KK Partizan

PARTIZAN MOZZART BET POSLE DVE GODINE IGRA SUPERLIGU!​

Partizan Mozzart Bet će posle dve godine pauze ponovo igrati Superligu Srbije, potvdio je za Mozzart Sport direktor takmičenja Aleksandar Grujin.

On je otkrio da je iz Humske stigla potvrda o učešću u završnici prvenstva Srbije.

https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-posle-dve-godine-igra-superligu/478627

////////////////

Rekoh ja pre neki dan, nema trofeja pa rešile komšije da se opet vrate :)
мислиш оно аба лига нам измакла , лажна обећања о фајнал фору су приче за дебиле, па ај да нам онда допусте бар да узмемо ову утешну награду ?

није ли мизерно вратити се и играти ткамичење које си два пута игнорисао због разлога које си наводио ?

Nevezano za Grbovica jer mu je ovo zicer da pljuje, ali i mene je zacudilo. Skontao sam da su nasi navijaci uzeli na zub Milutinova posle poslednje utakmice u Pireju, ja ne gledam na takve stvari mnogo pa nisam skontao zasto - radovanje, gestikulacije? Okej, decko nije ni Partizanovac verovatno, bole ga djon, ali ucestvovao je u bitnim momentima, dolazio je na utakmice, tako da mi je salva zvizduka dobrog dela hale bila malo previse.

Mozda da gledam na to kao malo vaspitavanja da se ne gestikulira i ne lozi protiv kluba s kojim si kao decak uradio nesto bitno, dobio sansu, izasao na scenu? Jedino tako mogu to iole pozitivno da shvatim. Ali ja sam u fazonu, nek' gestikulira i nek radi sta hoce, al' onda mozda bolje da ide s Rebracom na Vojvodinu. :mrgreen:
не знаш зашто се звижди милутинову ?

а овам осе правиш као свезналица о нашем клубу ?

па види милутинову смо приликом одласка остали кратки 18 000 евра.
договорили су се потом и у ратам у три рате.
међутим милутинов је видео од својих адвоката да то са затезним каматама и тужбом иде на преко 200 000 250 000евра и активирао је тужбу...

у моментима када је договорена исплата у три рате и када нам није било згодно...

види , сећашсе ловерња ?

он је партизану опростио много веће паре од 18 000 евра!

реко је ок је, код вас сам се винуо у небеса и постао неко у кошарци.
он је странац а милутинов ниеј странац.

ок узео си ок имаш право.

ал немој псоле да се чудиш што ти неко ѕвижди јер си испо чкапи....

мислиш оно аба лига нам измакла , лажна обећања о фајнал фору су приче за дебиле, па ај да нам онда допусте бар да узмемо ову утешну награду ?

није ли мизерно вратити се и играти ткамичење које си два пута игнорисао због разлога које си наводио ?
Sve si rekao, ne bih da te repliciram

да се подсетимо милутинова...

KAKO PARTIZAN DUGUJE MILUTINOVU 200.000 EVRA: TUŽIO NAS ZA 18.000, A SVAKOG DANA STIŽE JOŠ PO 50!​

Partizanovim mukama kraja nema. Samo nekoliko dana pošto je prvi čovek kluba Ostoja Mijailović obelodanio da ukupni dug iznosi nešto preko 7.000.000 evra, na adresu u Humskoj 1 stigao je poziv koji je dodatno uznemirio strasti.
Biznismen iz Čačka je takođe u javnost izneo zabrinjavajuću brojku o tužbi Nikole Milutinova i zateznoj kamati koja na dnevnom nivou uvećava potraživanja za po 50 evra. Kako je Mijailović potvrdio za RTS, Milutinov je Partizan tužio za iznos od 18.000 evra, ali da je u međuvremenu narastao na oko 200.000 evropskih novčanica!

за 18 000 евра ...

па овде си потекао, одавде си досегао висине постао неко... отишао у олимпијакос па цск па опет олимпијакос... зарадио си милоне, нека си заслужио си... и поред тих милиона зинула ти гуза за... Нико не каже да си требао да си морао да их опростиш али могао си да сачекаш да се врате...

па се питаш што ти звижде људи ?

ловерњ није сбрин, па није ни помислио да тужи свој партизан са затезном каматом већ је опростио дуг.
он на руци има истетовиран наш клуб. а ти си себи истетовирао на чело да си мизерија и да је своја гуза најбитнија

ово коло ће преломити око позиција за плеј ин.

партизан не зависи само од себе то је јасно. све очи биће упрте у турски дерби. фенеру су такође бодови битни, око борбе за пол позицију у плеј офу која доноси предност домаћег терена... то је добро.
међутим , ефес је екипа која је веома дуго ове сезоне имала огромне муке са повредама и тек пре месец дана су почели да играју колко толко комплетни и сад су малтене у фулу... одмах се то приметило и по резултатима. чињеницом да су успел ида се угурају у место које води у плеј ин и дођу до ситуације да сами одлучују сигуран сам да ће дати 200 % од себе да добију фенера. Фенер по мени и нема неке велеике шансе за прве четири позиције. Последње коло гостује Олимпијакосу . надамо се да неће пустити своје сународнике да се докопају плеј ина ...

Углавном , убеђен сам да ће ефес одиграти уткамицу живота. Ипак имају све у својим рукама. У случају пораза, плеј ин биће недостижан јер партизан ће добити последње две утакмице.

Са албом се мора бити концентрисан максимално јер они какви год да су , показали су да могу да искористе сваку прилику која им се укаже ак осе противник опусти...
Килавим приступом је чак и реал имао проблема...

Jedino je zamerka to sto smo jako popustili u odbrani u drugom poluvremenu, ostalo sasvim OK. Jeste Alba najslabija uz Asvel, ali svi znamo da igraju brzo i dobro ako se potcene. Bilo je odlicne nase igre i odbrane, ali da je bio neki jak protivnik opet bismo imali i u napadu probleme. Posto je Alba slabiji, nismo ih imali bar tu.

Sad da cekamo poraz Efesa.

Nasa pobeda u Berlinu i rezultati drugih mececa koji nam idu na ruku. Lepo kosarkasko vece.
Kojih to mečeva večeras nama ide na ruku neznalice?
Da imalo mozga imas znao bi da nam je trebao poraz barse od Makabija.

Zašto?

Pa zato nesrećo da bi fenee imao Zasto da grize sutra

Čak i da pobedi bice na pobedu manje od barse četvrto mesto nedostižno jer u poslednjem kolu barsa igra protiv asvel a fener ide u goste olimpijakos.
Tako da svesno mu je bio peti il sesti. Mozda bolje i šesti da izbegne barsu kao peti koja ce očito biti četvrta...

Tako da mogu opusteno s efesom a sto da im ne učine turci su... Stim sto ce efes navaliti 200 posto...

Kojih to mečeva večeras nama ide na ruku neznalice?
Da imalo mozga imas znao bi da nam je trebao poraz barse od Makabija.

Zašto?

Pa zato nesrećo da bi fenee imao Zasto da grize sutra

Čak i da pobedi bice na pobedu manje od barse četvrto mesto nedostižno jer u poslednjem kolu barsa igra protiv asvel a fener ide u goste olimpijakos.
Tako da svesno mu je bio peti il sesti. Mozda bolje i šesti da izbegne barsu kao peti koja ce očito biti četvrta...

Tako da mogu opusteno s efesom a sto da im ne učine turci su... Stim sto ce efes navaliti 200 posto...

Ucinice im to sto su Turci kao sto bu mi ucinili Fmp-u i obratno. :mazi:

Back