Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.795
Čim Grbović plače, nešto radimo kako treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno.Pokazali ste da se vraćate svojim korenima i da su vam braća iz domovine uvek dobrodošla na utakmicama i da trebaju da se osećaju kao među svojima:Čim Grbović plače, nešto radimo kako treba.
Boltauzer,vaš šesti igrač 
Ovaj počeo da imitira Krmka sa treninzima u 7

Kapnulo kinta za Zeljka pa kapnula kinta za pojacanja pa kapnuo vajt kard za evroligu pa tako evo vec 3 godine,a pre toga se evrokup igrao dok mi 9 godina igramo Evroligu,i sad ide tvoj komentar pa vi za sve te godine ste samo jednom usli u top 8 dza bu,mi smo bar igrali dok ste vi sedeli kraj malog ekrana i gledali nase utakmice.Sad kad je uletela kinta kad se ima za sve sad si ti dosao meni ovde oci da otvaras kako ste vi institucija za nas,tu maglu nekom drugom slobodno.pa aj sačekaj još dve nedelje pa da vidimo da l se ide ili ne ide tulavi..pojavi se ovde 12. 04. uveče posle Valensije
10 god igrate evroligu i 10 god se brukate jbna 16 ta i 17 ta mesta svake sezone i tebe nije sramota da dođeš i prozivaš Partizan koji do zadnjeg kola ima šanse za plej in?!!??
na stranu to što navijaš za Čovićev usra ni FMP !

Benevolent dictatorsJedina diktatura koju zelim u zivotu je diktatura Zelimira Obradovica i/ili Duska Vujosevica.![]()

Izvesno je da Željko ostaje na klupi, kažu da je najverovatnije 3+2 godine, da bi imao opciju nakon što se promeni uprava 2027.
Ko od forumaša ne može da živi s tim nek nas obavesti dal menja klupske boje.

I dodje Dejan Radonjic i uzme titulu i jednom i drugomJedina diktatura koju zelim u zivotu je diktatura Zelimira Obradovica i/ili Duska Vujosevica.![]()
Jedva čekam duel Dubai - TamišDubaji u KLS.. hah.. jbte ne verujem