KK Partizan

Kamenko opusteno ulazi u Gosa a sudije Gosu sviraju trecu licnu. Bem ti misa... pikirali ga jer jedini pogadja sa distance.

Sad Rocesti dribla sebi u nogu i dobija aut za svoj tim. :) A uopste im nije neka frka ni sa igrom ni sa rezultatom.

Poslednja izmena:
Auf kakvi losi posedi na kraju, sta radi Marinkovic, pa nije ovo basket.

Los ulazak u utakmicu im je otvorio sut za 3p pa to sad ide samo od sebe (jos ce i ovaj Radicevic-Rakicevic pogoditi nesto za 3 iako uglavnom ne moze da pogodi ni obruc), ne uspevaju igraci da ih ubrzaju i uvedu u svoj ritam, a na sve i sudijsko kasapljenje. Kakav faul pa tehnicka za Aranitovica, ovaj Javor je tesko govedo - bilo je i gorih gestikulacija na sudijske odluke, npr. cinicna Lesorova (nista spektakularno, ali kamoli ovo Aranitovicevo). Domace sudije naravno sviraju kako Vesna duva. Nadam se da je Alempije zadovoljan kriterijumom kad iz bonusa izlazi 40sec pre kraja cetvrtine.

Mogu nasi uvesti utakmicu u neizvesnost, al' jasno je da se moraju raditi neki osnovni kosarkaski elementi u odbrani, tipa da se igrac izrotira, a da se skok zagradi, da ti ne skida jedan Pero Antic loptu s glave. :)

Poslednja izmena:
Odbranu ne igramo ni u tragovima. Jaca su ekipa, a dobijaju.nas otvorenim sutevima i bacanjima. Utakmica kao da skauting i plan nije radjen. Na sudije smo morali.da se pripremimo.

Gos nam je cela ekipa danas, cim ne igra ne mozemo ni u napadu. Samardo mi se uopste ne dopada. Nezainteresovan, par puta nije ni pokusao da se vrati u osbranu, vise prica sa sudijama nego sto igra. Na TO ni ne prilazi trenerima.

Bjelica pogadja 2 trojke zaredom... covek proliv dobio.

Neka se i razigrao protiv Pecarskog (Semjuels nek se kanalise malo), klinac igra dobru utakmicu za svoje godine, a ovo mu je dobra skola.

Muta od pocetka sezone daje nerealne alibi izjave, a kad je dao prvu malo kur.cevitiju, ispade da je pretio praznom puskom. :roll: Nema veze, tek je prva utakmica - racunam da je ostao duzan, moze on to bolje.

Ali cu mu poverovati bilo sta tek kad nauci ekipu da zagradjuje i radi par osnovnih kosarkaskih stvari. :roll: Neke stvari su uzasno neozbiljne cak i za njegove standarde.

Marinkovic je promasio sve sto je sutnuo. Bjelica nas je upropastio i trojkama i u reketu, Ovaj novi centar se zestoko obrukao veceras. Da vidimo na sta ce liciti ekipa sa Zagorcem, ja se nadam da cemo dobiti na kvalitetu ali najveci problem je tanka klupa sa decom koja nemaju nikakvo iskustvo. Nisam ni ocekivao pobedu ovde iako sam se potajno nadao ali kad sam video da ovi imaju jedno od onih veceri kad ti bukvalno sve ide od ruke vec na poluvremenu sam shvatio da nemamo nikakve sanse da preokrenemo. Mi smo od pocetka divjacka ekipa koja igra od sjaja do ocaja i ne ocekujem nista novo u nastavku sezone.

- - - - - - - - - -

Ладно смо изгубили, лош шут Маринковића, одбрану и не играмо одавно, још су нас и покрали у другој четвртини.

Jesu ali i da nisu to nista ne bi promenilo. Opet bi izgubili.

Dozvolili smo im da se raspucaju, a mi sa druge strane nismo ubacili nista sa distance. Skok standardno los.

Ne mogu da kazem da se nismo borili, ali sve je bilo nekako stihijski. Igramo basket, pa sta bude. Jos samo jedna utakmica Muti na dusu.

Ne razumem sta je bilo sa rotacijom, Cakarevic koji jedini igra odbranu jako malo igrao, Djoko isto? I za Andrica imamo utisak da je presedeo na klupi. Predugo smo igrali sa Pecarskim/Gavrilovicem/Novicom u reketu.

On se lik sprda sa svima. Pa nisu decje bolesti kad ti fali 20 kg misica da bi mogao da cuvas igrace na tim pozicijama. Mada, istini za volju, Pecarski zaista ni ne pokusava previse.

Miler i Gos opet ne razigravaju[SUP]tm[/SUP] :worth: Kombinovano 16 asistenica od 22. I ne dopada mi se ovo prozivanje igraca poimence, udjes u svlacionicu pa raspravis. Ovako je seljacki. Pritom posle jedne ovako indijanske utakmice tvrdi da je sve on to lepo pripremio, ali igraci nisu ispostovali 20 posto. Pa prisutan si valjda pored terena, pa koriguj, ne.. ok :whistling:

Back