KK Partizan

Thank you for everything Hatch! Good luck!
#KKPartizan
#Repost @william_hatcher25 (@get_repost)
・・・
They say, sometimes it takes 10 years to get to that 1 year that can change things for the better. Well this was that 1 year for me!! Since the first day I arrived in Belgrade, I was accepted into a family that is and will forever be my family as long as I live. Through the ups and downs, from being sidelined for a month with a serious illness, I'll never let anything overshadow all of the great things we accomplished this season as a team. I want to thank all of my teammates and especially my coaches who gave me the platform to play freely, creatively, and allowed me have my best season of my professional career so far. Lastly, to the FANS...GROBARI, you guys are some of the best fans in the world!! Thank you for an unbelievable experience. Thank you for your love, encouragement, and even your criticism at times...I truly appreciate each and every one of you!! Season 11 is in the books...but my journey is not over!! ⚫⚪️ For Life!!

Kad se vec brines

Nijedan klub sa ovih prostora nikada nije mogao da zadrzi strance vise godina. To sto ste se vi zaigrali pa mislite da moze doveka je vec neka druga prica.

Nijedan klub sa ovih prostora nikada nije mogao da zadrzi strance vise godina.

Niko nikad nije, i nikad nece, staviti sajkacu na pozamasnu glavudzu kao Djenka...

Sto se Hecera tice, ocekivano naravno. Mislim da je korektan igrac za svoje novce, al ne treba ga klasifikovati kao pogodak niti nesto specijalno. Gurao je sezonu kako treba, al nije ga bilo kad se lomilo.

Doduse, kad se lomilo, on je zavrsio u bolnici zbog trovanja, jos jedne stvari zbog koje je klub (mozda) izdao sebe i pre svega trenera i igrace. Mozda, u zavisnosti od toga sta se desilo, i sto izgleda nikad necemo saznati.

Klub nam je agresivno diskretan. Jedine informacije koje navijaci dobijaju su genericke objave na sajtu koje verovatno pise cvikeras, sto mu je u opisu posla. Evo zavrsila se sezona, vreme je za svodjenje racuna, kakvi god oni bili, a dobili smo jos jednu objavu tipa "Crno-beli zaustavljeni u polufinalu"

Ne mislim da se desilo nesto spektakularno i da se previse drami. Narocito oni koji su klubu okrenuli ledja, ali sad zahtevaju da lete glave. Titulu niko nije ocekivao, a ovo je kao katastrofa. Ali bi mogli da znamo kakvi su planovi za leto. Sta se desava sa finansijama. Da li neko ostaje/ide itd.

Hecer je suvi profesionalac i to se ceni. Nije zaradjivao bog zna kakve pare, ali je uvek delovao fokusirano na posao. Na TO-ima gleda ili u tablu ili u Dzikica, bas sam obracao paznju na njega. Nikad nije blenuo okolo, jedino kad bas nije ni u planu da udje. Italijani mu sigurno daju vise nego sto smo mi. Mislim da ce se uklopiti tamo. Ja stvarno ne mogu da se setim da smo imali stranca na vise od jedne sezone?

Poslednja izmena:
Izgleda da je upravo tako.

Spominje li se Pekovicev naslednik? Ima li barem nekih kandidata?

Spominjao sam vec onog vlasnika Dinamika, on je bio u igri i pre nego sto je Pekovic ustolicem. Vidim da su mnogo nasi (ili delimicno nasi) Grbovic, Dalipagic, Paspalj otvarali dusu pred Informerom i svi se slazu da su promene neophodne. Zaista nemam zeludac da citam nesto sa sajta Informera, ne znam sta su tacno pricali. Za mene je ovde Paspalj bio najvece iznenadjenje, nemam osecaj da se on lize sa bilo kojom naprednom strukturom. Takodje, Stragi se zalaze za promene na celu Partizana, fikusi menjaju stranu!?

Spominjao sam vec onog vlasnika Dinamika, on je bio u igri i pre nego sto je Pekovic ustolicem. Vidim da su mnogo nasi (ili delimicno nasi) Grbovic, Dalipagic, Paspalj otvarali dusu pred Informerom i svi se slazu da su promene neophodne. Zaista nemam zeludac da citam nesto sa sajta Informera, ne znam sta su tacno pricali. Za mene je ovde Paspalj bio najvece iznenadjenje, nemam osecaj da se on lize sa bilo kojom naprednom strukturom. Takodje, Stragi se zalaze za promene na celu Partizana, fikusi menjaju stranu!?

Uz blagoslov vašeg dobrotvora vučića...

Tu je jedino relevantan Paspalj, ovaj prvi je vodjin bot, a Praja je po defoltu ljut na sve redom.

Za Zeku vec imamo osmisljene pesmice, tako da ce lako da idu prozivke. :mrgreen:

Salu na stranu, sta ostade od jakog i slavnog kluba... Nista, sad moramo da zbijemo redove i da ne damo klub pasjim sinovima.

I jedino za njega mislim da je samo dao intervju (dobro i za Praju, upravu si ponasa se ko dzangrizavi penzioner). Ovi ostali se namecu.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/2085/zarko-stijovic-vise-nije-poslovni-direktor-kk-partizan-nis
Pocelo osipanje, ako se ne varam u onim malobrojnim trenucima kada je Pekovic bio u Pioniru, svaki put je sedeo i razgovarao jedino sa ovim, Ocekujem i njegovu ostavku vrlo uskoro.
http://www.mozzartsport.com/vesti/pocelo-renoviranje-partizana-stize-novi-poslovni-direktor

Izasao je na twitteru njegov CV, covek je od magacionera uznapredovao po liniji do direktora kombank arene, klasicna prica.

Bio je predsednik KK Zemun, a to je klub koji je hobi Braticu, narocito od kada je povukao sebe i SNS-kadrove iz pokojne Zvezda Dive (Ivo Lola Ribar).

Sad smo dospeli do toga da u nas stavlja kadrove, kao onog Grkovica i tako te retarde.

Uzas.

Izasao je na twitteru njegov CV, covek je od magacionera uznapredovao po liniji do direktora kombank arene, klasicna prica.

Bio je predsednik KK Zemun, a to je klub koji je hobi Braticu, narocito od kada je povukao sebe i SNS-kadrove iz pokojne Zvezda Dive (Ivo Lola Ribar).

Sad smo dospeli do toga da u nas stavlja kadrove, kao onog Grkovica i tako te retarde.

Uzas.

Ma to sto nam sipaju polupismene poslusnike je nevazno, ode trener koji je najveci krivac za stanje u klubu. I jedino je vazno da dodje neki sa karakterom, avangarda u ekstazi. Ko li ce sada da bude glavni i odgovorni krivac za sve lose u Partizanu. Zbog koga sada razmazeni grobari nece dolaziti?

I zvanicno je raskinut ugovor sa Dzikicem. Drzmo gace da onaj kog imaju na umu sledeceg ne bude bas skroz krpa.

Poslednja izmena:
Nama je u klub uslo nesto sto je najbolji prijatelj Andreja Vucica. Imamo vece probleme od trenera, a sad cemo cak i na to mesto ponovo da postavimo nekog ko ne zna.

Plasim se za Canka. Ima kao poslednji idioti da urade istu stvar kao sa Perom, i potrosicemo jos jednog dobrog coveka bez veze. A od poslednjeg fijaska je proslo malo jace od godinu dana.

Ocigledno, nisam bio za rastanak od Dzikica, bio sam za rastanak sa svima ostalima. Ali kad je vec ovako, pre sam da pokusamo da pokupimo trenersku komisiju Mege, pa da pokusaju Miloje, Canak i Vesa..uz pozeljno nekog starijeg mentora. Pominjao se Ruso jos kad je Pera postavljen.

Hvala Debelom Dzilu na odlicnoj polusezoni, ova sezona razocarenje ali nije samo do njega... Svejedno, mislim da nije trener koji ce nam doneti nesto na duze staze zbog svoje filozofije, iako mozda boljeg necemo imati.

No, nadam se da ipak hocemo. Navodno su u opticaju Gagi Nikolic, kog drzim za suvog proseka, i Canak, koji je odradio fin posao ali na vrlo malom uzorku. Nadam se da preskacemo Muta Nikolic i ostale San Remo fazone.

Ipak, dovoljno je katastrofalna vest da je u klub ubacen kum od ovog raspalog napaljenog Pantera, najgori reketas, brat od pomahnitalog Vucica, znaci, uzas i katastrofa.
No, ne sumnjam da ce Tosa i Silobad dobro saradjivati sa novim kolegom, podnositi raport, odrzavati stvari pod kontrolom zajednickim snagama, na vezi sa glavnim Panterima u zemlji.

Back