mođe da izvuče i sa ovim retardimma ... pa ne može. kabolko kaminski dožer andjuša jare smailaga balša i retard jare nisu za prvih deset o prvih osam da ne pricamo...
Igrači kvaliteta a ba lige.Igrali su i iznad očekivanja obzirom na njihove sposobnosti.Uprava maznula lovu hebe im se za sve drugo.

u tom finalu sa čovićem bitangom biće teško jer nemamo prednost terena ako dođe do pete ... ako želimo titulu moramo sve da učinimo za brejk.
to proed čovića i svega što će uslediti kao priprema će biti izuzetno teško...

što se sastava tiče kod njih vidim trojicu koaj se izdvaja
nedović
teodosić (sigurno će dati sve od sebe da uzme titulu u penzionerske dane )
gedraitis

mitrović je da kađemo kršten igrač ali očito se više od njega očekivalo

topić je još mlad ali ok veoma perspektivan i mođe im goditi mladost u finalu ako bude spreman

branko lazić je debilčina svi znamo ali će igrati i udarati iz sve snage nase igrace to niko ne sumnja

davidovac je ispod prosecan igrac ali je vredan i uporan...

bolomboj ? gilespi ? nije to ništap osebno čak ni prosečno , zavisi od dana

jago ? a ništa bolji od andjuše ili jareta

dakle , ono što mi znamo je da i ovakvi kakvi smo ipak imamo nešto duži i kvalitetniji roster od njih
tu je naša prednost. oni će uvjek ići kao i do sada da gaze uz atmosferu i frku pritiske na početku dok se ima snage. kljusina pijana teodosić je igrač za maksimum 3 trećine u fulu i to je pitanje...

tu je i nedović otprilike nepto malo jače...

dakle ne smemo da dopustamo ko na proslim derbijima u evro i aba ligi da nas oderu na pocetku sa 20 razlike ....

ako im mi nametnemo dobar ritam odbrnaom paklenom i brzim kretanjem u napadu oni neće moći da prate to do kraja.... krajem tereće će popuštati a u četvrtoj će biti ko lipsali magarci...

nemojte se zavaravti da smo mi ko bolji dosta... jadni smo mi to smo i videli ove sezone...

kaboklo kaminski dožer nije to nešto scim ćeš mirno ući u susret s panterima...

naprotiv...

ppotom jare balša smailaga .... pa aandjuša

čini mi se da nismo ni malo jači...
već da smo tu negde ?

Pomozi nam Bože

Back