KK Partizan

Tu "vest", kao i o cenama transfera. Samo ne znam zasto se RSB bavi time.

Uzgred, utakmica veceras... meni ce poceti u 23:30h, moram da jurim strimove, al bice sigurno na YT. Aj bar prvo poluvreme da pogledam, da vodimo 20+ i da mirno odem spavati.

Mada kod nas nije sigurna ni toliko razlika.

Uzgred, utakmica veceras... meni ce poceti u 23:30h, moram da jurim strimove, al bice sigurno na YT. Aj bar prvo poluvreme da pogledam, da vodimo 20+ i da mirno odem spavati.

Zanimljivo... ti to insinuiraš da sam ja sa RSB-a ili da prenosim vesti sa tog mesta?
Grešiš sinak, ovaj grešiš sinak...

Ma de, +20 prospemo za 3 minuta ko iz piccke. :mrgreen:

I kakva je fora sa Samjuelsom, da li je jebeno moguce da je opravdanje sto ne igra to da nema vizu!? Koji ****** jbt!?

Nista ne ocekujem veceras, osim dosta poena i pobede Partizana. :mrgreen:

Zanimljivo... ti to insinuiraš da sam ja sa RSB-a ili da prenosim vesti sa tog mesta?
Grešiš sinak, ovaj grešiš sinak...

Nije sramota biti sa RSB, to je osnovao i finansira jedan od prvih ljudi Beograda, a valjanim informacijama i transparentnim podacima opskrbljuje prvi covek nase kosarke.
Ne, ne insinuiram, samo je ista prica.

Drzimo se, ali ovo nije igra koja nama odgovara.

Djoko! :rotf:

Bek suter ispaljuje airball, a najiskusniji igrac ekipe pravi nesportsku. Svaki put kad smo imali priliku da izjednacimo, napravili smo glupost.

Nista se do poluvremena promenilo nije. Ne moze Pecarski protiv 130 kg misica da igra, uplasio se i ne zna gde se nalazi. Fali nam i sut za 3, samo smo jedan pogodili. Inace ovi nisu nista posebno. Da igramo malo ozbiljnije i da smo kompletni drugacije bi izgledalo.

Poslednja izmena:
Ajmo Mutavi, 3, 4, sad! Imam igraca 2000. godiste...

Isto sam pomislio. :mrgreen:

Neobavezno i nonsalantno odigrano, cak i u onim trenucima kad smo se vracali. Bilo je samo pitanje trenutka kada ce se odlepiti. Zbog ovoga je Novica bitan, voleo bih da je otputovao makar i turisticki. Kakanj izgleda dobjia sut kartu, jednom i mi da zaradimo[SUP]tm[/SUP]

Najgore je sto nas je na batine i skok u napadu dobila grupa drvoseca. Isto ovako ce da izgleda i derbi. Ako ne umemo da branimi reket, onda dzaba sav trud u napadu, nadam se da ce Samardo i Novica to da izbalansiraju. Djoko je veceras bio tragikomican. Limoz igrao opusteno, znali su da i ako promase sut, imace drugi, treci napad. Lagano...

Pecarski da jede 3kg piletine dnevno i teretana, sa 40kg ne moze da se igra kosarka. Decko je prepadnut bio sve vreme.

Ja prespavao, i nista, vidim da sam propustio samo nasu klasiku. Nista, spremanje za derbi, bas me zanima kako ce da se spreme i kako ce izgledati to ubrzavanje, njihova odbrana na to, kriterijum sudjenja, itd. Nadajmo se iznenadjenju.

Nije sramota biti sa RSB, to je osnovao i finansira jedan od prvih ljudi Beograda, a valjanim informacijama i transparentnim podacima opskrbljuje prvi covek nase kosarke.
Ne, ne insinuiram, samo je ista prica.

B= insinuacija (klasična) ali ako insistiraš na tvrdnji da nije sramota...

Pa onda idi i učlani se kod njih, mene ostavi sa mojim uverenjima, a ako ti kojim slučajem ne odgovara možeš i u partizan.net...južni front...etc, etc.

http://www.mozzartsport.com/vesti/g...rade-radnoj-zajednici-pricacemo-s-vujo/183555

Gde je novac? Znaćemo za 20 dana! Sponzori dobijali pretnje, isplatili smo igrače i četiri zarade radnoj zajednici! Pričaćemo s Vujoševićem
Razvili smo čitav lanac kriminala,sa ultra brzim automobilima idemo od vaših sponzora do sponzora.A sponzora svega "par njih":

5egrz9l.png

Imaju oni vise i kvantiteta, dovoljno je otici na njihov sajt. A opet imaju milionske dugove, promenili tri kluba u medjuvremenu...

Najsmesnije je sto neke sponzore i delimo sa njima i FMP2. Mts, Aerodrom, Milsped, i ovaj "Fakultet za sport"... sto samo govori o tome da se radi o istim ljudima i istim naprednjackim kombinacijama. Zanimljivo je da su njima neka vrsta sponzora i RTS i FON, drzavne institucije. Jbg, kad ne mogu biti institucija kao klub, nek bar budu drzavni.

Inace, pola od tih sponzora na nasim spiskovima ne daju realne pare, vec sportsku opremu, vozni park, medijski sponzori, medicinski pregledi, i sl.

Inace dr Covic opet gostuje kod svojih medijskih sponzora (RTS) i citam da opet peni protiv Partizana. Coveku nije dobro, treba mu pomoci. Steta sto ovaj nas naprednjak nece da se proziva s njime, pa da mu objasni da nam Tesla daje izmedju te i te cifre necega.

Kako nece? Pa ovo jeste odgovor iako je trebao da iskulira jer onoj mutivodi treba neko da mu pravi drustvo u prljavoj igri.

http://www.mozzartsport.com/vesti/g...tiri-zarade-radnoj-zajednici-pricacemo-s-vujo

Onaj mutivoda je dao na uvid ugovore, neka izvoli odgovorno lice iz Partizana neka da na uvid ugovore, zaista je smešna tvrdnja (papir) da dugujete 300k evra a poduuža lista od treera do igrača kjima se duguje ozbiljna lova.
Posle toga možemo da pričamo o sponzorima, dugovanjima i ostalim barama/krokodilima...mutivodama.

Samo je konstatovao da nam prozivaju klub i da zeli sve najbolje, sedeo bi sa njima, itd. Nije to medjusobno prozivanje.

Mislim, i posle Vujosevicevog prozivackog iskustva se videlo. To sto iz naseg kluba rade nema nikakvog efekta. Covic to radi imao s kime da se proziva ili ne, jer to je usmereno jednog grupaciji - njegovim Panterima, koji sad veruju da je on ispravan, da ih je uzdigao, da im je spasao klub, da je dao na uvid neke papire, i ostale gluposti koje gutaju.

To je sve krajnje jednosmerna ulica, kao i svaka propaganda.

Back