KK Partizan

U petom nam moze problem biti samo publika zeljna osvete za ono od pre 2 dana, umor i mi sebi samima, nemaju oni mnogo prostora. A ni ne igraju toliko dobro, jednostavno. Dobra ekipa bi nas raznela za ovo ocajno poluvreme...

Ali bolje bi bilo da se sad izvuce sta se ima, ako ikako moze...

Posle pet minuta drugog poluvremena mi deluje da je i Zelimir digao ruke od ove utakmice cim igra Balsa. :mrgreen: Cuvamo se za petu. Prvi put vidim da sudije nesto mlate, ali to je samo domacinsko sudjenje.

Steta, najbolje bi bilo da smo nekako iskulirali trecu utakmicu, pustili ih da se izive i da misle da su jaki, a onda odigrali sa mudima, kao u trecoj, a ne ovo.

Umorni su svi.

Dobro je sto smo malo uzvratili na kraju, ali nije bilo realno da pobedimo ni da je Panter pogodio ono za -2. Posle toga su sudije upropastile sa nedosudjenim faulom u napadu za Kampaca i trojkom, ali mislim da to ne menja stvari u vezi zasluzenog poraza, osim da nas podseti koliko sramotan odnos ima mali floper ovde. Svejedno smo imali lepu priliku sa normalnijom atmosferom i normalnijim sudijama, ali umor.

Samo jos Papapetru zdrav, pamet u glavu, publika mirna, i verovatno dobijamo, jer smo bolji.

Naravno, bilo bi lepo da ugostimo ove papane isto kao sto su oni nas, time i steknemo prednost nad njihovim igracima i sudijama, ali em sto nam to u vucic-covke ligi nece biti dozvoljeno, em sto nam odgovara cista situacija i cista igra.

Nije sramotno, nemoj da si takav. Imaju pravo na jednu losu utakmicu u ritmu svaka 2 dana, posebno posle onoga u nedelju. To sto mi nismo vec sampioni i to sto mi nemamo pravo na gresku, a oni mogu da rade sta hoce kod kuce, to nije problem ovih igraca, vec ove lige, i recimo Limara.

Sad cete kao tetkice dva dana. :mrgreen:

Stvar je prosta, ako se spremimo i izvucemo poslednju utakmicu na svom nivou, nista spektakularno, dobijamo. Male su sanse da ce oni majstoricu odigrati svetski, jer nisu dosad nijednu.

Ima i drugih stvari, ali nasa je Arena, a mi mozemo samo da nagadjamo dokle bolest Cokija i pantera ide. Nadam se da necemo otkriti nista novo.

FB_IMG_1687341955679.jpg

Sutra Javor, Hordov i Pukl. Hordov nije imao sta da trazi ovde, a sa Javorom je odsudio najlosiju utakmicu ove serije. To samo govori sta ABA-liga misli o svemu. Brine me samo da rukovodstvu i klubovima nije receno nesto u vezi sponzora naredne sezone ako se ne odsudi "kako treba".

Pukl je lak na obaracu sto se tice praznjenja hale, sto podrzavam, ali bilo bi pravedno da se i nama obezbedi ono sto se panterima obezbedilo, kako bi bio ravnopravan tretman. A to je da smemo da, ako to zelimo, iz prvih redova pretimo i vredjamo, malo da ih gadjamo kojecim, i da se ne prazni bilo sta u dvorani. Isto tako, malo i da prilagodimo kriterijum sudjenja na svoju ruku.

Sutra Javor, Hordov i Pukl. Hordov nije imao sta da trazi ovde, a sa Javorom je odsudio najlosiju utakmicu ove serije. To samo govori sta ABA-liga misli o svemu. Brine me samo da rukovodstvu i klubovima nije receno nesto u vezi sponzora naredne sezone ako se ne odsudi "kako treba".

Pukl je lak na obaracu sto se tice praznjenja hale, sto podrzavam, ali bilo bi pravedno da se i nama obezbedi ono sto se panterima obezbedilo, kako bi bio ravnopravan tretman. A to je da smemo da, ako to zelimo, iz prvih redova pretimo i vredjamo, malo da ih gadjamo kojecim, i da se ne prazni bilo sta u dvorani. Isto tako, malo i da prilagodimo kriterijum sudjenja na svoju ruku.

Ako jos u prvoj cetvrtini Panter ne izvede bar 6 - 7 slobodnih bacanja = opet navlace Zvezdi.
Ako u prvom poluvremenu Alenu navuku 3 licne u napadu = detto...

Ako jos u prvoj cetvrtini Panter ne izvede bar 6 - 7 slobodnih bacanja = opet navlace Zvezdi.
Ako u prvom poluvremenu Alenu navuku 3 licne u napadu = detto...

Alen ume napraviti glup faul, ali je odnos Dante-Kampaco kriminalan u ovoj seriji. Egzum nije imao problem sa faulovima (u napadu) samo u cetvrtoj utakmici, dok Kampaco flopuje i resava utakmice faulovima u napadu. Jedan je u prvih 10 najboljih igraca EL, a drugi je u prvih 10 najplacenijih. :mrgreen:

A za otprilike 2 sata, ocekujem nasu motivisanu partiju od starta, zelim da odradimo poslednju utakmicu jako i koncentrisano, mirni i hladne glave. Ne nasedati na provokacije. Bice dovoljno za pantere, osim ako oni ne izvuku ne znam kakvu partiju, kakvu nismo videli u ovoj seriji. Ledej, Smailagic, Lesor,... vrlo bitni faktori, kao i (ne)igranje Papapetrua, kog oni ne mogu da brane. Aleksa ako bude mogao, bice znacajno.

Sudije osim Pukla sumnjive, a Pukl sam voli prekide. Stvari van terena ne mogu da predvidim, niti dokle ide Coviceva bolest, ali nadam se najboljem.

Back