KK Partizan

Neko igra prvi put Evroligu posle 9 godina,a neko je stalno ucesnik.Neko je punio istu tu arenu i pionir godinama,kao sto je pionir i ove sezone bio pun.Dok recimo vasa poseta na fudbalu moze da se meri sa 7.ligom Bugarske.
Vaša poseta u ABA ligi je ispod posete Zadra na primer. O punjenju Arene i Pionira ne govori, jer vam je poseta svih ovih godina bedna, jadna i mizerna. Ponekad vam dođe i drogirani Lukas, ali verovatno slučajno. Elem, poslednji put kada ste igrali u Areni, protiv Baskonije (tada ste pukli), poseta vam je bila oko 2000 ljudi. I ti govoriš o poseti? Dok ste igrali EL zadnjih 9 godina, i tada smo bili gledaniji od vas i to mnogo. Šta reći kada Zadar ima veću posetu od vaše. I to godinama u nazad. Što se fudbala tiče, imaš temu FK CZ i FK PAR pa tamo spominji posetu u fudbalu. Ovde tome nije mesto. Niti je neko na temi o vašem FK govorio o vašoj poseti u Areni ili Pioniru.
Inače kada imate "toliku" posetu što ste se iselili iz Arene? Zato što niste kadri da napunite ni fiskulturnu salu u ŽElezniku.

Vaša poseta u ABA ligi je ispod posete Zadra na primer. O punjenju Arene i Pionira ne govori, jer vam je poseta svih ovih godina bedna, jadna i mizerna. Ponekad vam dođe i drogirani Lukas, ali verovatno slučajno. Elem, poslednji put kada ste igrali u Areni, protiv Baskonije (tada ste pukli), poseta vam je bila oko 2000 ljudi. I ti govoriš o poseti? Dok ste igrali EL zadnjih 9 godina, i tada smo bili gledaniji od vas i to mnogo. Šta reći kada Zadar ima veću posetu od vaše. I to godinama u nazad. Što se fudbala tiče, imaš temu FK CZ i FK PAR pa tamo spominji posetu u fudbalu. Ovde tome nije mesto. Niti je neko na temi o vašem FK govorio o vašoj poseti u Areni ili Pioniru.
Inače kada imate "toliku" posetu što ste se iselili iz Arene? Zato što niste kadri da napunite ni fiskulturnu salu u ŽElezniku.
Odmah se vidi da si ozbiljna .........Prvo i prvo pricas o poseti za Aba ligu,a mi kao tribina bojkotujemo istu tu ligu,dok je vi pratite i podrzavate.Usput na pocetku ove sezone kao tribina niste isli na Aba ligu,al ****** odjednom se krenulo.Treba da vas bude sramota sto ne igrate KLS,a jedva cekate Aba ligu jer ****** donosi Evroligu.Podrzavate jadransku ligu,i vi ste nasli nama da drzite slovo o nekakvom ponasanju,i o tome ko je ispravan?Nemoj ti meni da pricas o poseti protiv Baskonije,koja nije bila prvo 2000,a drugo bez rezultatskog znacaja je bila.Oduvek ste bili najveci olos i sljam ovog drustva,i uvek kad je trebalo to srpstvo da se pokazuje,vas nesto vecito nema.Bitno da vi preko parola,...... i vrednujete 3m platna,a pored toga uradili nista niste.I da ti ne ostanem duzan,poseta vasa u kosarci je takva,jer ste fudbalskom klubu okrenuli ledja,pa se sjatili svo drustvo na kosarkaski klub,koji odjednom preko noci igra Evroligu,ima za trenera drzavni projekat i dovodi najskuplja pojacanja.Vi ste stvarno samo zene u crnom

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ja ne znam odakle da pocnem.E ovako druze ne igrate KLS jer je liga Covica?Sto ste igrali do pre 3 godine?Ako je liga Covica?Sta odjednom postala a?Pa vi ste komedija.Nismo nista postogli za sve ove godine u Evroligi?Mi smo isto igrali top 8 indijancu jedan koji ocigledno ima kratko pamcenje.Svake godine smo uzeli Aba ligu,sem jedne sezone,KLS svake godine,kup Radivoja Koraca vise puta nego vi.E vidis kako to sve izgleda kad se stavi na papir slepcu.Sram te bilo sto podrzavas to sto ste okrenuli ledja klubu,a kad se igrala ls trcali ste po karte.Pisam ti u usta sa takvim stavom
stvarno je bilo teško osvojiti abu kad imaš državu iza sebe, milione, dva tima u njoj a mi đumića, vrapca, pecarskog a na klupi kajmakalovski za trenera.. ...... pogani.. igrali ste top 8? Toliko ste dobro odigrali taj top 8 da se niko i ne seća..verovatno vas počistili 3:0 mrzi me da guglam..za 9 god ti se fališ sa jednim top 8 i nije te sramota jbt!!! Klasični glupi Panter.

Poslednja izmena od moderatora:
Da vidimo veceras. Logika mi govori da ce biti teza utakmica sa neizvesnim ishodom, ali ja se nadam da ce nas strucni stab kao u Madridu pripremiti drugu utakmicu jos bolje, i da dobijamo jos lakse.

Budzeti su nam podjednaki, mi imamo manji broj kvalitetnijih a oni veci broj kvalitetnih igraca na raspolaganju, oni mozda imaju vise kapaciteta za krljanje, mi smo tamo-vamo kad je gusto, ali mislim da nam je strucni stab osetno bolji, i tu ne mislim samo na glavnog trenera.

Uglavnom, samo bilo kakva pobeda...

stvarno je bilo teško osvojiti abu kad imaš državu iza sebe, milione, dva tima u njoj a mi đumića, vrapca, pecarskog a na klupi kajmakalovski za trenera.. ...... pogani.. igrali ste top 8? Toliko ste dobro odigrali taj top 8 da se niko i ne seća..verovatno vas počistili 3:0 mrzi me da guglam..za 9 god ti se fališ sa jednim top 8 i nije te sramota jbt!!! Klasični glupi Panter.
Kako mi se sere od ovakvih specijalaca,sto stadion videli nisu,utakmicu svaku vaznu i prodaju ovde muda za bubrege

Nista od lakse utakmice, al' sportski je nadati se. :mrgreen: Nestao mi je prenos arenacloud u jednom momentu, vratio se taman na ono sramotno flopovanje Nedovica. Nije ni opomenut. :roll:

Malo smo kao izduvani, mislim da panteri njuse sansu sada, zato otezu i usporavaju sve sto mogu, da budemo sto vise van ritma. Pauza poluvremena tek posle sat vremena "igre", dok ovo, dok ono, dok se tetkica izlezava po parketu.

Nama ako se ne jave Naneli, Lesor, Egzum, itd, necemo izdrzati ovako cini mi se.

Auh, odlicno drugo poluvreme. Iz neke situacije da delujemo nevoljno, uspeli smo da zaigramo solidno u defanzivi, a pojavio se Lesor, dao nam dubinu, samim tim i Naneli, a utakmicu je rutinirao ni manje ni vise nego Andjusic sa Madarom i Papapetruom na parketu.

Bravo, momci. Za jedno finale gde smo izjednaceni u kvalitetu, ali i malko vise psihicki i fizicki umorniji, sa kracom rotacijom, ove dve pobede se mogu nazvati rutiniranjem. Panteri jedno veliko nista, gomila kvaliteta, velika sirina, ali bez neke dubine. I naravno, gomila flopova.

Sad ide druga runda u kojoj neke stvari nece biti iste, bice jos teze i prljavije, ali imamo lepu zalihu. I prosto smo bolji. Nadam se da to necemo prosuti.

kao što pričam cele godine kada nam protivnik da 80 i manje mi ne gubimo.. jasno je bilo 5 min pred kraj da ovo dobijamo..
Rutinska pobeda institucije protiv državnog projekta FMP a.. Kepeco plaćen 3 miliona jbt haha.. ubićemo vas i u Železniku i nek ćorava pudlica piše saopštenja celo leto
🙂

Dante je bitan svakako i kad ga ne ide, prosto primorava njihovu odbranu da ga usmerava, otvara prostor drugima. Mismec je protiv gotovo svih, a narocito protiv njihovih najboljih igraca. Samo to treba jos bolje koristiti.

Много неизнуђених грешака смо правили, стварно много, уз врло лош скок поготово у одбрани, то је кумавало неизвесној утакмици до пред сам крај.

Back