kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.064
како рекох, разумеш се ко марица у кантар или пиле у тангеUcinice im to sto su Turci kao sto bu mi ucinili Fmp-u i obratno.
ефес оде у плеј ин. јер то квалитетом заслужује да је бар у првих десет.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
како рекох, разумеш се ко марица у кантар или пиле у тангеUcinice im to sto su Turci kao sto bu mi ucinili Fmp-u i obratno.

ја сам слепче рекао да нема шансе да уђемо у плеј ин , међу првих 10!Brt mrzi me da čitam al znam da ste ti i neki govorili da ćemo biti 13 ti na kraju
Sačekajmo još 8 dana pa da vidimo da l smo 13 ti.. deseti iii deveti..blizu je 12 ti april..
теби је боље да прратиш ритмичко пливање.Sad kad Covicev tim dobije Efes i krene da nam nabija na nos do kraja sveta i veka kako su nas poslali u plej in.

наравно кад си испо глуп по ко зна који пут.Smaras mnogo.
наравно кад си испо глуп по ко зна који пут.
иди прати индијски крикет.

Kakvo je to djubre od kluba...
 Kakvo je to djubre od kluba...Večeras turska gofna, italijanska gofna i španska gofna, kakvo štimanje, neverovatno.

kakvi kompleksi od čmara čovketa limenog...Steta za one silne poraze na jednu loptu, samo jednu utakmicu da smo resili u nasu korist bila bi sasvim neka druga pesma. Kako god sledi borba za Aba trofej protiv tima koga smo opet ostavili daleko iza sebe u EL uprkos silnim milionima ulozene u navedene. Znamo u kakav se cirkus upustamo, reakcija i motivacija moraju i bice na 200%.
Pobediti Valensiju i čekati iduću sezonu. Realno, ovu smo pukli.Jbg šta je tu je.. pobediti Valensiju pred 22 000 navijača i časno se oprostiti.. onog Bosanca sam bacio na ignor.. Ciganin raspali
Ove godine je uprava maznula sebi proviziju na uštrb nešto lošije ekipe koje su sastavili.сада све мисли на финале аба лиге.
биће јако тешко. реално ово није тим неког квалитета. прошлогодишњи је далеко боњи јер су перјанице били лесор папапетру егзум. и мадар недостаје...
Igrači kvaliteta a ba lige.Igrali su i iznad očekivanja obzirom na njihove sposobnosti.Uprava maznula lovu hebe im se za sve drugo.srpska posla - kalkulacije
i pored prosutih utkamica od ranije (bajern virtus obe u beogradu) imao si odlučujuću protiv olimpijakosa na svom terenu. imo si 13 plus pred poslednju deonicu.
prosuo si.
umesto da rutinski dovedeš krjau, ideš na kontakt i bacanja, tako i u odbrani, ti brzaš , gubiš puno lopti, šutiraš trojke brzopletene kao da ti juriš veliki minus...
diletanti.
onome ko imalo ima mozga bilo je jasno da efes dobija u poslednjoj jer su u odličnoj formi i konačno kompletni... da postoji veliak sansa da real to odradi u korist baskonije koja sad ima priliku za osmo mesto koje bi joj donelo borbu za čak sedmo mesto...
a ti kalkuliši i veruj ostoji koji ti proda karte papreno još skuplje ne go prošle sezone i proda maglu da ćemo igrati fajnal for,,,
svi su verovali da željko mođe da izvuče i sa ovim retardimma ... pa ne može. kabolko kaminski dožer andjuša jare smailaga balša i retard jare nisu za prvih deset o prvih osam da ne pricamo...