KK Partizan

Evo malo radosti i za pantere, delegiran Hordov za sutra, covek koji im je prosle sezone osigurao prvu poziciju u ABA. :mrgreen:

Cak i da se igra na neutralnom terenu, nesto ne ocekujem pobedu sutra, panteri ce morati da reaguju a mi cemo se malo opustiti. Nije realno da ih pobedjujemo toliko uzastopno... Ali nadam se nekoj situaciji gde ce oni poceti da se samoubijaju ako naidju opet na tvrdo, a mi ako izdrzimo sve psihicki, mozemo da ih rutiniramo kao u drugom poluvremenu prosle utakmice.

Prosto, bolje igramo, podjednako smo igrali dobro u defanzivi (ne savrseno, naravno), ali mi smo uvek izvlacili neke nove stvari i pronalazili resenja u napadu (trener i strucni stab). Kljuc nam je da ih odrzimo na ovim limitima, gde ih samo Kampaco razigrava i povremeno se raspuca, gde to ne radi i Mitrovic ili Dobric, gde nema previse trcanja u ledja, a konstantni su im jedino Dobric i Nedovic sa poenima, ali nisu u stanju da odigraju nista "clutch". Ne bi valjalo da se raspucaju levaci poput Petruseva, Bentila, Markovica, itd.

Pritisak na sudije ce biti velik, njima gomila igraca prica sa sudijama i pokusava da iscenira flop cim osete najmanji kontakt, pa onda vrse pritisak, dok u odbrani igraju "prepoznatljivo", da tako kazem. Zato je tu i Hordov, da malo podlegne tome.

Naravno, sutra nece biti samo parket u pitanju, vec ce vrlo moguce Cokson da organizuje nesto, posebno ako im ne bude islo dobro. Vredjanja ce biti svakako, to je nas standard, ali bojim se onoga preko toga, sto oni umeju da rade.

No, ipak se nadam da je istina da ce EL sledece sezone ostati sa istim timovima i da svi to otprilike znaju, tako da ce pasti pritisak sa coravog krimosa da mora po svaku cenu da dobije ovu seriju, pa ce dozvoliti da teren resi sve. Bez ultrakopa na njemu.

primiti manje od 80 i lagano dobijamo.. recimo rezultat 82:76 za nas.. čvrsta utakmica sa puno faulova i prekida.. možda glupo zvuči da ekipi koja igra napadačku košarku na poen više ovo odgovara ali je u sutra ovo jedino ispravno.. ulaziti rano u bonus.. nijedan lak poen ne dozvoliti..
.. nadam se da će i Željko da bazira taktiku na čvrstoj odbrani

Cokson obilazi televizije, i izjavljuje izmedju redova da ne sme da se prekida u Pioniru zato sto nije bilo prekida u Areni. :mrgreen: A u Areni najgore sto je bilo je pesma za Covice i Nedovice, dok ce u Pioniru da bude ko zna sta. Bolesnik.

354645303_2177925649067303_2297526897816254454_n.jpg

Sramotno, utakmica se nastavlja bez praznjenja hale, navijaci samo opomenuti.

Nama ovde je jasno, ali posle se pisu neki clanci i javnost se pita zasto ne igramo KLS i zasto nismo kaznjeni za to. Naravno da niko normalan ne bi igrao sa ovom gamadi od kluba, osim tamo gde moras.

Sramotno ponasanje i igraca pantera, Nedovic podgreva sa flopovima, Kampaco nesportska. Jos jednom su gadjali igrace, sudije nemaju muda da prekinu.

15-ak minuta prve cetvrtine, jos nije ni blizu kraja.

Samo sto nije bilo onog +1, ali obzirom na sve, odlicno igramo. Da nije bilo ove "fenomenalne atmosfere", i da sudije nisu morale da "ispostuju" domacina, ovo je bilo laganih +10 za nas. Jednostavno smo bolji.

Napunjeni smo licnim greskama, prevashodno zahvaljujuci Hordovu. Nekoliko samo na flop Kampaca. Ostale sudije OK, ali podlezu, nisu roboti.

Bukvalno je jedina mana ona sekvenca Ledeja kad im je napravio +5 (svaka cast liku, ali bio je dekoncentrisan i umoran).

Momentum je trenutno nas, ali me brine dalji razvoj dogadjaja u ovom svinjcu. Utakmica je vec trebala da se privodi kraju, mi idemo na poluvreme.

Back