KK Partizan

Dobra igra i važna pobeda..
Sutra čekamo Fener i Real da dobiju
Pa da ovi što su sra li o 13 mestu poput Kapetana popuše krac
Veruj u dva poraza baskonije. To je veća realnost.

Ostaje ti da čekaš i moliš se da drugi odrade posao koji si prosuo sa plus 13.

Efes ne čeka. On ima sve u svojim rukama pa šta bude.

Pogledaj dobro prvu četvorku i ko im ostao do kraja i međusobne duele između sebe, pao Monako i barsa... Među njih tri barsa najlošiji skor a svi će dobiti do kraja... Barsa zadnju protiv asvela, dobiće i biće četvrta verovatno.

Dakle fener ne može biti 4ti i da dobije efes i olimpijakos u poslednjoj...

Svesno im je onda peti il šesti.... A efesu samo pobeda igra... Plus što su u naletu otkad su konačno kompletni...

Više verujem u Baskoniju i dva poraza.

No ajde, čeka te grozničavo veče da drugi odlučuju o nama... Jer smo bili nesposobni i prosuli plus 13

Veruj u dva poraza baskonije. To je veća realnost.

Ostaje ti da čekaš i moliš se da drugi odrade posao koji si prosuo sa plus 13.

Efes ne čeka. On ima sve u svojim rukama pa šta bude.

Pogledaj dobro prvu četvorku i ko im ostao do kraja i međusobne duele između sebe, pao Monako i barsa... Među njih tri barsa najlošiji skor a svi će dobiti do kraja... Barsa zadnju protiv asvela, dobiće i biće četvrta verovatno.

Dakle fener ne može biti 4ti i da dobije efes i olimpijakos u poslednjoj...

Svesno im je onda peti il šesti.... A efesu samo pobeda igra... Plus što su u naletu otkad su konačno kompletni...

Više verujem u Baskoniju i dva poraza.

No ajde, čeka te grozničavo veče da drugi odlučuju o nama... Jer smo bili nesposobni i prosuli plus 13
Brt mrzi me da čitam al znam da ste ti i neki govorili da ćemo biti 13 ti na kraju
Sačekajmo još 8 dana pa da vidimo da l smo 13 ti.. deseti iii deveti..blizu je 12 ti april..

Poslednja izmena od moderatora:
večeras

Fener- Efes
Real- Baskonija

ostalo nas apsolutno više ne zanima

1) Fener i Real dobijaju: imamo meč loptu protiv Valensije za deseto mesto a u slučaju da u zadnjem kolu Virtus dobije Baskoniju u Bolonji bićemo deveti i imaćemo prednost domaćeg terena protiv Efesa u plej inu koji će biti deseti. U slučaju da u zadnjem kolu pobedimo i mi i Baskonija Baskonija će biti deveta i biće domaćin protiv nas.

2) Fener dobija, Real gubi : meč lopta protiv Valensije u zadnjem kolu i sa tom pobedom deseti smo.. u plej inu gostujemo Virtusu ili Baskoniji koji u poslednjem kolu u međusobnom duelu odlučuju ko je deveti a ko osmi.

3) Fener gubi, Real dobija: da bi bili deseti moramo da dobijemo Valensiju a da Virtus dobije Baskoniju.. gostujemo Efesu u plej inu

4) Fener gubi, Real gubi : ovaj scenario nas izbacuje iz svih kombinacija..ostaje teorija da Zvezda pobedi Efesa u zadnjem kolu što se naravno neće desiti.

Poslednja izmena:
večeras

Fener- Efes
Real- Baskonija

1) Fener i Real dobijaju: imamo meč loptu protiv Valensije za deseto mesto a u slučaju da u zadnjem kolu Virtus dobije Baskoniju u Bolonji bićemo deveti i imaćemo prednost domaćeg terena protiv Efesa u plej inu koji će biti deseti. U slučaju da u zadnjem kolu pobedimo i mi i Baskonija Baskonija će biti deveta i biće domaćin protiv nas.

2) Fener dobija, Real gubi : meč lopta protiv Valensije u zadnjem kolu i sa tom pobedom deseti smo.. u plej inu gostujemo Virtusu ili Baskoniji koji u poslednjem kolu u međusobnom duelu odlučuju ko je deveti a ko osmi.

3) Fener gubi, Real dobija: da bi bili deseti moramo da dobijemo Valensiju a da Virtus dobije Baskoniju.. gostujemo Efesu u plej inu

4) Fener gubi, Real gubi : ovaj scenario nas izbacuje iz svih kombinacija..ostaje teorija da Zvezda pobedi Efesa u zadnjem kolu što se naravno neće desiti.
Brt, al je sve zagomnalo. I to onako baš baš.

večeras

Fener- Efes
Real- Baskonija

Tupko, sve sam to već rekao i bez tvog referata od 2 km

Verujem u dva poraza baskonije pre nego da efes pukne večeras. Realno može real da pusti špance svoje Baskoniju... Može i fener da pusti Efesa je neće moći u prva četiri svakako...

večeras

Fener- Efes
Real- Baskonija

mala ispravka.. ukoliko se desi prvi scenario izgleda da smo opet deseti.. zatvara se krug mi, baskonija i efes i efes je tu najjači.. msm da se u krugu od tri ekipe gleda koš razlika i da nema veze što smo mi u međusobnim duelima bolji i od Španaca i od Turaka..ako nisam u pravu nek me neko ispravi.. dakle jbg..jedina nada je da Milano dobije obe pa da se zatvori krug 4 timova i tu smo onda mi najbolji i deveti..aj videćemo večeras kakav nas rasplet očekuje u zadnjem kolu

Poslednja izmena:
večeras lovu na efes. vredi pokušati.

ljudi su kompletni u poslednjih pet četri su dobili. sada kada su konačno bez povreda, dostigli formu, i imaju plej in teško da će to da prokockaju. Jeste teško gostovanje, najvećem konkurentu trenutno u turskoj pa će to biti ispit koji ako polože svakako i zaslužuju bar plej in. Po sastavu to svakako zaslužuju samo su bili skoro cjelu sezonu s povredama...

3.20 kvota u obzir uzeti produžetci

vredi pokušati

могу да замислим глупка како сад грицка ноктиће надајући се да ће фенер добити до краја да би дошао овде и правио се паметан како је он рекао...

јел фрка ?

кад чекаш да ти неко одради оно што си просуо...

то је тоооооооооооооооооооооооо

ефес нагузио фенера

рекоше глупан и тупан да је то немогуће

кад се у баскет разумеју колико и пиле у танге

то је тоооооооооооооооооооооооо

ефес нагузио фенера

рекоше глупан и тупан да је то немогуће

кад се у баскет разумеју колико и пиле у танге
Bosanac jbm ti sve žensko u familiji.. jel si srećan smrade ciganski?? Pogledaj na tabeli gde ste majmune

како стоје ствари у мадриду као што рекох, реал може да прода ово својим шпанцима да осигурају плеј ин...

тако да остојине наивчине које су му веровале у кењажу да ћемо играти фајнал фор могу да га кисну у дупе... он је окрено лову са картама потуривши им тупсоне прдокла , кретинског и дожера...

Gvna iz Madrida prodala.. onaj majmun iz Fenera prošlu dao 50 večeras 5..
Jbg šta je tu je.. uvek uz Partizan!!!
:mazi:
јутрос си прдуцкао као и увјек. јер се разумеш ко марица у кантар.

реал како и рекох може да прода. али ефес ће да добије најбитнију. кад су у последњих пет добили четри и сад потпуно комплетни сигурно неће просути плеј ин који су ухватили.

нису они дебилчине да проспу плус 13

Back