KK Partizan

namera je da igramo brzo i da lomimo protivnike ritmom i energijom mladosti.

za sada, zbog neuspostavljene hijerarhije, neuigranosti i manjka kvaliteta, igramo divlje i lomimo sami sebe. bice bolje to. ono sto mutavom ide na dusu je da napred istrcavamo kao sprinteri, a nazad se vracamo kao penzioneri. gubice utakmice zbog toga.

imamo previse i premalo igraca, sto je uvek lose. vrv ce sezona proteci u slaganju kockica. sto nije problem ako ce kockice ostanu i sledece godine. ja sam uvek skeptican povodom toga.

obicno mi je dovoljna 1 utakmica da "vidim" igraca, za ovog milera nije. ovako, na prvu loptu, odusevljen nisam. vrv i zbog cvrstog stava da je kosarka sport za dzinove, a ne za midzete.

Steta sto je bila slabija poseta u Pioniru, svakako je imalo sta da se vidi.

Meni je Miler dobar, lepo probija, brz je i dovoljno fizicki jak da zavrsi na obrucu. Pored njega, imam jos dva jaka utiska - Pecarski ce biti kosarkas, ima slifa! Drugi je da je nama neophodan centar. Sa ovime sto imamo na rapsolaganju ne moze da se igra, dzabe kvalitet u spoljnoj liniji...

Moguce je da ipak dovodimo Kembela. Iako izlazi iz povrede, itekako je ogromno pojacanje, losiji od Salica i Kaknja ne moze biti sve da igra bez ruke i noge.

Kladionice kazu da smo mi favoriti 1.5 prema 2.5. I mi verovatno igramo bez Novice iako je otputovao. Ne znam kakvi su im ovi Ameri, nikad cuo za njih. Lalic moze da nam napravi malo problema pod kosem jer zna vise basketa od svih nasih visokih. Mogao bi Kakanj tu da se potrudi, barem odbranu da odigra.

Sobzirom na standardnu indijanstinu MZT-a (oduvek) i na promene na klupi kod nas, ocekujem nekih 80+ poena na obe strane.

Novica Ubica o-o-o! :worth: Gos bi imao 10 asistencija za za 15 minuta da nam pod kosem nisu panjine. Pa zakucavajte kad ste sami, jedino sta imate je snaga.

"Idemo onaj specijal. Ti si ovde i ne pomeras se, znaci ne igras nista" (Gavrilovicu)
ili
"Koga cuva onaj bradonja?"

Joj zivote, Muto prvi treneru. :mrgreen:

Ne izgledamo uopste lose, kad se uzme u obzir neuigranost ekipe i kvalitet pod kosem. Bice samo bolje. Naklon za Gosa, sve zna da radi. Mali Pecarski ni pod razno ne moze cuva centre.

Poslednja izmena:
Ma samo da neko pocupa usi balvanima, nedopustivo je da onoliko puta ne mogu da zavrse, a bukvalno su ih spojili sa obrucem. Kakanj izgleda pokazuje da sto je veci cigan, to je manja pisa. Gavrilovic je taman tesko odigrao, na mestu u odbrani, lepo iskoristio lopte koje su mu udelili, a onda je krenuo da izmislja. Zabraniti mu da radi ono sto ne zna (a toga ima poprilicno). Znaci nek slusa trenera i "stoji tu i ne radi nista". :mrgreen:

Gosu su statisticari i Obrad ukrali 5-6 asistencija, ali zato trojke sutira kao ja kad izadjem posle zime prvi put na basket. Mutinjo tera svoju indijanstinu sa igracima koji ne mogu zicer da smeste, a kamoli trojku.

Al zato kad zategne odbranu... :cool: Sto rece, simpaticna smo ekipica, nadam se da cemo i sami sebi postati simpaticni posto smo vec usrecili ove indijance.

Ja vise volim kad je.bemo lose, pa dobijemo. Kakve su ovo hazarderske postave dok brod tone?! :pop:

I trojku za izjednacenje sutira..wait for it..CAKAREVIC! Pa covece, na svim utakmicama do sada mozes na prste jedne ruke da nabrojis pogodjene.

Makedonske novinare je zanimalo i kako Nikolić vidi ekipu MZT-a i njihov potencijalni domet ove sezone na Jadranu.
"MZT će biti sredina tabele, ne može dalje. I oni su slabi kao i ovi moji. Teško će braniti pikove. Tu ćemo i mi biti negde. Četiri ekipe su se izdvojile već - Cedevita, Budućnost, Olimpija, Zvezda, a tu su i Mega i FMP koji ne igraju Evropu. A mi igramo i imamo drugačiji ritam utakmica. Bojim se za Partizan", zaključio je Nikolić.

Makedonske novinare je zanimalo i kako Nikolić vidi ekipu MZT-a i njihov potencijalni domet ove sezone na Jadranu.
"MZT će biti sredina tabele, ne može dalje. I oni su slabi kao i ovi moji. Teško će braniti pikove. Tu ćemo i mi biti negde. Četiri ekipe su se izdvojile već - Cedevita, Budućnost, Olimpija, Zvezda, a tu su i Mega i FMP koji ne igraju Evropu. A mi igramo i imamo drugačiji ritam utakmica. Bojim se za Partizan", zaključio je Nikolić.

:gace:
Nedopustivo je da izgovara ovakve stvari. Do sada sam mislio da skida pritisak sa igraca, ali ovo moze samo da ih spusti. Jedino sto Partizan mora je da se bori.

A da, nije on dosao da nas vodi do trofeja, nego da razigrava mlade igrac i pravi reprezentativce.
Plot twist: Mladi igraci igrali ukupno 3 minut. Mladi Vanja imao 5 suteva (Gavrilovic 6).

Doveo u tim 16 igraca, kumove, rodjake, prijatelje..rotira osmoricu.

Konačno sam se otkačio Totala i uzeo Kopernikus da mogu da gledam ABA ligu..
Nikolić je uradio ono što najbolje ume, selektirao ekipu od onoga što ima.
E sad......Treba tu ekipu i voditi na parketu, a to Muta nikad nije znao.

Ali je tragedija za ovakav Partizan da Veličković sa desetak kilograma viška bude najbolji igrač, na obe strane terena.
Partizan i kad je bio jači gubio je u Skoplju........Ništa čudno........Igrao sam na Makedonce i više, ali i Baskoniju i manje, a oni prime u zadnja 4 minuta 20 poena....

ovaj tim sa elokventnim trenerom bombona bi bio.

ovaj tim bez mutavog imali ne bi.

pa ti trpi.

ah, da, miloje, pickice. nadam se da nikad neces biti. jbla te mega i misko obaska. pickice.

Poslednja izmena:
100 godina ga gledam kao trenera i jos nije razvio osecaj za utakmicu. kad treba ubrzati, kad treba usporiti (treba prvo ukapira da je moguce usporiti), ne zaboravljati igrace na klupi (obavezno peticu koja mu i donese prednost dok je u igri), kako ne ubiti tog pleja kome dajes kljuceve ekipe sa 40 minuta u igri, ukapirati da taj isti koji je igrao celu utakmicu fenomenalno ce te na kraju sarani zbog nemogucnosti da zbog umora donosi racionalne odluke ( a 1000 x je to gledao, nabijem ga na q)...

joj muto, koliko ti mozes da me pomeris, oca ti alkoskog :D

a tako je kako je... muta igro small ball dok jos to nije bio ustanovljen termin.

a ja jbno mrzim small ball.

p.s. nole dok je igrao unutra u prvom pol doktorirao kosarku, u drugom poco izigrava ronalda, dere se da mu daju svaku loptu i ispuca je za 3, a suta nigde, izgubio utakmicu. ni prva ni poslednja. treba mu neko da ga kontrolise, a nema ko.

Poslednja izmena:

Back