KK Partizan

Sad vidim da je ovaj Limar gostovao kod radikalno-naprednog-ciganskog-bivola na KCN (izvinjavam se bivolima zbog poredjenja). Ne razume covek zasto su pre njega neki ljudi (haha neki neodredjeni) pretili firmama da ne ulazu u Partizan. Kako se oni lepo zabavljaju medjusobno. :roll:

Na ono sto prica Covic, a ovi gutaju se ne treba ni obazirati. Znam za slucajeve koji iskreno veruju da je Hecer igrao za 700k, a da je ceo njihov budzet 600. :mrgreen:

Onaj mutivoda je dao na uvid ugovore, neka izvoli odgovorno lice iz Partizana neka da na uvid ugovore, zaista je smešna tvrdnja (papir) da dugujete 300k evra a poduuža lista od treera do igrača kjima se duguje ozbiljna lova.
Posle toga možemo da pričamo o sponzorima, dugovanjima i ostalim barama/krokodilima...mutivodama.

Pa ti ugovori su mutni kao Dunav. Preimenuje klub i izbrise dugove. Batali me Covicevog postenja.

:hahaha:
Predsednik Zvezde prokomentarisao je i "poruke mržnje", objašnjenjem da niko u Zvezdi ne mrzi bilo koga.

Vidim da je gospodin Ostoja pominjao i nekakvo gašenje KK Partizan. Ne bih znao da vam kažem kako izgleda taj proces, nikada mi takve stvari nisu padale na pamet

Prvi čovek Zvezde se dotakao i Partizana, bez direktnog pominjanja.

Na kraju vreme i život pokažu ko je lagao a ko nije, ko spinuje, a ko ne. Zbog nekih naših rivala mislim da ćemo morati da promenimo propozicije, izgleda da će košarka morati da se igra u dresovima sa dugačkim rukavima da bi mogli da okače sve sponzore. Pri tome se koriste nekim lažima i budalaštinama, razumem da je takav pristup najlakši da na taj način zabašurite ono svoje. I voleo bih da svi klubovi imaju obavezu revizije. I ne samo domaću, nego i međunarodnu, da svi naši poslovi i svi ugovori u klubovima budu transparentni i postavljeni na sajtovima. Jednostavno, ne želim da se više bavim tim glupostima, jer smo pokazali da su to budalaštine. Ako bih se bavio komentarima na društvenim mrežama ili pojedinim sajtovima, bio bih razočaran zbog vrlo niskog mentalnog stanja nacije - naglasio je Čović.

http://sport.blic.rs/evroliga-1718/...lige-partizanu-lazima-i-budalastinama/7vt2phh

Ako je dvogodisnji, pa da delimo kolac, super. Ako je do kraja sezone, obicno slihtanje i mazanje ociju navijaca. Mi smo sa limenim Ostojom dobili "ucenjivacki potencijal", odnosno menadzeri u ovom domacem mulju moraju da paze sta rade i kome se zameraju da im ne bi zakucala neka inspekcija na vrata.

Da je srece (citaj postovanja zakona) pa da sega-mega za.jeb.ancija ne postoji, taj decko bi verovatno imao staz u Partizanu i sada bio na nivou iznad. Ovako imamo prehajpovanog, talentovanog, potencijalno dobrog igraca koji sa 22 godine nije odigrao ni jednu zaista takmicarsku utakmicu u zivotu.

Naravno, spekulisemo. Ali da ne duzim, da li bih voleo da ga vidim u crno-belom..Da :mrgreen:

Edit. Aaa sad vidim da je info krenuo od Tosine starlete, odlozimo lozenje na neko vreme. :roll:

Poslednja izmena:
Za mene spekulacija i prepisivacina sa twittera i foruma, dok ne objavi Tegi ili se ne pojavi sa salom.

Portal koji je pisao tekst kako Everton i Leonardo ne postuju drzavu koja ih hlebom hrani (ovim recima, biser novinarstva, takoreci za anale), mi je sve samo ne merodavan. Sto je najgore, mnogi su losiji i od njih.

Poenta ovih izjava je da apsolutno nista nije tacno. Svi nesto vrte, mute, a u sustini sad se lome oko duzine ugovora. Zagor je nas! Samo da moje oci sto manje gledaju Obrada i Cakarevica u petorci. Samardo i Zagorac in, ova dvojica dunstera out. Ne treba nista vise. Na cetvorci Novica i Pecarski, Zagorac po potrebi moze i tu da odgovori sa 2.06m visine. Samo zdravlje da nas posluzi.

Ako se realizuje, samo da ne smeta Marinkovicu i Aranitovicu. Mada ja ne verujem Covicevim novinarima pred derbi sa Zeleznikom. :roll:

Preveliki hajp oko igraca koji jeste talentovan, ali se nije nigde ozbiljno dokazao.

Upravo, Zagorac je nedokazan igrac. Pitanje je kako bi se uklopio, do sada (sem u kratkoj NBA epizodi) imao je svu slobodu ovog sveta, tim koji igra za njega. Vise bih se obradovao da produze ugovor sa Vanjom, nego Zagorcu do kraja sezone.

Ne bi Zagorac gusio Vanju i Sanija. Aranitovic ionako mora da igra strogo dozirano. Njegovim dolaskom najvise bi prostora izgubio Andric. Meni je on drag igrac, ali fakat da ima utakmica gde ima minutazu 30+, a da se uopste ne primecuje. Jaka konkurencija, pa nek grize. I Cakarevic bi imao nesto manju minutazu nego sad. U Americi su Zagorca videli na cetvorci.

Vazna utakmica sutra, ne smemo da dozvolimo rutiniranje kao protiv Albe, pa i Limoza. Moraju ovi momci da osete da mogu da se potuku i protiv jacih protivnika. Novica na pitanje da li bi vise voleo pobedu protiv Zvezde ili Lokomotive, rekao Zvezde. Muta rekao da on hoce obe. Stalno ga prozivam za gluposti koje prica, pa red da ga i pohvalim jednom. :mrgreen:

Ja bih itekako voleo da dodje Zagorac, ali iskljucivo na visegodisnji ugovor. Mislim da ima potencijal da izraste u vrhunskog igraca, samo da pocne da igra takmicarsku kosarku.

Mada i mene smara ova sapunica, te dolazi te ne.

Isto mislim. Trogodisnji bi bio idealan, ali nerealan. Ne bi Misko to dozvolio, barem neki 2+1.

Posle ovakvih sapunica u nastavcima obicno se razocaramo, cak i ako igrac dodje (khm, khm, Suma). Ocekivali bi od decka vise nego sto on moze da pruzi, koliko god dobar bio.

Ne bi me iznenadilo da je duzina ugovora kamen spoticanja. Mi nemamo razloga da ga razigravamo ako ce da ode na kraju sezone kao slobodan igrac.

Suma jbt, kakvo je predstavljanje imao kao da je dosao Maradona u najboljim danima. Stvorio se uzasan hajp oko njega, a kad je poceo da igra svi smo doziveli antiklimaks...

Posto smo domaci aj da se nadam da cemo iznenaditi veceras. Muta nek ubrza, bice ludo i nezaboravno, pa sta bude. Svakako je iskusniji lisac od Alempija.

Video sam danas u podne na aerodromu kosarkase Lokomotive, oni su vec stigli i lagano ce da se pripremaju za sredu, tu tesko da ista dobijamo, zato sto se igraju dve jake utakmice za bukvalno 47h.

Skupilo se kuso i repato, po rekvizitima bih rekao da cemo veceras opet da branimo Kosovo i djenerale. Bas ne volim kad se pravi ovakva atmosfera, fudbalski.

Ne igra Stevanovic, znaci imamo Obrada, odnosno 5 faulova fore na centru. Da ne mora Djoko xD

Back