KK Partizan

Нисмо заслужили ове сезоне неки већи резултат, не због тога што су други играли нешто спектакуларно, већ што смо ми имали доста падова и превелики број пораза у утакмицама које смо могли да добијемо.Пола тих утакмица је само Пантер просуо, а и не волим да зависим од других.
Тако да треба победити Валенсију у последњој утакмици и тако достојно завршити сезону, уз наравно черечење Човића му Истанбулу што им увек желим.

u tom finalu sa čovićem bitangom biće teško jer nemamo prednost terena ako dođe do pete ... ako želimo titulu moramo sve da učinimo za brejk.
to proed čovića i svega što će uslediti kao priprema će biti izuzetno teško...

što se sastava tiče kod njih vidim trojicu koaj se izdvaja
nedović
teodosić (sigurno će dati sve od sebe da uzme titulu u penzionerske dane )
gedraitis

mitrović je da kađemo kršten igrač ali očito se više od njega očekivalo

topić je još mlad ali ok veoma perspektivan i mođe im goditi mladost u finalu ako bude spreman

branko lazić je debilčina svi znamo ali će igrati i udarati iz sve snage nase igrace to niko ne sumnja

davidovac je ispod prosecan igrac ali je vredan i uporan...

bolomboj ? gilespi ? nije to ništap osebno čak ni prosečno , zavisi od dana

jago ? a ništa bolji od andjuše ili jareta

dakle , ono što mi znamo je da i ovakvi kakvi smo ipak imamo nešto duži i kvalitetniji roster od njih
tu je naša prednost. oni će uvjek ići kao i do sada da gaze uz atmosferu i frku pritiske na početku dok se ima snage. kljusina pijana teodosić je igrač za maksimum 3 trećine u fulu i to je pitanje...

tu je i nedović otprilike nepto malo jače...

dakle ne smemo da dopustamo ko na proslim derbijima u evro i aba ligi da nas oderu na pocetku sa 20 razlike ....

ako im mi nametnemo dobar ritam odbrnaom paklenom i brzim kretanjem u napadu oni neće moći da prate to do kraja.... krajem tereće će popuštati a u četvrtoj će biti ko lipsali magarci...

nemojte se zavaravti da smo mi ko bolji dosta... jadni smo mi to smo i videli ove sezone...

kaboklo kaminski dožer nije to nešto scim ćeš mirno ući u susret s panterima...

naprotiv...

ppotom jare balša smailaga .... pa aandjuša

čini mi se da nismo ni malo jači...
već da smo tu negde ?

Pomozi nam Bože
Sve si pošteno i krajnje realno napisao nakon ove sezone.

Нисмо заслужили ове сезоне неки већи резултат, не због тога што су други играли нешто спектакуларно, већ што смо ми имали доста падова и превелики број пораза у утакмицама које смо могли да добијемо.Пола тих утакмица је само Пантер просуо, а и не волим да зависим од других.
Тако да треба победити Валенсију у последњој утакмици и тако достојно завршити сезону, уз наравно черечење Човића му Истанбулу што им увек желим.
Sami smo krivi, sami smo sve zagomnali. Nažalost.

Vukčević pljunuo na dve godine u Partizanu. Ja bih voleo da svako kaže istinu posle završetka saradnje sa Željkom, tj Partizanom.

Željko nije sposoban da razvije igrača, on može da dominira samo sa već formiranim igračima.

Kod Duleta je bila drugačija situacija, pod njegovom palicom se prosečni igrači formirali u kvalitetne.

.
Па рекао је и Вукчевић:

Ipak, o treneru Željku Obradoviću ima samo samo reči hvale.
"Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem", rekao je mladi košarkaš.

Шта је очекивао са 18 година, да у Евролиги буде врхунски центар/крило, са крхком конституцијом?

Кошаркашка правила у НБА се разликују од европских.

У НБА ни тим који напада ни тим који се брани не могу да проведу у рекету дуже од 3 секунде.

Ако тим који се брани проведе у рекету дуже од три секунде, свира се техничка, изводи бацање и тим који је нападао добија лопту са стране.

Зато су на утакмицама НБА тимова рекети увек празни, а не што не умеју да играју одбрану.

Са таквим правилима Тристан има одличне шансе да постане важан играч у свом тиму.

.

Kako treneri vide Tristsna..o.k..pojedini

1000006443.jpg

Back