- Poruka
- 23.911
У оваквој ситуацији скоро сигурно ће бити јефтинији неки тренер...а тако и играчи исто....
Tumbas!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У оваквој ситуацији скоро сигурно ће бити јефтинији неки тренер...а тако и играчи исто....
"Poštovani saradnici, prijatelji, navijači Partizana,
Nakon bezmalo dve godine koje sam proveo na mestu predsednika KK Partizan, odlučio sam da se povučem sa te funkcije. Kada je u jesen 2015. godine klub bio u situaciji koja je poznata svima, prihvatio sam se odgovornosti i došao sa čvrstom željom da iznova postavimo temelje Partizana koji bi vremenom ponovo postao onakav kakvim ga Evropa pamti – moćan! Zadatak nije bio nimalo lak, ali se tog izazova nisam bojao, već sam rešio da problemima pogledam u oči i sa njima se suočim. Prvo i osnovno, bilo je da uz 6,5 miliona evra duga pronađemo način na koji bi klub mogao da funkcioniše i istovremeno, postepeno, smanjuje dugovanja koja su se gomilala godinama unazad. Od samog starta, uz moje lično finansijsko ulaganje, započeli smo sa konsolidacijom kluba koja podrazumeva puno odricanja i rada kako bi zacrtani plan bio sproveden u delo.
Za manje od dve godine, dug je smanjen za blizu dva miliona evra, dok su se naše selekcije na takmičarskom planu maksimalno borile i dostojno branile boje Partizana. Za ovakav finansijski rezultat, veliku zahvalnost dugujem sponzorima Partizana, kao i Vladi Srbije i doskorašnjem premijeru a sada predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, bez čije pomoći bi rad na finansijskoj stabilnosti kluba bio neuporedivo teži.
Takođe, ovim putem želim da iskažem zahvalnost svima u KK Partizan na ogromnoj energiji i naporima koje su učinili da klub funkcioniše i nastavi putem oporavka.
Ipak, svestan da da zbog ličnih obaveza, u ovom trenutku više nisam u mogućnosti da se 24 časa dnevno posvetim Partizanu, odlučio sam da postupim odgovorno i na jedini način koji smatram ispravnim, a to je da podnesem ostavku i mesto ustupim nekome ko će biti u stanju da se 100% posveti klubu.
Sa moje strane, ja ću nastaviti da pomažem klub koliko budem mogao i koliko svom nasledniku na mestu predsednika budem potreban. Partizan je kuća svih Partizanovaca i samo zajedno ga možemo oporaviti i vratiti na vrh, mesto koje mu po mnogo čemu pripada.
Sportski pozdrav, Nikola Peković"

Za ovakav finansijski rezultat, veliku zahvalnost dugujem sponzorima Partizana, kao i Vladi Srbije i doskorašnjem premijeru a sada predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, bez čije pomoći bi rad na finansijskoj stabilnosti kluba bio neuporedivo teži.
To nam je plafon trenutno, treba sada pristupiti rekonstrukciji tima.
Partizan mora da ima šampionski tim (trenutno nerealno) ili da je u procesu njegovog stvaranja. Protraćili smo dve godine, krenimo sad.
Bićete učesnici samo za popravljanje koš razlika vaših protivnika

3,4 sad...DinamikTo nam je plafon trenutno, treba sada pristupiti rekonstrukciji tima.
Partizan mora da ima šampionski tim (trenutno nerealno) ili da je u procesu njegovog stvaranja. Protraćili smo dve godine, krenimo sad.

Medjusobno se potiru cinjenice da je ulozio novac, vratio dve milke duga, i da je klub igracima duzan po trecinu ili cetvrtinu plata za svaku od prethodne 2 godine...
Sasvim je realno da je uz lizanje dupeta Vucicu reseno pitanje poreskog duga, ili nesto tog tipa, recimo dug prema Pioniru, i to je to. I to je nesto, ali slaba vajda, isti ti koji su otpisali nam sutra mogu nakaciti opet nesto takvo, jer zbog njih je i nastalo.
a kako vi partizani ocekujete da se taj dug vrati?
i ko ga bese ono napravio
serete po vucicu a hocete da vam da pare na izvolte da experti ko predrag sasa i silobad uz blagoslov vecnog todorica prave jos veci
pa tako i moja baba moze da pravi uspehe

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...dnik-i-trener-partizana-do-kraja-juna/4yhkwc7
Vrlo brzo, verujem do kraja meseca, Partizan će imati i trenera i predsednika, čiji če izbor verifikovati Skupština kluba koja mora da se održi najkasnije za 30 dana, kao i novi Upravni odbor - poručio je za Blicsport Milan Iskrin, koji poslednjih nedelja ima niz sastanaka i kontakata sa uspešnim partizanovcima, u želji za što "jačim", novim Upravnim odborom crno-belih.
Mislim, lupaju, ali bas bi bilo spektakularno. Da nam pravi male Bogdanovice."Moramo da pronađemo čoveka koji je dostojan funkcije predsednika Partizana. Mora da se pronađe pravo rešenje, a ne samo da se ispuni forma", rekao je Šilobad.
Dakle, ljudima koji su ostali u Partizanu, od kojih je barem po funkciji najodgovorniji Šilobad ostaje da u narednih mesec dana pronađu pravo rešenje za mesto prvog čoveka kluba.
po funkciji najodgovorniji Šilobad
najodgovorniji Šilobad
Šilobad