KK Partizan

Oterati i Cakarevica u paketu! Znamo o kakvom luzeru je rec jos iz prvog mandata i nikako nam ne treba njegov pickast mentalitet.

Poslednji napad je trebalo da zavrsi Miler. Bolje da je bacio loptu u aut nego sto je dao onoj sisici. Znao sam da ce da promasi i pre nego sto je sutnuo.

Muta rekreativac. Jedan insajd info sa treninga, trener nam je i dalje pod utiskom zavrsenog EP-a i samo prepricava anegdote. Pun je utisaka kao tinejdzerka posle prvog sexa.

Cakarevic nam je jedan od boljih, sve kolone puni pomalo. Treba imati jednog takvog. Ali nikako da bude igrac koji vuce ekipu ili resava. Siguran sam da je sada napravio par koraka vise da bi mozda bio i heroj.

Ovu sansu za pobedu smo dobili cisto zbog Novicine Partizanstine, +/- 16. Nije nas licno vratio, ali je pokrenuo borbu. Odnosno, odradio posao sedog entertejnera.

Nadam se da se nece ponoviti Perina sezona. Muti sansa do kraja oktobra. Nemamo vise debelih trenera koji ce zbog emocija da nas vade iz go.va.na u februaru.

Kakanj je imao solidnih prvih 5 minuta, a onda je presedeo na klupi ostatak meca? Gavrilovica stalno prozivam, danas su mi se svidele reakcije u poslednjoj cetvrtini, zeleo je pobedu vise nego mnogi drugi. I ono sto je odigrao, bio je ok. Barem greske nije pravio.

Poslednja izmena:
Pokrenuo bih akciju "Muta na Mute!", zabraniti mu da govori bilo sta van klupe, cak ni u svlacionici. Jedino Novici dati ovlascenje, jeste da nije bas najrecitij, al bar nikad ne bi bedacio saigrace i postavljao lestvicu nize nego sto je realno.

Ma kakva Evropa, nama je ABA liga prioritet, poručio je Nikolić.

Podsecanja radi, za ABA je postavio cilj da opstanemo..i napravimo male reprezentativce.

Nikolić nije optimista ni kada je u pitanju dolazak pojačanja na centarskoj poziciji.

– Kako da dovedemo pojačanja bez para, i nema na tržištu centra koji bi nam odgovarao, rekao je Nikolić za “Sportske”.

Sa ovim se delimicno i slazem, Kembel izgleda ili ne moze ili ne zeli na teren jos nekoliko meseci, a nama to nikako ne odgovara. Para bi mozda i imali da nisu doveli najmanje 4 igraca koji nam ne trebaju. Sve da primaju 20k godisnje, zbirno bismo imali za jednog solidnog "nosaca namestaja".

Cakarevic nam je jedan od boljih, sve kolone puni pomalo. Treba imati jednog takvog. Ali nikako da bude igrac koji vuce ekipu ili resava. Siguran sam da je sada napravio par koraka vise da bi mozda bio i heroj.

Ovu sansu za pobedu smo dobili cisto zbog Novicine Partizanstine, +/- 16. Nije nas licno vratio, ali je pokrenuo borbu. Odnosno, odradio posao sedog entertejnera.

Nadam se da se nece ponoviti Perina sezona. Muti sansa do kraja oktobra. Nemamo vise debelih trenera koji ce zbog emocija da nas vade iz go.va.na u februaru.

Kakanj je imao solidnih prvih 5 minuta, a onda je presedeo na klupi ostatak meca? Gavrilovica stalno prozivam, danas su mi se svidele reakcije u poslednjoj cetvrtini, zeleo je pobedu vise nego mnogi drugi. I ono sto je odigrao, bio je ok. Barem greske nije pravio.

Puni on kolone, ali kako? Slazem se da igra neku odbranu, sve je ok, ali bre brate ja ne mogu da ga smislim. Kamenjar jebeni, jos se ispucava i evo u dve tekme masi dva suta na kraju. ZAsto nije krenuo, kad se vec onaj njihov crnja zaleteo, ka kosu? Zna da nema sut za tri, zar nije u glavi prvo da skrati i da sutne poludistancu, ako vec nece do obruca!? Mnogo me nervira on i sta predstavlja.

Novica je nas burazer! Iako zabusava u odbrani, ali ko ga ****. On ima energiju Partizanstine, zbog njega zapravo nismo prosek klub. Inace, drzao je sastanak sa igracima posle utkamice...

Sto se tice Mute, potrosicemo ga, ali nas kolektivno sve zabole za to. Sad vec bi mogao mozda Canak da preuzima lagano. Samo ne Gagi Nikolic, on je debil. Znam ga licno i ne, sa njim ni u crkvu koliko je glup.

Cakar nam je ovogodisnji Bircevic. Niko ga ne gotivi previse, ali mislim da ce isporuciti nesto svoje, recimo 10p, 5 skokova, 3 asist. 2 ukradene.

Meni su problem ovi sto su dobili posao preko veze (Obrad, Gavrilovic, Stevanovic, onaj Nikolic pretpostavljam) i bezveze (Vilson, Djoko). A u isti vreme ne znamo sta cemo sa klincima koje vec imamo, pa sad ode Tanaskovic kod Canka, za Slobu se jos ne zna. Tadic i Pecarski su jos zeleniji od ove dvojice i nikako ne mogu biti oslonac. To je 10 igraca sa ugovorom.

Samo da Muta ne potrosi nas, nece se taj povuci tako lako ako dodje do toga. Garantovan ugovor i on i ovi njegovi na 3+ godina. Nisu to male pare, a znamo koliko se Muta duboko uvukao kome treba.

Gagi Nikolic nikako, nek dodje da navija sa nama, al klupu nek zaobidje.

Poslednja izmena:
Vec koju sezonu zaredom ne umemo da zatvorimo utakmicu. Umesto da odemo na +12 u cetvrtoj, mi ih vracamo na 1 razlike glupim faulovima za 2+1. Ali dobro, pobeda se pise.

Ameri odlicni, Cakarevic isto. Ovako treba da igra svaku, bez teskih suteva. Centri su nam budale sacuvaj boze. Gde mi ne iskopasmo onakvog jednog crnju, ogroman i pokretan. Pored njega Djoko izgleda kao pozicija manje.
Novica ima nekih problema, pokusao je nasilu, ali mu nije islo.

Kako bih tukao ove seljane za njihove motivacione skupove i "bacanje ruku" na centru terena posle utakmice. Kao prvo u gostima si, kao drugo izgubio si. Sta vam nije jasno i sta cete tu!? A znao sam jos na pocetku da ce to raditi. Kao i da Covic krenuti prljavo, ako bude neizvesna. Cesto njemu sevne neki lakat u takvim slucajevima. Sada je gurao se ledja. Onaj 4. faul je bila cista nesportska, cak je to uradio 2 puta pre neko sto su mu svirali.
Konobara i Ficu danas nije pogadjalo ni "Vesna" ni "Je.bi fmp". To kod njih emocije idu na dugme, po direktivi.

Poseta ocekivano (ispod?)prosecna, ali nisam iznenadjen sobzirom da se trude da budemo alibi klub, koji se ne bori nego jednostavno bivstvuje.

Jesam ja to dobro procitao da je Muta izjavio da tankujemo EC i da ce tu vecinom igrati klinci?

Poslednja izmena:
Ćofi prelomio jer je hteo da ispadne heroj na kraju sa ona dva brzopleta šuta.

Ameri dobri, kao i Vanja.
Mahom smo dobri u tranziciji, ali na postavljenu odbranu, e tu onda ide povuci-potegni.

Centar fali, Đoko može samo kao Đumić - da uđe, čukne nekog i odmah napusti igru.

Karakter mini-pudlice je poznat jos odavno, od koga je potekao jos je i dobro ispao.

Sto se nasih tice, piski mi se od svog tog trcanja u ledja (ne kontra iz dobre odbrane koju i nemamo), kao da gledam Slovence ili pre Zvezda-Divu, ono vreme dok jos Radonja nije naprasno postao velemajstor. I svo to sutiranje, kakav izgovor za kosarkasku igru...
No, posle 2 poraza se dobro pise bilo kakva pobeda, pa makar i protiv Fickove zezancije od tima.

cuveni sindrom mase. neko se nekad popisao po salicu, sad po defaultu pisa i kuso i repato.

covek razbio utakmicu. uopste, jedini je centar, tacka. i jedini je centar koji igra na poziciji centra.

o novici samo hvalospevi, a covek najveci problem tima. keva bi bilo da nie tu. (ko sto uglavnom i nie, a kad dodje napravi sranje u ekipi, a bogme i na terenu).

Poslednja izmena:
sto se marinkovica tice, treba prestati mastati o Zocu i videti dal ima neka budala u nekom ostendeu kome mozemo da ga uvaljamo.

decko ce karijeru provesti tako sto ce se u 90% utakmica kriti po terenu, a u 10% divljati ko da mu je keva sakrivala loptu kad je bio mali.

sto se mutise tice... trpeti.

kembel, kembel i samo kembel. moz se zove i jones i smith, kako bilo, ali mora kembel..

Marinkovic treba da se ugleda na Bredlija Bila i da forsira taj nacin igre. Cisto sumnjam da moze preterano da popravi ball handling i generalno dribling da bi mogao da nanese protivniku vecu stetu sa loptom u rukama.

Kembel je odlicno pojacanje, ali ako ne moze on, daj nek dovode nekog u reket pod hitno. Ovo je bukvalno negledljivo.

Ne svidja mi se inace uopste stihijska kosarka na kos vise. Tako se ne dobijaju jaci protivnici.

Pise Tegi da smo poslali ugovor na potpis Samardo Samuelsu. I mi Sofoklisa za trku imamo. :mrgreen: Bivse ime za koje niko ne moze da bude siguran u kakvom je stanju. Izgleda da su opet pustili Mutu da gleda klipove od pre x godina.

Poslednja izmena:

Back