KK Partizan

Rezultat dobar, igra bas i ne. Razliku smo postigli trojkama, a sa druge strane Cibona ne ubacuje nista. Varljiva kategorija.

Gos nije izlazio iz igre. Novica evidentno ne moze 2 nedeljno.

Poslednja izmena:
Kako profi prosipamo sve sto smo uradili. Pa menjaj nesto covece, ne moze Gos ovoliko da igra. Naravno da ce da padne koncentracija.

Tako, vratismo ih na mesto. Vanja u nekim trenucima bas opasno deluje. Prolazi do obruca kao kroz puter.

Poslednja izmena:
Laganica, ni D od derbija. Prijala mi je konacno kosarkaska partija Andrica, lik je godinama ovde i samo je sporadican spot-up suter. Bilo bi lepo da nastavi da spusta loptu, koristi finte i ulazi u dribling, odmah je opasniji i u sutu.

Sve lagano ide ka onome sto sam i ocekivao kao Mutishin maksimum, da bude krajnje neugodan sa svojim foricama, a da li ce prevazici maksimum rano je govoriti. Prvo ce ici neka malo jaca utakmica u EK, a onda ubrzo i protiv Pantera. Bice interesantno videti kako ce izgledati to sa ovim ubrzavanjem i trcanjem, ludovanjem, u sudaru sa ovim jos uvek neuigranim rukometasima i (mozda od pocetka) njihovim sudijama. Ako bude bilo ono najpozitivnije, bice to dobro vozanje Alempija.

Naravno, najveci problem jeste i ostace nase vozanje nas samih sa ovim ludovanjem od igre. Niti jedna prednost nije sigurna.

Poslednja izmena:
Kljuc nase igre i rezultata ove sezone bice kako i koliko ce Muta da iskontrolise Andrica, Cakarevica, Gavrilovica, Salica. Kada pobrojani budu sveli minute, suteve, soliranje, greske na razumnu meru, ogranicili se na ono sto znaju, mi cemo moci svakome na crtu. Nosioce imamo, igramo u brzom ritmu, samo da izbalansiramo doprinos i stetu vodonosa.

U odbrani bolje preuzimamo igrace, bolje branimo pik, brze punimo reket, igraci daleko od lopte igraju aktivnije odbranu. Veceras se video napredak, terali smo cibose na teze suteve. Samim tim je rezultat “samo” 74 primljenih poena. Moze ovo jos dosta bolje, naravno, ali se vidi pomak, napokon.

Daleko je Mutinjo od osvajanja bilo cega, taj se ni sam ne seca kad je poslednji put nesto osvojio.

A Evroligu ne mozemo, mi nismo transparentni i nemamo budzet veci od 4mil. :cool:

Mozda se on ne seca, ali se ja secam, bio sam u srednjoj skoli kada je dosao iz BFC Beocin-a, kada smo sa njim uzimali titule, kad smo sa njim (a posle sa Kimi Bogojevicem), stigli na Final Four preko CSKA...

Nakusao se Muta kacamaka tokom svoje karijere, zna taj sta treba da se radi...

Imamo pristojnu ekipu, videcemo za 7 dana gde smo u odnosu na ganfere, verujem da mozemo da ih deremo ove godine, i oni su promenili skoro ceo roster, imaju zelenog trenera.

Ako uzmemo ABA ligu, nakrpicemo se za 4 milke, naci ce se vec. Pitajte insajdere po tviteru koliko para prima Semjuels, za koliko para cemo da dovedemo Zagorca, ihahaj, mi bre plivamo u kesu!!!

DNLRro5WkAEH2yt.jpg

Mislim da Zagorac nema veze s vezom :eek:

To bi bilo ludilo, dovoditi njega na mesto Marinkovica i Aranitovica koji jesu talenti. Cak i Mihajlo pokazuje znake zivota i da moze biti kosarkas.

Naravno da nema veze s vezom, zajebavao sam se za Zagora. Sanse da on dodje su mozda 5%, sto zbog finansija, sto zbog planova igraca koji je do juce bio u NBA.

Postoji igrac u Partizanu koji mi neverovatno ide na zivce, i samo bih za njega jurio zamenu, a to je Cakarevic. Samo kada bi imali krstenog igraca umesto njega za pozicije 3-4, bili bi prvi kandidati za ABA ligu. Na bekovskim i centarskim pozicijama smo popunili roster, imamo i mlado i staro, sada treba uigravati, pre svega kretanje u odbrani.

http://sport.blic.rs/kosarka/evrops...-bez-velickovica-i-samjuelsa-u-limozu/w5smfdt

Tek što su košarkaši Partizana počeli da hvataju ritam, izgleda da ne mogu bez kadrovskih problema.

Trener Partizana Miroslav Nikolić, kako Blicsport saznaje, muku muči sa kadrovskim problemima. Patrik Miler je zbog otoka na ruci propustio Cibonu, kao i Aleksandar Aranitović zbog postoperativnog programa, ali će obojica roviti put Limoža.

Novica Veličković je dobio udarac u Zagrebu u kuk, a Samardo Samjuels, kao košarkaš sa Jamajke, ima problem sa vizom za Francusku.

Kad vidim ovog limara kako se siri, pa jos na kompletiran tim hoce da dovede "iznenadjenja", ne mogu a da ne pomislim da mu je mozda zadatak da syebava dr Covketa, koji se ionako grca u dugovima i histerise naokolo kao sumanut. Naravno, to je vrlo daleka hipoteza, ali ako bi se slucajno ispostavila kao dokazano tacna, to bi znacilo da nam klub sluzi za kusuranje dva psiho-manijaka.

Jel moze Zagorac na cetvorku? :roll: To je bila i neka zalizanog prica.

Back