kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.140
šta provociraš cigo ?I ko to zavisi od "FMP-a" da bi prošli dalje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta provociraš cigo ?I ko to zavisi od "FMP-a" da bi prošli dalje ?
Moram malošta provociraš cigo ?
 red je
 red jerivalstvo je zdravoMoram malored je
Ma naravno ... rivalstvo ... da se peckamo dok se pečerivalstvo je zdravo
do srži
neprijateljstvo je za budale

Sve si pošteno i krajnje realno napisao nakon ove sezone.u tom finalu sa čovićem bitangom biće teško jer nemamo prednost terena ako dođe do pete ... ako želimo titulu moramo sve da učinimo za brejk.
to proed čovića i svega što će uslediti kao priprema će biti izuzetno teško...
što se sastava tiče kod njih vidim trojicu koaj se izdvaja
nedović
teodosić (sigurno će dati sve od sebe da uzme titulu u penzionerske dane )
gedraitis
mitrović je da kađemo kršten igrač ali očito se više od njega očekivalo
topić je još mlad ali ok veoma perspektivan i mođe im goditi mladost u finalu ako bude spreman
branko lazić je debilčina svi znamo ali će igrati i udarati iz sve snage nase igrace to niko ne sumnja
davidovac je ispod prosecan igrac ali je vredan i uporan...
bolomboj ? gilespi ? nije to ništap osebno čak ni prosečno , zavisi od dana
jago ? a ništa bolji od andjuše ili jareta
dakle , ono što mi znamo je da i ovakvi kakvi smo ipak imamo nešto duži i kvalitetniji roster od njih
tu je naša prednost. oni će uvjek ići kao i do sada da gaze uz atmosferu i frku pritiske na početku dok se ima snage. kljusina pijana teodosić je igrač za maksimum 3 trećine u fulu i to je pitanje...
tu je i nedović otprilike nepto malo jače...
dakle ne smemo da dopustamo ko na proslim derbijima u evro i aba ligi da nas oderu na pocetku sa 20 razlike ....
ako im mi nametnemo dobar ritam odbrnaom paklenom i brzim kretanjem u napadu oni neće moći da prate to do kraja.... krajem tereće će popuštati a u četvrtoj će biti ko lipsali magarci...
nemojte se zavaravti da smo mi ko bolji dosta... jadni smo mi to smo i videli ove sezone...
kaboklo kaminski dožer nije to nešto scim ćeš mirno ući u susret s panterima...
naprotiv...
ppotom jare balša smailaga .... pa aandjuša
čini mi se da nismo ni malo jači...
već da smo tu negde ?
Pomozi nam Bože
Upravo sam platio poslednji račun, od mene više ni dinara neće dobiti.Ove nedelje raskidam ugovor sa MTS i prelazim kod konkurencije, konačno je istekao.
Sami smo krivi, sami smo sve zagomnali. Nažalost.Нисмо заслужили ове сезоне неки већи резултат, не због тога што су други играли нешто спектакуларно, већ што смо ми имали доста падова и превелики број пораза у утакмицама које смо могли да добијемо.Пола тих утакмица је само Пантер просуо, а и не волим да зависим од других.
Тако да треба победити Валенсију у последњој утакмици и тако достојно завршити сезону, уз наравно черечење Човића му Истанбулу што им увек желим.
Kaze brat samo da ostane,a ostace sigurno.Sto se brines onda?Evo ja bih prvi voleo da ostane jos 10 godinaSamo da Zeljko ostane, a ostace sigurno. U tom slucaju bice pokorena Evropa po drugi put nema sumnje.
Ipak, o treneru Željku Obradoviću ima samo samo reči hvale.
"Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem", rekao je mladi košarkaš.
Realno, nije ni dobijao neku šansu. Da budemo pošteni.Kaze nije zadovoljan...pa nisu ni navijaci zadovoljni kako je on "igrao" te dve godine.
Šansa se ne dobija nego se zaslužuje zalaganjem na treninzima.Realno, nije ni dobijao neku šansu. Da budemo pošteni.
Mislim da je trebao više da igra. Svakako više od Trifunovića na primer. Koji je tu, ne znam ni sam iz kog razloga.Šansa se ne dobija nego se zaslužuje zalaganjem na treninzima.
 I posle Ostoja ne ume da napravi pare !
 I posle Ostoja ne ume da napravi pare !Jel se moliš da ti čovićevci donesu plej in rumenom?Sve je to normalno, dobijao je sanse, nije se snalazio u ovoj kosarci i ovom sistemu, sad je nasao gde mu je dobro i to je super.
Meni je najsmesnije sto je rekao da je platio da ode iz Partizana.I posle Ostoja ne ume da napravi pare !
Nije te sramota da se javiš nakon ove katastrofe? Nama 10.mesto svakako nije odgovaralo, ali vi se pošteno obrukaste.Što je lepo kad sad Grobari krive Zvezdu ... a do juče se busali kako će oni proći a Zvezda neće ...
Mnogo ste bre smešni ...
Nama je sezona odavno gotova i to je činjenica od koje niko ne beži ali vi ne treba da se sad pravdate kako eto napunio nas Efes ... što vi niste pre nas i posle nas obezbedili mesto u top 10 ? Opet Zvezda kriva ?Nije te sramota da se javiš nakon ove katastrofe? Nama 10.mesto svakako nije odgovaralo, ali vi se pošteno obrukaste.