pop80
Elita
- Poruka
- 16.210
55 poena za pol i to je bio kraj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vi ljudi umete da kenjkate.
Znaci, neocekivano, Bruno nije instant resenje za skok.To je za sve one koji samo traze nova pojacanja, i fali nam ovaj, fali nam onaj. Ali dobar je bio, cini mi se da ce tu biti one energije koju je imao Lesor, a koja nam fali sa metiljavim Kaminskim.
Trud je bio na mestu ovaj put, velika zelja, ali jednostavno otvaramo protivnicima sut nacinom na koji se branimo. Ovo sto su oni mali crnci ispogadjali preko ruke ne mogu da zameram previse, ali jednostavno, udjes im od starta kako treba, i nece ih tako lako ici. To jos ne umemo, a upada u oci i koliko lopti koje su nicije ne uspevamo da obezbedimo, kao i one koje su nam vrhu prstiju.
Fali i Panter, on je taj koji je davao sigurnost ostalima jer daje suteve kada malo zapne.
I vecina igraca nam jednostavno nije u formi: Ledej i Naneli izvlace neki ucinak, ali dosta toga i pobrljave, Aleksa, Smailagic, potpuno van zivota u poslednje vreme. Bice to mnogo bolje, ali steta je da prosipamo neke prilike zato sto se jos uigravamo, cekamo igrace.
ko? Panter?
Znaci, propusta Albu, gostovanje Efesu, i mozda zaigra protiv PAO kod nas, a da kazemo da je siguran za Monako 5. decembra.
Partizan guard Kevin Punter revealed he's expecting to return to the court in about two weeks
Mi nikako da rešimo te velike padovekad na semaforu posle 10 min vidim rez 20:17 za nas znaću da dobijamo
kada vidim 28:25 znam da gubimo
ne mogu da shvatim da u svaku utakmicu uđemo ko po srani.. svaki napad koš primimo
fener fmp u za 40 min dao 56 poena a bajern nama za pol 55
dobijemo Albu i opet smo u minusu jednu..
efes na strani pa 3 kući.. panatanaikos, milano i monako.. dakle u narednih 5, četiri igramo kući i to protiv ekipa koje su tu negde sa nama osim Albe koja je loša... efes šta bude bude