KK Partizan

Nevezano za Grbovica jer mu je ovo zicer da pljuje, ali i mene je zacudilo. Skontao sam da su nasi navijaci uzeli na zub Milutinova posle poslednje utakmice u Pireju, ja ne gledam na takve stvari mnogo pa nisam skontao zasto - radovanje, gestikulacije? Okej, decko nije ni Partizanovac verovatno, bole ga djon, ali ucestvovao je u bitnim momentima, dolazio je na utakmice, tako da mi je salva zvizduka dobrog dela hale bila malo previse.

Mozda da gledam na to kao malo vaspitavanja da se ne gestikulira i ne lozi protiv kluba s kojim si kao decak uradio nesto bitno, dobio sansu, izasao na scenu? Jedino tako mogu to iole pozitivno da shvatim. Ali ja sam u fazonu, nek' gestikulira i nek radi sta hoce, al' onda mozda bolje da ide s Rebracom na Vojvodinu. :mrgreen:

Solidna utakmica protiv favorita. Vidi se da postoji neka reakcija, a kako ce ici dalje, videcemo. Bilo je i veceras propusta koji su nas kopali pre, ali su se momci jace sabili i obracali paznju na sve, cini mi se.

1000006316.jpg

Smailagic brljavi, mora da je on prvi kandidat za ribanje. Za Kabokla sam propustio da vidim u cemu je problem. Trifunovic malo igra, ali malo i sansi dobija, nemam utisak da je on problem. Aleksa baguje i luduje, Koprivica je igrao samo problem sa faulovima, za Ponitku ne verujem... Ne znam ko bi jos mogao biti medju "ovim nekima", osim sto splavaros jasno deluje kao najgori od sve dece. :mrgreen:

Izvesno je da Željko ostaje na klupi, kažu da je najverovatnije 3+2 godine, da bi imao opciju nakon što se promeni uprava 2027.

Ko od forumaša ne može da živi s tim nek nas obavesti dal menja klupske boje.

pa aj sačekaj još dve nedelje pa da vidimo da l se ide ili ne ide tulavi..pojavi se ovde 12. 04. uveče posle Valensije
10 god igrate evroligu i 10 god se brukate jbna 16 ta i 17 ta mesta svake sezone i tebe nije sramota da dođeš i prozivaš Partizan koji do zadnjeg kola ima šanse za plej in?!!??
na stranu to što navijaš za Čovićev usra ni FMP !
Kapnulo kinta za Zeljka pa kapnula kinta za pojacanja pa kapnuo vajt kard za evroligu pa tako evo vec 3 godine,a pre toga se evrokup igrao dok mi 9 godina igramo Evroligu,i sad ide tvoj komentar pa vi za sve te godine ste samo jednom usli u top 8 dza bu,mi smo bar igrali dok ste vi sedeli kraj malog ekrana i gledali nase utakmice.Sad kad je uletela kinta kad se ima za sve sad si ti dosao meni ovde oci da otvaras kako ste vi institucija za nas,tu maglu nekom drugom slobodno.

Back