Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.143
Miler bi 95% pogodio, ali neka. Da smo ovo dobili stekla bi se lazna slika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oterati i Cakarevica u paketu! Znamo o kakvom luzeru je rec jos iz prvog mandata i nikako nam ne treba njegov pickast mentalitet.
Poslednji napad je trebalo da zavrsi Miler. Bolje da je bacio loptu u aut nego sto je dao onoj sisici. Znao sam da ce da promasi i pre nego sto je sutnuo.
Muta rekreativac. Jedan insajd info sa treninga, trener nam je i dalje pod utiskom zavrsenog EP-a i samo prepricava anegdote. Pun je utisaka kao tinejdzerka posle prvog sexa.
Ma kakva Evropa, nama je ABA liga prioritet, poručio je Nikolić.
Nikolić nije optimista ni kada je u pitanju dolazak pojačanja na centarskoj poziciji.
– Kako da dovedemo pojačanja bez para, i nema na tržištu centra koji bi nam odgovarao, rekao je Nikolić za “Sportske”.
Cakarevic nam je jedan od boljih, sve kolone puni pomalo. Treba imati jednog takvog. Ali nikako da bude igrac koji vuce ekipu ili resava. Siguran sam da je sada napravio par koraka vise da bi mozda bio i heroj.
Ovu sansu za pobedu smo dobili cisto zbog Novicine Partizanstine, +/- 16. Nije nas licno vratio, ali je pokrenuo borbu. Odnosno, odradio posao sedog entertejnera.
Nadam se da se nece ponoviti Perina sezona. Muti sansa do kraja oktobra. Nemamo vise debelih trenera koji ce zbog emocija da nas vade iz go.va.na u februaru.
Kakanj je imao solidnih prvih 5 minuta, a onda je presedeo na klupi ostatak meca? Gavrilovica stalno prozivam, danas su mi se svidele reakcije u poslednjoj cetvrtini, zeleo je pobedu vise nego mnogi drugi. I ono sto je odigrao, bio je ok. Barem greske nije pravio.

Centar fali, Đoko može samo kao Đumić - da uđe, čukne nekog i odmah napusti igru.

Nikolić: "Što se Evrope tiče, ne verujem da ćemo da idemo dalje, ali pokušaćemo u ABA ligi da se što bolje plasiramo"
Barem je dosledan. Na svakoj konferenciji je trazio izgovore, skidao gace i postavljao lestvicu sve nize i nize.
Bivse ime za koje niko ne moze da bude siguran u kakvom je stanju. Izgleda da su opet pustili Mutu da gleda klipove od pre x godina.